Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 42 587
  • 779
  •   1
Отговори
# 765
Различни хора сме и слава Богу! Аз доброволно не бих се подложила на подобно изтезание , въпреки че обожавам русата коса и не бих могла да съм нищо различно от блондинка.
Ако на снимките е твоята коса, то със сигурност нямаш нужда от половината показани процедури!

Да, моята коса е, стоп кадър от клип направих.. Смятам, че сегашните процедури във фризьорските салони са много по-щадящи, стига да се спазват технологиите по прилагането им. Преди време се боядисвах в по-тъмната гама, косата ми не я обезцветяваха, но състоянието и не беше добро.. Така, че всичко опира до спазване на технологията от фризьора и после поддръжката е важна, без агресивни преси и сушоари.

# 766
Това, което аз не разбирам от клипа е как матиращите продукти хващат тъмната коса, а кичурите остават светли? Обикновено става обратното. И свиват рамене и ти казват ами това е. И то не само на мен, а и на мои познати.

# 767
Аз преди 8 м ходих да ми боядисат кичурите като ми казаха,че ще боядисат цялата коса ,но тъмната коса няма да реагира. Стана ми страннно,но все пак са фризьори и се доверих.. е да ама не,тъмната коса стана рижава

# 768
На мен първият път като ми направиха кичури най-много се харесах, защото имах и от моя си цвят. Постепенно при всеки следващ път косата ставаше все по-светла, докато накрая нямам моя цвят изобщо, а съвсем светла.
Първия път:
Скрит текст:
Към момента:
Скрит текст:

Какво според вас трябва да обясня, че да стана пак като първото? В момента съм си оставила корена да израства, като се чудя дали да кажа да ми пусне тъмни кичури надолу нали като започне от корена, че да добави малко по-тъмен цвят и да изпъква светлия.

# 769
Не знам,обаче косата ти е прекрасна .
Може би трябва да пуснат кичури от корена надолу ,кажи че искаш да са на гъсто. Така ще е повече тъмното пред русото

# 770
Първия път резултатът е феноменален Simple Smile. Като матираш, не потъмнява ли повече?

# 771
Като я матира, мисля че слага бежов тонер и става още по-светла, тя моята и без това малко ѝ трябва да изсветлее.

# 772
Rimmona, на първата снимка косата е уау 😍!
Според моя вкус, колкото по-естествено изглежда косата, толкова по-красива е тя. Силно изрусени, пепеляви и лилави коси не харесвам изобщо!

# 773
Първият път е много хубава! Но то винаги е така, на всички. Явно трябва да добавяме кафеви кичури регулярно, за да стои по-естествено.

# 774
Прекалено нагъсто са изваждани кичурите, без да се пропуска от тъмната част. Но на мен лично ми харесва много. Вариант е да се добавят тъмни кичури, но трябва да пипа опитен колорист, защото  като се отмиват пигментите от тъмната боя, понякога лъсват неприятни оттенъци.

# 775
Rimmona, на първата снимка косата е уау 😍!
Според моя вкус, колкото по-естествено изглежда косата, толкова по-красива е тя. Силно изрусени, пепеляви и лилави коси не харесвам изобщо!
На същото мнение съм за всичко казано. Hands Plus1

# 776
Здравейте момичета,  от няколко години съм бяло руса боядисвам се с блондор blondmе с 6% оксидант. По принцип правя само корен на около 2 месеца.
Но тази път стоях около 10 минути по-малко понеже се боядисвах преди месец... и резултата и много рижав корен.
Не ми се иска да слагам пак блондор, какво бихте ме посъветвали да намажа за да изравня цвета?

# 777
  • София
Не мога да дам съвети на питащите.
Само минавам да се похваля, че сложих 9.1, покри предишният ми розово-жълт опит за цвят и стана много естествено.

# 778
Костадинова, щом не искаш да слагаш пак блондор, чакаш още един месец и тогава мажеш корена заедно с оранжевото и чакаш колкото когато става хубав цвета. Според мен не форсирай повече скалпа този месец. Другия месец ще го оправяш.

# 779
  • В полите на Пирин планина
Заповядайте в новата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1770866.new#new

Общи условия

Активация на акаунт