Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 66 693
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
От цялата серия Pillow talk се харесахме само с молива Medium, който вече подновявах 3-4 пъти, както и матовият кремообразен руж Pillow talk. Според мен е супер цвят за есен зима за светли кожи, които носят розов грим

Агент, смятам, че трябва задължително да пробваш Viva la Vergara, струва ми се, че е това, което търсиш от Pillow talk Medium. Също така малко по-червено обаче е Walk of no shame. Все пак фаворит за мен си остава Viva la Vergara.

# 721
Агент, смятам, че трябва задължително да пробваш Viva la Vergara, струва ми се, че е това, което търсиш от Pillow talk Medium. Също така малко по-червено обаче е Walk of no shame. Все пак фаворит за мен си остава Viva la Vergara.
Grinning Абсолютно права си, Лола!

Имам и Vergara (мини + Amazing Amal) и Walk of no Shame. Сега покрай по-неутралните трендове нося много MI Kiss (старото Bond Girl)  и Pillow talk Medium (но не плътно нанесени!) Последно купувах, ако не се лъжа, Love Liberty, но още не съм го отворила. Знам, че ще ми пасне, такива "berry" цветове ми заспиват.

PS По едно време се бях нервирала и заинатила и докарвах цвета на ПТМед от снимката със 2 червила и един молив. Но кой има време препускайки в nормален ден да смесва и напасва!!?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:05 от Agent Provocateur

# 722
Преди много натъманявах цветове, формули, но честно казано ми омръзна да губя време и да се чудя дали червилото ми е добре, след трятото кафе😀 особено при цялото изобилие от продукти на пазара, вече не виждам смисъл😀

Ще погледна Love Liberty, много красив цвят изглежда, но на нейните снимки, не вярвам особено😀
Вергара мисля, че ми е любимото червило последните 2-3 години, заедно с 558 Диор Forever Grace, Chanel 198 Nuance.

Наскоро купих 2 червила и 1 молив на Лиса Елдридж и смея да твърдя, че са прекрасни. Бях чела само суперлативи за тях, но сега сама се убедих в качеството им. Супер формула и издържливост.
Взех тези:
True Velvet lip color in Velvet rain:

Velveteen Liquid Lip in Jazz:

Второто съм го пробвала няколко пъти у дома, чакам времето да стане по-есенно (и малко да сваля бузките от лицето 😀), за да го разнося и навън. Прекрасен есенен цвят е.

# 723
Ще погледна Love Liberty, много красив цвят изглежда, но на нейните снимки, не вярвам особено😀
Вергара мисля, че ми е любимото червило последните 2-3 години, заедно с 558 Диор Forever Grace, Chanel 198 Nuance.

Наскоро купих 2 червила и 1 молив на Лиса Елдридж и смея да твърдя, че са прекрасни. Бях чела само суперлативи за тях, но сега сама се убедих в качеството им. Супер формула и издържливост.
^^^ абс. подкрепям, макар, че съм купувала само velvet matte формулата и. Но пък свърших цяло пълноразмерно червило, което си е чудо! В момента изгребвам последните остатъци на Velvet Affair от гилзата!

# 724
  • Варна
Освен известното бюро Alex от IKEA, как си съхранявате гримовете в по-големи мащаби ? Alex не ми харесва заради отворените дръжки, а като има деца наоколо не искам да се събудя със счупени палитри.
Има ли нещо със заключващи се механизми ?

# 725
  • София
В чекмеджета с ключе, но са от по- старите.

Значи, да потвърдя, Лореалското червило 173 е доста близко до Pillow Talk. Върху мен и двете са с по- студен подтон, отколкото би ми се искало, но с молив се коригира. Не е нещо, което бих носила чести обаче. По- скоро като няма какво да сложа и бих се цапнала, да не съм с голи устни. MAC Cosmo върху мен е по - розовеещо.

# 726
Аз си взех L'Oreal Intense volume matt 601, което също го водят двойник на Pillow talk. Много приятно изненадана съм от червилото. Харесват ми и цветът, и текстурата. На моята кожа също стои по-розовеещо.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:15 от esmeralda23

# 727
Напоследък много ползвах lip oils и балсамни червила. От балсамните последното ми откритие е Blow Up на PMG

С lip oils имам проблем най-често с пигментите им, правят ми устните твърде ярки, а аз не гоня това. Имах един хибриден Nars, който беше съвършен и не мога да се сетя за името му - той създаваше най-невероятно естествените, меки и сочни устни.
А с какъв брутален корейски лип ойл се сдобих покрай мерака да си намеря нещо интересно и ново - Devil's  plumper - не го препоръчвам и на врага си Simple Smile)))

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 21:12 от Agent Provocateur

# 728
Агентче, изглеждат супер. Но тези lip oils не се ли изяждат за отрицателно време? При мен и матовите от гилза макс да държат 2-3 часа, а гланцовете - доста по-малко.

# 729
  • София
Да, тънките са много шик също. И тях ги превъртях.

# 730
  • София
И при мен L'Oreal Intense volume matt 601 стои доста по-наситено от показаното и има малко топло нюансиране на розовото, но ми харесва доста като цвят и за матово червило не пресушава устните. Но остава по чашите.

# 731
Имам един въпрос, новият ми крем оставя по лицето ми едни нещица като кир. Има ли шанс да се направи нещо или хвърлих парите на вятъра?

# 732
Нищо не може да се направи, има кремове, които правят кир ефект.

# 733
Е, как нищо да не може да се направи? Напротив. За да няма кир ефект - просто не трябва да се ползва. Simple Smile)

# 734
Не го хвърляй, особено, ако е скъп. Може да го ползваш като нощен крем или просто не нанасяй нищо друго върху него, това обикновено помага с кир ефекта.

Общи условия

Активация на акаунт