Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 603
  • 179
  •   1
Отговори
# 45
За някои от тези функции хората се оплакват от години, нищо не се е променило. Поправят се само дребни бъгове. Има ли някаква нова функция пусната въобще откакто подкараха тази версия на форума? Освен сега Лоялната програма. Много съм скептична. Парите си вървят, все им е едно.
И аз така мисля. Имам представа колко е трудно технически да се промени нещо в огромна база, но за толкова години и с толкова ресурси (всичките приходи от платени теми и реклами) все можеше нещо да са направили досега. Но не пречи тук да си пишем, лаф да става Grinning

# 46
  • у нас
🤣🤣🤣 Изкарва ми всичко друго, но не и това, което търся.А любимо ми е да ме забие в тема от 2009г., , вместо в актуалната.🤦🏻♀
О, да. Изкача някаква стара тема и започва ровене в раздела.

Анкетата сега я виждам. Но защо имаме право само на една опция да маркираме? Искам повече  функционалности да мога да маркирам.

# 47
Не съм въвеждала ограничение колко опции да се маркират, но съм през мобилна версия. Ще опитам да мина на пълна и ще проверя там възможностите.

# 48
  • София
За съжаление са изминали 24 часа от пускането на темата и не можеш да редактираш нищо повече по анкетата.
Само да добавяш още опции най-отдолу. Но те са безсмислени, защото имаме само 1 опция за глас. А тези, които вече сме гласували не можем да гласуваме отново. И модератор не може да ти помогне. Просто така е написано/зададено от програмистите.

Това което мога да те посъветвам е да си изтриеш анкетата и да я пуснеш отново. И без това са гласували само 20 човека грубо, после пак ще гласуваме, а и темата ще си е доста посещавана и гореща и през идните дни и седмици със сигурност много хора ще гласуват.

И като пуснеш отново новата анкета избери да има повече опции за гласуване. Примерно 2 или 3 гласа или там както ти лично си прецениш според броя отговори.
И също така маркирай с чавка полето да може потребител, който вече е гласувал да си изтрие гласа и да гласува отново. И си готова. Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 17:35 от Diavolo

# 49
Търсачката да открива повече и конкретни резултати.
Много стари теми с няколко отговора в тях да се изтрият. Има доста неактуални или заключени, които си седят, но няма полза.
Да има да кажем повече развлечения като късмети, анкети, може томболи.

# 50
Аз не разбирам от уеб-дизайн, обаче се чудя толкова ли е трудно да се замени в мобилната версия бутонът за списък (лист) с този за скрит текст (спойлър). Едното се ползва многократно повече от много широ кръг от потребители...

Друго предложение (глас в пустиня) е за т.нар. чаршафи, или цитирани много дълги мнения, цитат-на цитат-на цитат-на цитат - след определена дължина да се слагат автоматично в скрит текст. Така който иска ще погледне какво се цитира и на какво отговаряш, но няма да се налага да скролваш.

# 51
Смеещ се емотикон и повръщащ.
Смеещият се, защото не винаги съм съгласна с някой постинг, но ме е разсмял от сърце. Повръщащият по подобна логика, когато не искам да лайкна, а чувствам че трябва да изразя дълбоката си възмута по някакъв начин.

# 52
Изтрих старата анкета и пуснах нова. Може да се променя мнение и да се избират до 10 опции

# 53
Аз си бях гласувала за бутон "несъгласен" или "неполезен" от първата анкета и си искам да го има, въпреки на нежеланието на някои потребители Grinning

# 54
  • у нас
Изтрих старата анкета и пуснах нова. Може да се променя мнение и да се избират до 10 опции
Те опциите са общо 9, т. е може всички да се маркират.

# 55
И за в бъдеще може да се добавят още.

# 56
Липсва ми бутон за скрит текст от мобилната версия. Липсва ми нормална търсачка, която не те праща към възможно най-старите теми или теми, нямащи нищо общо с това, което се търси. Също ще е чудесно, ако форумът не ме отписва автоматично (без аз да съм го правила) от теми, които следя.🙂
Предполагам, че за много потребители ще е полезно да се прекратява по-лесно следенето на темите (е, не да ги отписва автоматично и на случаен принцип, както се получава при мен понякога😂).

# 57
Търсачката няма да я оправят никога, защото според тях тя не е "счупена" а просто целият форум е нискоинтелигентен и не може да я ползва правилно...

Да, разбира се. И аз не бих я оправяла. Един форум или сайт, разчитащ на рекламодатели, доказва активност как - чрез брой импресии и пр., търсения към него в търсачка като Гугъл. Търсейки вътре в самия форум, намаляваш броя на търсенията отвън.

# 58
О да, аз също често се налага да се записвам отново, след като установя, че съм отписана от темата. Не знам как става този номер, явно е бъг някакъв. Неволно ли натискам бутона следено. Може, ами да му се промени мястото.

# 59
Дано не се добавят хиляди бутони. Харесвам, полезно, което да отива в определен списък и смях са напълно достатъчни. За да се изпълнят със съдържание темите и за вас е по-добре да пишем, вместо да цъкаме бутончета Wink

При модерацията - да се изпраща съобщение защо е изтрит даден коментар. И пак да кажа, че в този си вид определени потребители използват бутона, за да разчистят теми от съдържание, което просто не им харесва.

Бутон за скрит текст в мобилната версия!

И да, обещахте да върнете старите икони. Може и да не са всички, но поне основните.

Общи условия

Активация на акаунт