Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 43 262
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Кой номер на Велатон си ползвала?
Наталка, ти последно с какво се боядисваш? Имам спомени за Матрикс и Кюн…

# 691
Не харесвам Палете аз, освен всичко друго мисля че оксидантът е 30%. Дрогерийна ползвам единствено на Велатон.

Кой номер на Велатон си ползвала?
12.0 и 12.1

# 692
bebeshorche, последно с Вела Колестон, но е доста агресивна, Кюн също иначе имат нови руси цветове Simple Smile

# 693
bebeshorche, последно с Вела Колестон, но е доста агресивна, Кюн също иначе имат нови руси цветове Simple Smile
Помня, че имаше снабдител с Кюн, пък ми се е прищяло да я пробвам… Можеш ли да асистираш? 🤗

# 694
Помня, че имаше снабдител с Кюн, пък ми се е прищяло да я пробвам… Можеш ли да асистираш? 🤗

Имах, да, но вече не работи с тях Sad

# 695
Кофти… в beautymall само я намирам… 32 лева… тя златна… навремето я имаше изгодна и с безплатна доставка в eBay (не че съм поръчвала), ама сега доставка, ДДС и стъпва към 22 USD…

# 696
Привет, идвам за съвет. Боядисвам се сама от известно време с Лореал Excellence 8.12. Сега реших да сменя цвета и да стана медено руса и си купих боя 10.34 на SensiDo. Препоръчаха ми 6% оксидант. Естествената ми коса, освен че има доста бели косми, е пепеляво руса. Искам да помоля за съвет при боядисването как да процедирам-първо корени, колко време да чакам или направо след корените да продължа с дължините. Или пък дължини първо? Искам да постигна възможно най-равен цвят.

# 697
  • В полите на Пирин планина
Лично аз правя първо препигментация на местата, където имам най-много бели коси и чак след това (след 10-15 минути) мажа с боя+оксидант.
При промяна на цвета, както ще е при теб, първо се мажат дължините, стои се 15 минути и след това се слага боя на корените, защото те са по-близо до скалпа и се изсветляват по-бързо. Ако започнеш от корена рискуваш да е по-светъл от дължините.
Нямам идея какво ще се получи с 10-ка, след боядисване с 8-ца. Може и нищо да не се промени.

# 698
  • София
При мен 10ка след 8ца определено изсветлява.
Аз съм си взела пастелно розово, ще видя кога ще се правя.

# 699
Естественият Ви корен еднакъв ли е като ниво цвят с дължините? 6 оксидант няма да изсветли според мен, но не знам дали има нужда.

# 700
Зависи от косата. На мен 9ка +6% оксидант ми изсветлява с тон/тон и половина. Аз и не искам повече.

# 701
Да, коренът е същото ниво цвят, просто имам и бяла коса. Благодаря Лейди, и аз така мислех да намажа първо дължините. От опита ми досега с моята коса, ще се изсветли. Дори и да не стане 10 ще е ОК за мен. Не държа да стане много светла, харесва ми медения цвят.

# 702
Лично аз правя първо препигментация на местата, където имам най-много бели коси и чак след това (след 10-15 минути) мажа с боя+оксидант.
При промяна на цвета, както ще е при теб, първо се мажат дължините, стои се 15 минути и след това се слага боя на корените, защото те са по-близо до скалпа и се изсветляват по-бързо. Ако започнеш от корена рискуваш да е по-светъл от дължините.
Нямам идея какво ще се получи с 10-ка, след боядисване с 8-ца. Може и нищо да не се промени.
[/quote
А,слагате ли боя+ оксидант пак върху  бялата коса и с кой номер боя се боядисване? Аз съм с много бяла коса само  на темето и боята там не  хваща,а надолу по краищата си е  ок,но горе  се вижда как не се  е хванали на бялата коса.Препигментация е само боя+вода?

# 703
Да, препигментацията е само с боя, без окислител, с базов номер - примерно 7.0 и 8.0. По-висок номер няма смисъл, защото няма пигмент в тях. След това нанасям и от сместа с оксидант отгоре направо върху намазаното.

# 704
Keune имат нови цветове, по-интересни сред които 1577 (двойно виолетово) и 1599 (двойно зелено).

Общи условия

Активация на акаунт