Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 52 874
  • 544
  •   1
Отговори
# 150
Българин - вегетарианец според детето няма как да има хихихихиих, усмихнахте ми деня

# 151
Каката: Ех, как ми се иска да бъда фея!
Аз: Знаеш, че феите на съществуват.
Малкия, търчи от другата стая: Как така феите не съществуват? Ами феята на зъбките?
Каката е безпощадна: Няма фея на зъбките, няма и Дядо Коледа! 😳
И като се почна един рев....разбихме му илюзиите на синчето.

# 152
Събирам багаж за морето и дъщеря ми (5г) слага едни пеперудени крила в багажа си, от Джъмбо ги бяхме купували, слага си ги на гърба с едни връвки, дето минават през рамената й, казвам й, че не е нужно да ги взима, а тя гордо:
- Ама как няма да ги взема, ами ако срещна някоя морска фея, как ще ме познае че и аз съм фея пеперуда.
- Ами ще се познаете, феите навсякъде се познават.
- Не се знае, аз повече приличам на принцеса, ще ме обърка.

# 153
Оо, че сладко. Ето в такива моменти за секунда ми се приисква и дъщеря.

# 154
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, това от сина ми никога няма да го чуя. 😃
 Като беше малък, пръчки и камъни.
Сега игри и глупости

# 155
Сега игри и глупости
Абсолютно е вярно, сина ми от малък мрази да го гушкам и целувам, а сестричката му само това чака като ме види. А вечер като си лягаме тя идва целува ни с баща й по бузите и ни пожелава лека нощ. А той като му казвам Лека нощ, отговаря Ок 😁😁

# 156
Явно аз не отглеждам типично момченце Grinning Много обича да се гушка, особено в татко си. Последният път като бяхме излезнали и той беше само с баба си и е казал как ще ни нагушка като се приберем. Много е внимателен и забелязва разни неща. Имам нови сандали, които естествено типично за мен ме убиват и са ми направили мазол Grinning - Мамо, какво ти е това на крачето?
- Раничка
- Да си я намажеш с кремче да ти мине Relaxed

# 157
  • Пловдив
И моето момче обича да се гушка, дори май в момента - повече от кака си.

# 158
Пътуваме в колата и синът ми (на 5г) все обяснява каква кола иска, колко бързо щял да кара и все такива момчешки неща. Този път обяснява как щял да си купи джип и щял да ни кара. Баща му щял да стой отпред до него. Аз отзад със сестра му и с другото бебе, АКО РЕША ОТНОВО ДА РАЖДАМ. Аз такива планове нямам, но баща му само му пали фитили за още едно и се опитват да ме обработват за следващо.

# 159
  • София
Сега игри и глупости

Моята дъщеря също беше по пръчките и камъните като малка. Сега пък се е зарибила по игрите и с приятелките й дрънкат само глупости. Срам ме е да напиша на какви неща се смеят, но пък е фаза и ще отмине. Иначе познавам децата и родителите им, та не са някакви простаци, съвсем нормални семейства, но нещо сега им се говорят глупости на децата ( 10-13-годишни).
Съвсем за кратко имаше розов период с еднорози, дъги, сърчица и т.н. типично момичешки неща.
С други думи, не е до пол. Simple Smile

# 160
И аз бях от играещите с пръчки, колички, пистолети. Розово и до ден днешен не харесвам, но еднорози - да.

# 161
Моят синковец миналата година първо ми беше поставил ултиматум-или сестричка, или куче. Всички мои близки знаят, че не искам второ дете. При тези поставени условия, обаче, предпочитам сестричката пред кучето, защото кучето е бетер бебе и малко дете. Отмина му. Тази година вдигна мизата на братче и сестриче и то за Коледа, но да били истински 😂 Вижда покрай него всичките му приятелчета кой има брат, кой сестра, та и на него му се иска, ама на мене хич.

# 162
Моят син е твърд, но любвеобвилен хракатер, но той с емоциите малко е като Ботев: силно люби и мрази. Като ги сравнявам с една негова дружка от ДГ, която пък е много чувствителна и плаче почти за всичко, за което се сетиш, си мисля, че просто са като две различни вселени. Сигурно е много различно с момичетата.

# 163
Оф, и моята дъщеря иска по-малко братче или сестриче. Когато преди 2 години й обясних, че аз няма как да й родя (самата тя е създадена инвитро и съм я родила на 38 години), реши, че ще откраднем бебето на съседите. 😳
Решението на "проблема" тази година е... баща й да си хване млада жена и така да се сдобие с желаното бебе. 🫣

# 164
Аз на моя син му казвам да помоли баща си (разделени сме).

Общи условия

Активация на акаунт