Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 43 246
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Някой с мнение за боя Кидра?

# 706
Момичета, моля за мнение която от вас се е боядисвала с Garnier 7-ца. Нюанса няма значение,  интересува ме дали е тъмно русо или отива към кафявото. На снимките са показани  средно руси мацки но с цветове, които отговарят по скоро на 8-9, за цветовете пише, рус/ естествено рус и т.н, но понеже е 7 не знам какво да очаквам.
Досега се боядисвах с 9 на други брандове, но не покрива добре белите коси и искам да сложа нещо по-тъмно в корените.

# 707
  • В полите на Пирин планина
7-ците са доста тъмни, според моя опит са си кестеняви. Моята естествена коса е пепелива 7-ца, но реално подобен цвят (леко по-светъл) постигам със смес 50/50 от 8 и 9+6% оксидант. Използвам натурална 8-ца точно заради белите коси и повечето пигмент в нея. Аз искам да постигна резултат максимално близко до естествения ми цвят и да не се получава рязка разлика между корен и дължини,  ако изобщо успея да издържа корена, защото белите ми коси започнаха да стават повече, особено отпред и ме побъркват. 😁

# 708
Lady Brinne, благодаря, май ще се откажа от 7-ца и ще заложа на 8-ца. И аз обичам пепелявите нюанси, с тях стои много по-естествено боята.

# 709
liiya предната неделя се боядисах с Garnier Color Naturals 7.1.Исках да потъмня,но сега и веднага,а нямах професионални бои под ръка.
По съвет, уж професионален взех 7.1,за да постигна натуралния си цвят,който е 6-ца.Цвят към момента-корен 8,дължини 9.
Заклевам се,никога повече няма да последвам "професионален" съвет! Хем си знаех че няма да се получи...
След тази професионална процедура с дрогерийнна боя,коренът ми стана 5-ца,да не кажа 4-ка.Добре че стоях за корен само 35мин.,а за дължините само намокрих корена и разнесох за 3-4 мин.
Гледах се така 2 дни и не издържах,та последваха процедури с ДПШ,витамин Ц и т.н.
Сега нещата са доста по-добре,но остана червеникав оттенък,който тонирам постоянно.Следващото боядисване ще го мисля.
Дано да съм била от полза!

# 710
VanessaDE, благодаря за споделения опит!

# 711
  • София
Дрогерийна 7ца не пипам от години. Става си много тъмно кестеняво.

# 712
Благодаря Rockstar, вече се отказах от 7ца, взех 8ца, надявам се да не стане много тъмно. Най се харесвам с 9 пепеляви тонове (която при мен става доста тъмно русо защото естествената ми коса е 6-7) но заради слабата покривност и белите коси се налага да мина към 8 поне в корените.

# 713
  • София
И аз съм във вечни колебания с тия корени. По принцип се харесвам повече с 9 или 10, бежово русо, но 8 ми покрива по-добре корените.
Сега си взех розово и каквото стане. 🤣

# 714
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен,от много години се боядисвам къде сама,къде в салони,та най-накрая попаднах на читава фризьорка,която директно ми каза,че имам много червен пигмент,и каквото и да правя ,винаги ще си ходя  оранжева.Подходих с недоверие в началото,но ми направи кичури и в момента към с дълбок корен с моя си цвят.За мой късмет,нямам и бяла коса,само тук там, някой косъм.Ами да ви кажа честно,родих се.Супер се харесвам😊.

# 715
Какво ви е мнението за боя Andreia

# 716
Danylony, може ли снимка.

# 717
И аз така уж се бях родила в началото, преди блондорът и кичурите тотално да ми стопят и съсипят косата. Та, внимавайте.

# 718
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте.ето ме ,на първата снимка ме скопоса едно момче фризьор,и най-странното беше ,че първия път като отидох в салона му,се харесах ужасно много,Незнам какво се обърка на втория месец.но така и не стъпих повече там.Тове беше миналата година,след това имах няколко успешни попадения.,но пак нещо като тотото😅Втората снимка е от миналия месец,в момента ми е малко по-светъл цвета.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 21:43 от Danylony

# 719
  • София
Какво ви е мнението за боя Andreia
При мен независимо от нюанса и добавения коректор, става жълто. Ако искате топъл цвят, може и да ви хареса. На мен никак не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт