Боя за коса - Blond53 - Клуб на блондинките

• 43 203
  • 779
  •   1
Отговори
# 750
Ако не слагам лилавия шампоан седи много оранжева и хич не ми допада ,а може би перфектното русо в главата ми гледа на този цвят като на грозен ,не знам 😁 това е без шампоан  
И само искам да покажа докато разглеждах снимка да покажа цвета ,попаднах на снимка преди да си съсипя косата и завиждам на себе си 🤣 дано скоро порастне,но дали ще изглежда така здрава ,съмнявам се . Изглежда фалшива,но ви уверявам,че си беше моята коса с моя естествен цвят

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 15:23 от Radii :)

# 751
Освен, че е по-здрава, то и ти отива повече по-тъмният цвят. Пусни си го да израства, като русото остане само в краищата постепенно.
Аз съм решила да си оставя моя естествен, който е по-светло от твоето кестеняво, че от блондора косата ми доста се накъса.

# 752
И на мен ми харесваш повече с кафявата коса.

# 753
  • В полите на Пирин планина
Кестеняво ти отива много повече. Това русо не е за теб.
Много по-лесно е да се боядиса с тъмен цвят цялата дължина със съвсем нисък оксидант.

# 754
Чувала съм ,че боядисването с тъмен цвят не оправя вече съсипаната коса ,не знам дали е вярно,но и някак ми е тъжно да се раздвля с русото

# 755
Ами като се боядиса, тъмният цвят дава тежест и живина на косата.

# 756
Според мен боядисай, но не толкова тъмно  а един тон по - светло. Така или иначе русото ще прозира и ще си личи. По - скоро го направи да изглежда като леко изсветляла по дължините от слънцето. Постепенно го изрежи.
Успех.
И аз смятам, че тъмно по - ти подхожда.

# 757
Гледам този клип и се чудя - след като боядиса корена и като направи кичурите, смесва 4 бои за да матира косата, но слага ли оксидант или само кремовете на минута 1:18? Колко време я държи с тях? Какво е светло синьото? После лилавия шампоан е ясен (макар, че едва ли има общо с нашите лилави Grinning ) и накрая какво е това оранжевото? https://www.facebook.com/share/v/1HMEtFzygE/?mibextid=UalRPS

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 00:17 от Regalia43

# 758
Чудно! Каква е боята?

# 759
Италианска (макар, че доколкото четох, преди са били с 3 седалища освен в Италия, също Ливан и Кипър. Имат сайт, но предполагам е само за професионално разпространение. Имат и салони в България, но честно казано онзи ден за първи път видях това име във фейсбук. Някой ако има опит да даде малко инфо, дали се продава боята на обикновени клиенти, макар, че технологията повече ме вълнува https://mounirproducts.bg/https://

# 760
Мунир от години гастролира из Фейсбук,Инстаграм,ТикТок и всички социални мрежи...
Боята и всичко останало са негови продукти,собствена марка.Ако не се лъжа е ливанец.
Продуктите му не се продават свободно,ползват се само в салони,сертифицирани и обучавани за работа с тях.

Гледам този клип и се чудя - след като боядиса корена и като направи кичурите, смесва 4 бои за да матира косата, но слага ли оксидант или само кремовете на минута 1:18? Колко време я държи с тях? Какво е светло синьото? После лилавия шампоан е ясен (макар, че едва ли има общо с нашите лилави Grinning ) и накрая какво е това оранжевото? https://www.facebook.com/share/v/1HMEtFzygE/?mibextid=UalRPS
Естествено че слага оксидант,нали трябва да се активира тая боя.Колко време я държи,какво е светлото синьо и какво е оранжевото няма да ти сподели във видеата,естествено.Трябва да си платиш,да идеш на курс и т.н.
Човек,който разбира от колористика едва ли ще се впечатли,не прави нищо по-различно от много други добри фризьори.Но,името продава...фризьорите се юрват по обучения,започват да работят с боята,защото виждаш ли това е боята на Мунир от Инстаграм и клиентите започват да прииждат.
Интересно че,не съм гледала видеа,където да показва качеството и цвета на косата след 2-3 седмици или месец-два...
Нямам нищо против човека,харесвам шоата,които прави.Но,за мен той си е шоумен и бизнесмен,който разбира от фризьорство и колористика,нищо извънземно(освен цените му Grinning).

# 761
Първото, което си помислих е, че не разбирам кой би изтърпял всичко това и защо?!

# 762
Първото, което си помислих е, че не разбирам кой би изтърпял всичко това и защо?!

Аз се подлагам на подобно боядисване, харесвам се и ми отива да съм блондинка. Не разбирам защо ви изглежда като изтезание, за мен даже е релаксиращо, а косата ми е здрава без забележки..

Скрит текст:

# 763
Различни хора сме и слава Богу! Аз доброволно не бих се подложила на подобно изтезание , въпреки че обожавам русата коса и не бих могла да съм нищо различно от блондинка.
Ако на снимките е твоята коса, то със сигурност нямаш нужда от половината показани процедури!

# 764

Аз се подлагам на подобно боядисване, харесвам се и ми отива да съм блондинка. Не разбирам защо ви изглежда като изтезание, за мен даже е релаксиращо, а косата ми е здрава без забележки..

Скрит текст:

Косата ти е хубава. Почти не съм виждала такъв цвят, мисля че много трудно се поддържа. Виктория Маграт (Inthefrow) има такава коса.

Общи условия

Активация на акаунт