Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 609
  • 179
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм сигурна, че не натискам случайно бутона за следене, т.е. причината изведнъж да се окаже, че не следя някоя тема, не е два пъти натиснат бутон. Когато се записвам в нова тема, даже обикновено рефрешвам страницата, за да се уверя, че следя темата.

# 61
Бих искала да има възможност да публикувам няколко поста един след друг, за по-добра читаемост.
Специално за теми от раздел детско здраве в които пиша имам предвид.
Има теми,  които не се движат много динамично. Понякога има няколко потребителя , в рамките на по-дълъг период които са поискали коментар , но аз примерно  няколко дена не успявам да напиша по въпроса. Намирам време да коментирам едно нещо , но не и по всички запитвания до момента от различни потребители.  Коментирам примерно по  въпрос на един потребител, след няколко  дена моето мнение продължава да е последно. А аз искам да коментирам друго запитване. Моето мнение обаче вече е прочетено  ползвателите ( "отчитам" го по количеството лайкове) , но те логично няма да се върнат да го четат отново,  защото за тях е "отметнато". Така че ако редактирам и допълня,  никой няма да прочете допълването. Налага се, да моля, някой  да пусне "празен" пост , за да продължим с коментарите по друго запитване на друга майка.
Не знам дали се получи обяснението ми.

# 62
Да, получи се. В темата "Познай коя е книгата" също се спира играта, ако няма коментирал.

# 63
Като минат 24 часа от публикацията, би трябвало да може да се публикува пак.
Иначе ми се иска да има възможност, когато редактираме последна публикация в темата, да може другите потребители да получават известие, че има редакция. Да не се налага да се чакат 24 часа, за да се публикува ново мнение.

# 64
Като минат 24 часа от публикацията, би трябвало да може да се публикува пак.

ами не,  виси си така с възможност за редактиране (лично за мен, за другите не знам) завинаги или докато някой друг не публикува нещо. Може да виси дни, седмици, месеци... Забелязвала съм, че има теми и потребители,  които могат да публикуват няколко поста един след друг. Аз лично нямам тази възможност в нито една тема, нито се случва в тези теми, които са важни за мен.

Да, получи се. В темата "Познай коя е книгата" също се спира играта, ако няма коментирал.

Значи  "мозъка" на бг мама ще ме разбере. Трябва да си изпадал в тази ситуация, за да се разбира какво имам предвид.

# 65
_re_ge, не знам, възможно е и да е някакъв бъг или пък в определени теми/раздели да не може да се публикува от един и същ потребител, даже и след 24 часа...🤔🤔 Надявам се, ако тук чете някой от екипа на Бг Мама, да внесе яснота по въпроса. Защото аз нееднократно съм изчаквала да минат 24 часа, за да мога да публикувам мнение и се е получавало. Да се напишат две поредни мнения от един потребител в рамките на по-малко от 24 часа е бъг, често пишат за това в темата за Въпросите към модераторите.

# 66
Най-често е, защото са изтрили коментар на друг потребител, който е бил между двата поста на един и същ

# 67
Да, случва се и това. Но доста пъти си е просто бъг. Например две абсолютно еднакви публикации на един и същ потребител...🙂

# 68
  • По света и у нас
На мен ми е супер първобитен начина по който се цитира, болдва и тн. Толкова е комплицирано, особено от айфона да го правиш, просто трябва да копираш цял коментал и после да триеш и да се молиш да не изтриеш думите дето показват че е коментар.
Трябва да може да селектирам само едно изречение и да се появи един дропдаун и да избера че това трябва да бъде цитирано  с бутон.
А не като от зората на динозаврите братче...

# 69
Директно влизане в лоялната програма и моят профил. Сега го правя чрез писмото на бг мама, с което ме уведомяват за нея, но с течение на времето, то ще отиде назад в страниците. Дори през първата версия не мога да си вляза в профила в лоялната програма.

# 70
Подкрепям с две ръце и два крака бутон запази.
Така мнения, които ще ми трябват за вбъдеще, ще ги имам тук.
Не че не ги запазвам, но ми е лудница на букмаркса и трудно ги откривам.
Би било много полезна функция.
И старите емотикони си искам, ама знам, че няма да стане Confused

# 71
Изтритите лични съобщения да отиват в отделна папка Кошче, а не се да се изтриват директно.

# 72
И друго предложение.
Да има възможност да се търсят мнения на потребител в определена тема.
Това би било полезно особено за здравните теми.
Примерно Невена в темата за ИР, а и други е писала много полезни неща, тя е енциклопедия и така ще се отсеят постовете и само в здравен раздел.

# 73
Хубаво е, че анкетите се скриха и се показват само при изрично натискане на човката. Това спести безкрайното скролване преди. Но е добре иконата за наличие на анкета да е в цвят, думата "Анкета" да е болдната и евентуално също в цвят. Просто да е по-видимо, по-очевидно че има анкета. Защото в момента анкетите са почти невидими и често се пропускат.

# 74
Друго, което ми се струва функционално, е редакция на поста, която да кажем да е в рамките на 48, а не 24 часа. Често има практика, да се качва нещо лично ( в повечето случаи снимка или виждане,  което би могло да "навреди" на автора по един или друг начин ако остане "в историята на форума", а в рамките на 24 часа да се маха, за да не оставя "следи" в интернет пространството). 24 часа са малко , минават бързо и често автора за да не пропуска да премахне това, което не му се иска да стои там завинаги, го изтрива много бързо. Или пропуска да го махне - На мен ми се е случвало. При едни 48 часа ( струват ми се достатъчно) - ще може публикуваното да се види от тези, към които е адресирано, а после на спокойствие да се изтрие.

Общи условия

Активация на акаунт