Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 36 071
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Gorni Bogrov
Момичета,някоя от вас ползвала ли е ненадтаскващият топ или базите на Ника Землянкина? Постоянно ми излиза в групите във фейса и се чудя дали да не ги пробвам,но първо се допитвам до вас.

# 166
Karmilla, много е свеж и красив последният ти маникюр! Винаги имаш добри идеи и ти се получават супер!

# 167
Това е румънската база. Много е покривна и цвета е топ. Нямах време тая вечер и я пробвах само на 1 нокът. Кармила, мислех да ти правя конкуренция, че ми дойде 1 лак с конфети, ама като видях базата и няма да е тоя път. Ама педикюра ми е такъв 😁 А твоя е много примамлив. Утре май ще майсторя френски. Много пигментирана. Ще ме спасява за спешни случай, а и не миришат лошо. Дано само добре да се държи.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 00:13 от Part_Of_Me

# 168
  • Габрово
Дами, от няколко дни се опитвам да си избера правилния прахоуловител. С търсачката откривам, че есмералда е споделяла няколко линка към такива, които си е купувала. Признавам, в крайна сметка се обърках от кой е доволна и от кой не е. Малко помощ с акъл на тая тема, моля Simple Smile

# 169
За гризаните нокти - аз бих удължила милиметър, два макс колкото да запечатам и да оформя и така докато не порасне хубав нокът, които да се работи вече.

# 170
За гризаните нокти - аз бих удължила милиметър, два макс колкото да запечатам и да оформя и така докато не порасне хубав нокът, които да се работи вече.
Този път по-късички ги направих, ще дам отзив как се държат Simple Smile

# 171
# 172
Много бързо се направих☺️ Формата сега я промених и затова още не е както трябва. Не знам защо, но квадрата ми е най-труден за оформяне

# 173
Охоо, то имало нова тема… 😅 Благодаря за включените мои маникюри на заглавната страница! Всички са направили страхотни маникюри!
Аз от отдавна не съм влизала и затова не съм видяла, а се чудя защо никой не пише. 😀
Днес направих един по-нежен френски с блестящо, пък по-предната седмица бях пак с френски сега намерих снимка, но преливащ. Нещо не ми хареса чак толкова на преливащия френски как ми се получи този ефект с гъбата.

Взех си млечно бялото, което беше ползвала Honeybee и ми е толкова любимо. Следващият път ще съм с него.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 19:14 от Rimmona

# 174
  • София
Когато изграждам с полигел и дуал форми, винаги преди това скъсявам максимално моите естествени нокти, направо до живец. Защото иначе ми е много трудно да ги изградя - някой път даже се получава голям луфт между моя нокът и дуал формата. Понеже моя нокът попринцип е по-извит.

Та имам въпрос : Това, че ги скъсявам толкова преди изграждане, възможно ли е да е допринасяло за отлепяне на материала? Подобно на проблема с гризаните нокти по-назад. Само дето при мен самата нокътна плочка е доста по-дълга, защото не съм ги гризала.

Май помня, че съм си изграждала къси нокти с полигел и по-рано не се отлепяше. Но наистина не си представям как се изгражда с дул форми на по-дълги нокти. Пробвала съм без дуал форми, а с четка да слагам полигел - не ми се получава.

Rimmona, много нежно 😍

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 19:35 от meoww

# 175
Благодаря! ❤
Когато си гризях ноктите само тези дуал форми и полигел ме спасяваха. Към момента, ако ми се счупи нокът, отгоре го „заздравявам” с полигел и изобщо не си скъсвам дължината. Чакам да израсте и така. Можеш да слагаш полигел върху самите дълги нокти, като с четка разпределяш материала. Аз така някой път само в краищата слагам, за да са ми по-дебели и здрави.

# 176
Както винаги красоти само качвате! Кармила топ маникюр, базите изглеждат много сладурски, направо ме замисляш да си взема и аз Grinning
Днес поднових и моя с нещо семпло. Лака е с леки частици, дори по-хубав от колкото на снимките като ги избирах.

Между другото ползвах новата ми рефректираща база(номер 1 червен), лакирах майка ми, и голямо приключение стана. Определено не става за по-дебел слой и за изравняване, въпреки че печенето беше на 60+ сек. Пробата ми на нормален слои се изпича ок. Така че не си губете времето с него да се опитвате да изравнявате, може би ще го ползвам като цвят. Но пък е много красив.

# 177
Когато изграждам с полигел и дуал форми, винаги преди това скъсявам максимално моите естествени нокти, направо до живец. Защото иначе ми е много трудно да ги изградя - някой път даже се получава голям луфт между моя нокът и дуал формата. Понеже моя нокът попринцип е по-извит.

Та имам въпрос : Това, че ги скъсявам толкова преди изграждане, възможно ли е да е допринасяло за отлепяне на материала? Подобно на проблема с гризаните нокти по-назад. Само дето при мен самата нокътна плочка е доста по-дълга, защото не съм ги гризала.

Май помня, че съм си изграждала къси нокти с полигел и по-рано не се отлепяше. Но наистина не си представям как се изгражда с дул форми на по-дълги нокти. Пробвала съм без дуал форми, а с четка да слагам полигел - не ми се получава.

Rimmona, много нежно 😍
Този луфт се получава от клюмнал нокът и по принцип ги пилят от долу с пила след позтавяне на дуал формата и се получава въпросното моделиране и изправяне на клюмнал нокът. Не би трябвало толкова да влияе толкова, че режеш ноктите, някои и така процедират при този метод, за да не пилят отдолу и да губят време само. Ти какъв полигел ползваше?
Iva_Lina много хубав маникюр!
Rimonna, много нежно!

# 178

От мен пак млечно бяло с частици.

# 179
  • Gorni Bogrov
Може ли да ми препоръча хубав полигел?

Общи условия

Активация на акаунт