Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 604
  • 179
  •   1
Отговори
# 15
Мен ме дразни тема с активност и се заключва, защо? И без това активността не е голяма, има дискусия, защо се спира. И като цяло нова визия за развитие,  модернизиране и връщане на потребителите, който са забравили, че бг мама съществува въобще.

# 16
На мен ми липсва търсене в конкретна тема. Понякога знам, че нещо е коментирано, но не мога да се сетя кога и изобщо не ми се занимава да прехвърлям всички страници.
Също бутон за скрит текст в мобилната версия.

# 17
  • София
От всичко най-много ми липсва отписването от теми. Не виждам смисъл в това, изказвайки еднократно мнение, да стоя записана за километрична тема. Ако толкова ме вълнува, да се включва ръчно бутон "следи". В 99% от случаите преглеждам форума през телефона и нямам нерви да обръщам версиите, само и само да се отпиша.

# 18
  • Melmak
О, да, бутон за спойлер в мобилната версия!

Моля собствениците на сайта да проумеят, че в световен мащаб трафикът е мобайл в голямата си част!

# 19
  • По света и у нас
И мен не ме интересува да виждам кой ми лайкнал коментарите… това е съвсем тъпо. И на всичкото отгоре не мога да спра да ги виждам по никакъв начин. Ако искам ще цъкна на броя и ще видя, но за всяко едно лайкче да получавам известие е много досадно.

И аз се чудя защо теми с активност се затварят?

Другото странно е - някои теми генерират ли генерират коментари които нямат общо с темата но не се затварят. На каква база се заключват темите?

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 23:53 от PriMadonna

# 20
И аз подкрепям добавяне на бутон "спойлер" в мобилната версия.

Нещо, което има сериозна нужда от работа е търсенето във форума. Всеки път резлутатите са абослютна каша. Ако премерно търся по име на конкретна тема, която има множество продължения, не само не ми излизат всички отваряни теми, ами и тези, които се показват в резултати, не са в хронологичен ред.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 08:45 от Rebel Rebel

# 21
Да спрат да се трият мнения на поразия от админите. Ще е функционално да се даде шанс и на писания, които не им харесват.

# 22
  • Down south
Блокиране на потребители, без админи естествено. Или поне да не им виждам писанията на определени.
Това е много добра опция, не е трудна за добавяне.
От друга страна, вероятно ще се отрази на генерирането на трафик, което само по себе си, не е изгодно за форумите.

# 23
О, търсачката е тема сама по себе си. Дори най-простото нещо - да подрежда резултатите хронологично, като най-новото да е най-отгоре, го няма!

Давате много хубави идеи за по-добри функционалности, но вижте какво всъщност предлагат срещу това да сме "създатели на съдържание" и да трупаме звезди - "Всеки достигнат праг може да носи и допълнителни виртуални предложения на Платформата, включително, но не само аватар, отключване на допълнителна функционалност на Платформата, избор на цвят за потребителското име и др., които ще са видими за избор от Вас в профила Ви."

Голямата награда ще е "луд на шаренко се радва". Същите проблеми ще си останат според мен, но затова пък ще може прякорът ви да е в розово.

Мен лично ме е яд, че не се оправят проблеми, които даже не изглеждат трудоемки. Например добавянето на бутон за скрит текст (вместо този за списък, примерно).

# 24
Аз също съм против бутон ''не харесвам'',все пак когато някой потребител не му харесва нещо той може директно да коментира.Предлагам също така бутона ''цитирай'' да се замени с директен бутон ''отговори'',така по-лесно ще преглеждаме отговорите директно,вместо най-отгоре на камбанката.Харесва ми също да има и бутон ''запази'' за да можем по-лесно да откриваме неща,които сме пропуснали в някоя тема.

# 25
На мен ми липсва търсене в конкретна тема. Понякога знам, че нещо е коментирано, но не мога да се сетя кога и изобщо не ми се занимава да прехвърлям всички страници.
Също бутон за скрит текст в мобилната версия.
Подкрепям!
И емотикон за търкалящо се от смях човече Simple Smile ми липсва.

# 26
За мен има разлика между “Полезно” (научавам нещо ново) и “Съпричастно” (взе ми думите от устата). Не бих слагала никакви нехаресвания и отрицателности. Не сме тук да се караме.🤗

# 27
  • у нас
Липсват ми някои от старите емотикони.
Против съм бутона "не харесвам" и подобни отрицателни бутони.
Би било по-удобно за нас, потребителите, по-лесно връщане към мобилната версия, ако си преминал към пълната такава.
Бутон за "спойлер" също е необходим. Така и повече хора ще научат за него, а и да го използват също.
Бутон "сподели" е излишен, според мен.

# 28
  • София
Много бих искала да може да се качват няколко снимки едновременно.

# 29
  • у нас
В мобилната версия да се виждат публикациите на даден потребител, както е в пълната.

Общи условия

Активация на акаунт