Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 600
  • 179
  •   1
Отговори
Пускам тази тема, провокирана от споделеното по повод дискусиите около точките в лоялната програма.
Какви функционалности ви липсват? Какво бихте искали да има като бутони или функции?
Не знам дали колективът на бг-мама би взел предвид отговорите в темата, но все пак да опитаме.
Форумът се развива и всеки намира нещо полезно за себе си в него. На мен лично, ми липсва функция, с която да запазвам полезен за мен отговор и след това лесно да го откривам.
Също така предпочитам да има два бутона "съгласен"/ "не съгласен" с дадено мнение. Това е различно от въведения преди няколко години 👍като "полезно" и  ми се струва, че повечето потребители го използваме именно като "съгласен" с дадено мнение.
Моите предложения са:
👍- съгласен
👎- несъгласен
🤝- полезно
✍️- запази

# 1
Покрепям за добавянето на предложените бутони.
Бих искала по-лесно да се отписвам от теми, независимо  дали съм писала мнение или не.

# 2
Ще ги добавят точно когато и върнат старите емотикони, които ни обещаха преди 5 години Simple Smile

Бих искала по-лесно да се отписвам от теми, независимо  дали съм писала мнение или не.

Също и от мобилната версия да може човек да се отпише и да няма обратно самозаписване в нея, когато просто влезеш да я прочетеш... Това е най-глупавата функционалност, която може да съществува в този форум, сериозно...

# 3
И на мен ми липсват старите емотикони.

# 4
  • Melmak
Липсват ми нормални емотикони и стикери като за 21 век.

Липсва ми бутон запази.

Мисля, че “сподели” е абсолютно излишен и постоянно го натискам по грешка.

Мобилната версия е ограничена - не може да се публикува анонимно, нито да се гледат мнения на конкретен потребител.

# 5
  • София
Полезно и запази не се ли бият?
Къде е разликата между двете?

За мен трябва да има само 'харесвам/съгласен' + 'полезно'
Без 'не харесвам' - това е напълно излишно и не е в духа на форума според мен. Аз този бутон така или иначе няма да го натискам ако го въведат, така че всъщност все тая, но ще е дразнещо.

# 6
Нещо ми е полезно като мнение в момента, но не чак до толкова, че да си го пазя и да искам бърз достъп до него многократно.

# 7
  • Melmak
Полезно е бутон, който не ти позволява да видиш кои мнения си отбелязал като полезни. Просто е полезно в момента, но няма как да се връщаш лесно назад. Иначе запази е като в тик ток примерно, добавя ти клипа (в случая мнението) в една графа, която можеш да се връщаш назад и да четеш.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 22:21 от hechicera_

# 8
Само без бутон "не харесвам" или "несъгласен".

# 9
  • По света и у нас
Искам да мога да изключа известията за дадена тема и да не я видя повече.

# 10
Против съм всякакви бутони със знак отрицателен - не харесвам, не ми е полезен!
Бутон полезно може да е с удивителна и оцветено в зелено, а харесва ми с палче нагоре оцветено в жълто.
Хубави и различни емотикони, които да са анимирани искам да има.

# 11
Би ми харесало да има реакции с емотикони под публикациите.
По този начин е в Discord и Whatsapp и на мен много ми харесва. 👌🏻
Не както във Viber и Facebook обаче, че там са доста ограничени.

# 12
По-лесно отписване, отписване и на мобилната версия.
Да не те презаписва при сливане на теми.
Бутон за спойлър в мобилната версия!!!

Да можеш да си изключиш уведомлението за "полезно" от камбанката, въобще да не излиза, или да има отделна камбанка, която по-лесно ще се почиства.

# 13
Блокиране на потребители, без админи естествено. Или поне да не им виждам писанията на определени.

# 14
Много бих искала да има бутон ,,🤣-смях" , доста често се случва наистина да се смея от сърце в някоя тема ,особено за смешките който казват децата ни .

Общи условия

Активация на акаунт