Велико Търново-тема 48

• 36 300
  • 549
  •   1
Отговори
# 360
Много благодаря! ❤️

# 361
Да знаете къде в група може да се запише дете да учи испански език в града? За частни уроци имам данни, но ми е скъпо.

# 362
Здравейте.

Бихте ли ми препоръчали психиатър във Велико Търново?

Благодаря!

# 363
Доктор Влахова в медицински център Дозис.

# 364
Търся си компания, за 7-8 км разходки вечер (Петропалсия - Арбанаси)

# 365
Здравейте! Препоръчайте ми моля фирма/човек за претапициране на диван ? От еко кожа е , започна да се лющи . А е по поръчка и много удобен , не искаме да го сменяме.

# 366
В началото на квартал "Зона Б" къде има автобусна спирка?  Преди да завие автобуса към кръговото ?

# 367
  • Велико Търново
Някой в Търново занимава ли се с претапициране на столове ?

Да, гарантирам за тях.Намират се на улица Козлодуй, претапицираха ми бели кожени столове и станаха като нови/имам и снимки/, облякоха ми матраци на легла в стар апартамент, оправиха ми дивана и трапезната маса.Уникални са. Георги 0878661989.Може да му се обадите и да кажете, че имате номера от Силвия от Асклепий.
Другият е правил част от старите уреди във фитнеса, но не го познавам лично.
Здравейте! Препоръчайте ми моля фирма/човек за претапициране на диван ? От еко кожа е , започна да се лющи . А е по поръчка и много удобен , не искаме да го сменяме.

На предната страница е отговора.

# 368
Здравейте, случайно да може да ми препоръчате майстори за хидроизолация на гараж? Благодаря предварително Blush

# 369
Трябва ми и добър кожен лекар'- силен сърбеж, зачервяване оттичане кожата на лицето.
Аз търся майстор за покрив на блока хидроизолация, че тече надолу по апартаментите.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 07:52 от silvi_7878

# 370
Здравейте, има ли някой актуален номер на д-р Даря Ганчева?

# 371
  • България моята родина
Здравейте, има ли някой актуален номер на д-р Даря Ганчева?
Заповядайте +359887612340

# 372
  • В.Търново
Знае ли някой какво се случва с д-р Белчилов? Просто е сменил мястото на кабинета или е спрял да работи?

# 373
  • Велико Търново
Към момента не работи в кабинета.

# 374
  • Велико Търново
Работи, идват рецепти и самия него видях.

Общи условия

Активация на акаунт