Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 43 265
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, момичета. Имате ли препоръки или отзиви за продукти от типа директен пигмент? И имаме ли изобщо на пазара такива продукти в нормални, естествени руси цветове а не розови, лилави, сини и подобни? От известно време ходя при една фризьорка за боя - поддържам 10-11 със суперизсветляваща боя, обаче се замислих наскоро над технологията и и буквално си скубя косите как чак сега обърнах внимание какво прави. Боядисва цялата коса наведнъж с експозиция един час - няма да разказвам щетите, на всички ви е ясно. Сега търся продукт, който да оцвети дължините в приличен цвят за да забавя ходенето и при следващо боядисване да правим само корен.

# 676
Здравейте, имате ли впечатление от матиращият шампоан Olaplex 4? Матира ли добре и изсушава ли косата?

# 677
На мен започна доста да ми се заплита, когато го ползвам. Трябва вероятно съвсем малко да се добавя към обикновения шампоан и по-рядко, поне при мен.

# 678
  • Varna
Момичета,имам спешна нужда от вас🥹
Със светло кетенява коса съм ,боядисаха ме в Galleria hair salon е един тиквено кафяв цвят и сега искам да се боядисам сама.Имам израстнали корени и взех боя на Olioseta 2 вида 8.02 и 9.02 и искам да постигна някакъв светло кестеняв рус цвят.
Според вас да смеся боите в еднакво съотношение ли или повече от едната и като се боядисвам в корените стоя 20мин и след това нанасям надолу ли?

# 679
Извинете за страничния въпрос, просто любопитство. Колко струва боядисване в Галерията?

# 680
  • София
Ох, аз след кестеняво станах жълта. Чак сега, на второ боядисване успях да я оправя като цвят.
Ето:

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 13:25 от Rockstar

# 681
  • София
Привет!
Някой с отзиви за боите Palette? Боядисвам се принципно с професионални бои (Matrix, Wella, Alfaparf) - силно изсветляващите на ниво 12 и с 12 % оксидант. Реших да пробвам дрогерийна боя и днес си взех Palette 12-21... Но нещо ме хвана шубето да не направя някой гаф, хах Та има ли някой, който да я ползва и да даде отзив?
Мерси Heart

# 682
С кой номер на Матрикс се правиш и доволна ли си?

# 683
  • София
С кой номер на Матрикс се правиш и доволна ли си?
С UL-V+ последните пъти, но не съм особено доволна. Доста жълтее. Велата пък е прекалено агресивна и не ми се отразява добре на скалпа - направо ми се бели на огромни люспи Sad

# 684
Не харесвам Палете аз, освен всичко друго мисля че оксидантът е 30%. Дрогерийна ползвам единствено на Велатон.

# 685
  • София
И аз не харесвам Палете. Пробвала съм от всички видове по веднъж, все на кално кафяво избиват, аз взимам цветове 8 или 9.

# 686
  • София
Не знам, но много зависи от къде си взимам боята. От Нотино и Рибката не съм изобщо доволна, имам чувството, че са ментета или просто са правени за нашия пазар (т.е третия свят 😆). От makeup поръчвам вече и определено има разлика, не си внушавам. Не се отнася само за боите Simple Smile

# 687
От Нотино в Англия си бях купила парфюм, Опиум, менте си беше и го върнах.

# 688
Не харесвам Палете аз, освен всичко друго мисля че оксидантът е 30%. Дрогерийна ползвам единствено на Велатон.

Кой номер на Велатон си ползвала?

# 689
  • София
Ох, ами ще тествам довечера и ще споделя после резултата (потресаващ вероятно Laughing). Колко пък зле може да стане? Последният път с професионална на Лонда, много хвалена из разни форуми, станах като Голямото пиле от ул. Сезам, хах
Иначе от Нотино опитът ми е - два парфюма откровени ментета, които им върнах и фдт на Ести, който си ползвам от години - нищо общо нито като цвят, нито като издържливост. Та с козметиката от там съм пас. Най-много някоя дрогерийна марка от типа на Лореал и Макс Фактор, тъй като и цените им са по-прилични от ДМ и Лили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт