Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 50 667
  • 524
  •   1
Отговори
# 495
Моята щерка прави пица Маргарита. С маргаритки.

# 496
И моята дъщеря скоро ме пита Пицата Маргарита маргаритки ли има?!
А имат в детската градина дете на име Маргарита, бяхме на пицария, вече бях обяснила за пицата, че няма маргаритки в нея, а тя взе, че ме пита дали има пица Никол, пица Емил, пица Симона (имена на деца от градинката). После ми каза, че си мисли, че щом има Маргарита защо да няма Симона например.

# 497
Територия ли иска да каже?
Не, съвсем като разтоварване си го приема.

# 498
Гледаме едно руско детско, в което имаше един крадец. И нашето възкликва: " Колко хубаво е, че в България няма крадци!"

# 499
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И моята дъщеря скоро ме пита Пицата Маргарита маргаритки ли има?!
А имат в детската градина дете на име Маргарита, бяхме на пицария, вече бях обяснила за пицата, че няма маргаритки в нея, а тя взе, че ме пита дали има пица Никол, пица Емил, пица Симона (имена на деца от градинката). После ми каза, че си мисли, че щом има Маргарита защо да няма Симона например.
Дъщеря ти е под седем, това е сладко Grinning

Преди години седим с ММ в една пицария, вечеряме. На другата маса настаняват семейство, мама, тате, тийн и един малък фърфалак.
От съседната маса започва да се чете и обсъжда менюто, на глас. Бащата, малко тип Ганьо Балкански, пита сина си - " Ти нали учиш английски, тая пица защо се казва "чикън", какво значи това ?, секунди мълчание, тийна измъчено "Е как защо, нали пилето прави чик, чик, чик" ?
Ние с мъжа ми вече дъвчехме покривката, за да не се хилим Grinning

# 500
Среща се сина ми с момченце от градината по средата на улицата и са на около 5м един от друг. И почват да се развикват.
- ти ще ходиш ли на градина другата седмица?
- дааа, само да си изследвам акото и ще дойда 🤣

# 501
JoyJoyJoy Паднах от смях. Голям виц е това!

# 502
По повод на последната смешка и актуалната тема за прословутите изследвания на ако. Моят ми обяви обидено, че никак не било честно да му ровя из гърнето, как така, той така ли правел с моите неща?!? Било лично.

# 503
- Аз познавам поне трима Ивана!
(Тук се включвам аз в разговора и питам това момче или момиче е? Отговаря ми се, че е момче.)
- Братчето му се включва:
-Абе, ти си малко тъп. Не знаеш ли, че не се казва трима Ивана, а трима Иванове?

# 504
Ох тия множествени числа. Моята дъщеря (6г) скоро и тя ми изтърси:
- Без да искам изсипах орехчовете! (да се разбира орехите)
А вчера ми съобщи, че в градинката е паднала от катеришките. Брат й я поправи на "катерУшки", но тя беше убедена, че е катеришки, защото се катери по тях.

# 505
Моят син на катерушките казва Катереници Grinning Защото било катерене, не катеруне Grinning

# 506
Баба му /която го гледа лятото/ прави ремонт и един от многобройните хора, които идват у тях бил ром. И детето като го видяло и се възхитило " уауууу ти какъв тен имаш... цяло лято ли беше на морето?!". Човека го приел много добре, смял се и казал "а, не, аз съм така по рождение" и моя се изцепил " ехаааа, защо, бабо, аз трябва да ходя на море за тен, а той си има по рождение, не е честно така...." Голям смях паднал Joy

# 507
Детето Мила на 3г, плицикайки се почти час и половина в морето:
- Яааа, хората каква хубава водичка направили...

# 508
Понеже все натяквам, че вкъщи е кочина, вчера дъщеря ми, на 4, ми заявява:

- Мамо, ти все казваш, че живеем в кочина, но това, тук, е апаНтамент.

# 509
- Мамо, трябва да си имам една уста в носа, за да си ям сополите Grinning

Баща му беше потресен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт