Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 612
  • 179
  •   1
Отговори
# 75
  • Washington,USA
Бутон блокирай.

# 76
  • София
Щрихирам. Simple Smile

1. Да има два отделни бутона: полезно + харесвам. Да няма бутон 'Не харесвам'
-
2. Да се сложи таб 'спойлер' за мобилната версия
-
3. Да се вижда част от анкетата, не само въпроса и всичко останало скрито, защото в момента се гласува с около 30, 40% по-малко, което е фрапантно. И то при разрастване на пишещите в не малко теми...
Вече съм дал предложение как в темата за въпросите в правилата. Използвайте модела за 'изкуствения интелект' Там се вижда повечко и всеки го забелязва.
Можете да ограничите да се виждат 5 или 10 полета. По никакъв начин няма да пречи на хората, за да се налага да скролират.
-
4. Да могат да се качват снимки и гиф анимацийки до 10 мб.
-
5. Ако може (защото това е по-сложно) да има опция да се пускат няколко снимки накуп или просто да става по-6ързо.
-
6. Възможността за редакция на пост да се увеличи на 48 часа.
-
7. Да се получава уведомление ако са ти изтрили мнение, кое е това мнение и защо е изтрито.
-
8. Да се върнат култовите стари емотикони. Запазете и тези ако може и щом ги харесвате толкова много, но върнете и старите и ние вече да си избираме кои да използваме.

# 77
Моите предложения е невъзможно да бъдат добавени, това ми е пределно ясно, но въпреки това ще си помечтая на глас. А именно:
- Да се забрани на непълнолетни да пишат във форума. Но с възможност да четат обаче.
- Задължителен тест за алкохол и наркотици преди пускане на пост и особено на нова тема.

# 78
  • Телиш/Плевен
Липсват ми старите емотикони. Бяха много изразителни, сегашните са доста суховати. Бих се радвала, ако търсачката се подобри и стане малко по-ефективна. Коментирали сте и преди мен, че не открива почти нищо. Аз също изпитвам затруднения с нея, дори когато търся мои собствени думи в по-стари постове. И третото нещо, което не е точно функционалност, но все пак - модераторският екип ми се струва твърде малък за такава голяма платформа. Преди време всеки подфорум си имаше модератор и като че ли беше по-добре, всеки един си познаваше раздела и темите в него и сякаш имаше по-малко оплаквания. Сега дори на въпросите към модераторите често няма кой да отговори, липсва обратна връзка за доста неща...

# 79
Бутон вредно/невярно. До "полезно"то.

# 80
Бутон "проверка правопис".

# 81
Бутон "проверка правопис".
Има "преглед"

# 82
Ако си неграмотен, то преглед няма да спаси поста.

# 83
То понякога само жив редактор може да стопли какво е искал да каже авторът, за да редактира. Автоматичен не знам до колко би бил от полза, предвид, че все още нямаме наистина добър автоматичен(машинен) превод на български от друг език.

# 84
За семпли корекции става въпрос, ясно е, че
по смисъл няма  как да редактира.Даже който/които няма да схване, но поне елементарни неща.

# 85
  • По света и у нас
А защо не искате да сложите бутон за тотално отписване от тема?

За да продължавам да влизам и чета ли?

# 86
е, то за всичко , ако сложат бутон под постовете...

вече е правена промяна, и много по-лесно, и по-логично, се стига до „спри следене“

форумно име » моят избор   »  следени теми

# 87
Въпросът е, че като спреш следенето пак излизат темите в непрочетени.

# 88
  • Fairbanks, Alaska
Въпросът е, че като спреш следенето пак излизат темите в непрочетени.
На мен нито една отписана тема не ми е излизала в "Непрочетени" след отписването.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 19:05 от Natael-1485

# 89
В темата за модераторите постоянно това се пише и съветът е: после не влизайте в темата.Ма много знам за от коя тема съм се отписала.Отварям ги наред и един вид пак се записвам.

Общи условия

Активация на акаунт