Велико Търново-тема 48

• 34 850
  • 536
  •   1
Отговори
# 165
Д-р Жезанова е отличен лекар, защо така я отхвърляте?

# 166
  • В.Търново
Като търсих д-р Хаджирадева миналата година пролетта ми казаха, че е спряла да работи, освен, ако се е върнала пак.

# 167
  • Велико Търново
[/quote
Приемам вашето мнение, но за съжаление не сме доволни от нея, досега сме срещнали от нейна страна неадекватност, през тази седмица исках по телефона да я попитам нещо във връзка с профилактичните прегледи преди да ида в кабинета и ми държа страхотен тон. Отказа да ми пусне и нужните изследвания и хормони. С една дума - не е човекът за нас.

# 168
Доволна съм от д-р Гонгалова. Мила е ,обяснява . Работи със ЗК , допълнително се заплаща прегледа с ехограф.Часовете се записват за месец , че и повече напред. Някъде прочетох , че имало нов ендиокринолог в града , млад лекар....Дано е съвестен и добър.

# 169
  • Велико Търново
И аз скоро четох за млад специализант, ендокринолог, който е избрал нашата болница за специализация. И все си мисля, че младите повече ще обърнат внимание за даден проблем, докато по-старите неглижират проблема, защото е "нормално".
За личен лекар - д-р Светлана Павлова е мой личен лекар и на съпруга ми. За сега съм доволна. Не ми е отказвала направление. За нещо повече не мога да кажа, дано не ми се налага.

# 170
  • Велико Търново
И аз скоро четох за млад специализант, ендокринолог, който е избрал нашата болница за специализация. И все си мисля, че младите повече ще обърнат внимание за даден проблем, докато по-старите неглижират проблема, защото е "нормално".
За личен лекар - д-р Светлана Павлова е мой личен лекар и на съпруга ми. За сега съм доволна. Не ми е отказвала направление. За нещо повече не мога да кажа, дано не ми се налага.
Благодаря на момичетата с мнение за д-р Павлова и д-р Гонгалова! Много ми е полезно!
Ще се поинтересувам от този млад специалист, винаги е по-удобно ако е в града. Намерих сега статия за него. https://www.borbabg.com/2024/08/22/1d-r-ivaylo-tsvetanov-kralits … ndokrinologiyata/

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 14:39 от hinari

# 171
[/quote
Приемам вашето мнение, но за съжаление не сме доволни от нея, досега сме срещнали от нейна страна неадекватност, през тази седмица исках по телефона да я попитам нещо във връзка с профилактичните прегледи преди да ида в кабинета и ми държа страхотен тон. Отказа да ми пусне и нужните изследвания и хормони. С една дума - не е човекът за нас.
Учудвам се,че така се е получило. От години ни е личен лекар и за профилактичните дори сама ни напомня и държи да бъдат направени. Понякога е по-остра да, но е специалист и добър диагностик.

# 172
Някой да знае зъболекар, който да работи в неделя?

# 173
  • Велико Търново
Знам, но сега го гледам, че е в Рила.Васил Урумов кабинета му е на бул.България до "Пиле на жар".Това му е номера0897391035

# 174
Магазинът за обувки Кариоке, до пожарната, преместен ли е на друго място?
Гледам че го ремонтират и ще става май нещо като лавка.

# 175
Здравейте, може ли да помоля за препоръка за фризьорка? По възможност на Пишмана, но нямам против и да се разходя Blush

# 176
Здравейте, загубила съм телефонния номер на д-р Максудов 🥲. Някой случайно да го има?

# 177
Здравейте, загубила съм телефонния номер на д-р Максудов 🥲. Някой случайно да го има?

+359 88 8188093 😘

# 178
Здравейте, моля за препоръки и координати на учител по математика, който дава частни уроци и има опит с деца в 5 клас.

# 179
  • Велико Търново
Моите момичета ходят/ и аз едно време/ при Маргарита Белчева, но не знам дали ще приеме и нови ученици.Те ходят от пети клас, а сега ще подготвя и голямата ми дъщеря за SAT.При интерес ще попитам.

Общи условия

Активация на акаунт