Велико Търново-тема 48

• 36 295
  • 549
  •   1
Отговори
# 375
  • В.Търново
Аз имам едни друг важен въпрос.
Моля ви, някой ако знае номера на жена, която лее куршум в турската махала да ми го напише. Моля!

# 376
Има ли гинеколог в града, който да прави преглед с колпоскоп?

# 377
  • Велико Търново
Не работи, Силве. Ние сме семейни приятели от както се помня, и миналата седмица прегледа сина ми, но дори и на кабинета си е сложил табела “кабинетът не работи”.

# 378
  • Велико Търново
Ок, което не променя факта, че изпълних рецепта от него и дамата ме пита дали съм искала да ме уреди за преглед, но самия той след това дойде.Явно спира да работи.

# 379
  • В.Търново
Жалко....
На друг УНГ не мога да разчитам.

# 380
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Трябва ми и добър кожен лекар'- силен сърбеж, зачервяване оттичане кожата на лицето.

"Добър" кожен лекар в града няма. Пробвайте в Плевен евентуално. За София споделям 2 имена -
д-р Валентина Брощилова и д-р Тодор Йорданов. Мисля, че и двамата не работят с направления. Последно февруари 2025 при д-р Брощилова прегледът беше 120лв, а при д-р Йорданов - 80 лв

# 381
  • Велико Търново
Ивелина Йорданова -Плевен.
За начало сменете измивния продукт и евентуално нещо за мазане след баня.

# 382
В частната манипулационна Медикеър всеки месец идва д-р Клементина Господинова - дерматолог. Някой с отзиви?

# 383
  • Велико Търново
Идват рецепти, логични са, но тя идва от скоро в града и не мога да изкажа мнение.

# 384
Имате ли наблюдения в коя лаборатория се правят долу горе читави изследвания. Никога не съм ползвала Кандиларов, а от Рамус не съм доволна.

# 385
Имате ли наблюдения в коя лаборатория се правят долу горе читави изследвания. Никога не съм ползвала Кандиларов, а от Рамус не съм доволна.
В" Медика", до ДКЦ-1/поликлиниката

# 386
Имате ли впечатления от студиото за татуировки в на Тъмно ?

# 387
  • Велико Търново
Нямам, но моите приятелки ходят при Пиера Дон.

# 388
Аз съм си правила там , но преди може би 20 години 😁 Доволна съм , стои си , няма ядове. Наско се казваше татуист

# 389
  • Велико Търново
Нямам, но моите приятелки ходят при Пиера Дон.

+1 за Пиера

Общи условия

Активация на акаунт