Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 36 079
  • 746
  •   1
Отговори
# 180

Купих си нова кутия за лаковете. Ще трябва да купувам още, че не се напълни 😀

# 181
Prime, харесва ми твоята гледна точка. Колкото повече, толкова повече!😎
Аз съм много доволна от този прахоуловител:

http://iskambg.com/аксесоари-за-маникюр/3192-професионален-прахоуловител-за-маникюр-80w.html

В случай че не ти се чака от АлиЕкспрес.

Браузъра твърди, че сайта е not secure и не мога да копирам линка като хората. Ще опитам на лично да ти пратя.

# 182
  • София
Когато изграждам с полигел и дуал форми, винаги преди това скъсявам максимално моите естествени нокти, направо до живец. Защото иначе ми е много трудно да ги изградя - някой път даже се получава голям луфт между моя нокът и дуал формата. Понеже моя нокът попринцип е по-извит.

Та имам въпрос : Това, че ги скъсявам толкова преди изграждане, възможно ли е да е допринасяло за отлепяне на материала? Подобно на проблема с гризаните нокти по-назад. Само дето при мен самата нокътна плочка е доста по-дълга, защото не съм ги гризала.

Май помня, че съм си изграждала къси нокти с полигел и по-рано не се отлепяше. Но наистина не си представям как се изгражда с дул форми на по-дълги нокти. Пробвала съм без дуал форми, а с четка да слагам полигел - не ми се получава.

Rimmona, много нежно 😍
Този луфт се получава от клюмнал нокът и по принцип ги пилят от долу с пила след позтавяне на дуал формата и се получава въпросното моделиране и изправяне на клюмнал нокът. Не би трябвало толкова да влияе толкова, че режеш ноктите, някои и така процедират при този метод, за да не пилят отдолу и да губят време само. Ти какъв полигел ползваше?
Iva_Lina много хубав маникюр!
Rimonna, много нежно!

Специално при тези нокти, които са ми извити, изпилване отдолу не ми се получава, защото нокътят завършва точно на края на пръста, тоест не може по-навътре да се изреже нокътя. Няколко пъти запълвах луфта с полигел и пробвах отзад да изпиля, но ме е страх, че точно там е точката на врастване между кожа и нокът затова не успявам да го изпиля добре, винаги е по-дебело към пръста. Не знам дали добре го обясних.
Та и аз мисля че скъсяването не влияе. По-рано ползвах китайски полигел на веналиса и с него не се отлепваше. Но после реших да пробвам други пак китайски марки полигел. Ясно, че не са много качествени, но пак не знам дали заради продукта започна да се отлепва.
Ползвам каучуковата база на коди отдолу и дори тя също се отлепва на едно заедно с полигела.

# 183
Пробвай с друга марка, много от китайските "полигелове" не са полигелове изобщо.

# 184
Ползвам каучуковата база на коди отдолу и дори тя също се отлепва на едно заедно с полигела.

Значи проблемът не е в полигела, а в базата.

# 185
И аз съм с нов маникюр днес. Антирекорден - близо 4 часа отне! Къси и едноцветни, цвета съм го показвала и преди тук - скучно, но пък любимо бебешко синьо - база Коди Пастел 06.

А отне толкова много време, защото свалих абсолютно всичко старо от ноктите си. Бяха станали много дълги, архитектурата се беше позагубила, имаше няколко вида остатъци от различни бази от предходни пъти, а и сваляйки видях че на няколко места имах и отлепвания, та просто реших да махна до нокът всичко. Пилих, пилих, то край няма, накрая ми омръзна и си "помогнах" с острието на клещите за кожички. Знам, знам. Ужас. Разминах се без поражения.

Знам, че тук в темата май никой не ползва топа на Гелиш, (или май имаше един-двама?), но не мога да не ви се похваля с тази нова придобивка:

Не знаех, че имат топ без лепкав слой, тепърва ще тествам блясък и издръжливост, но на пръв прочит е същия (четка, консистенция) като обикновения им, който едва дообирах последнит пъти.

Ето и моята силно редуцирана от последните 2-3 месеца колекция, в малко чекмедже в едни органайзери от джъмбо:

В равносметката ми за старата година си казах, че поне няколко месеца няма да купувам нищо излишно и междувременно ще разчистя максимално всичко, което не ползвам. Част от така или иначе малкото ми останали цветове също ще пусна за продажба, защото са ползвани по веднъж и не са моите. Натоварвам се психически при вида на толкова много вещи и предмети. Sad

# 186
Аз ползвам топ на Гелиш, само че моя е с лепкав слой. Този без лепкав не съм го срещала, от къде го купи?

# 187
Аз ползвам топ на Гелиш, само че моя е с лепкав слой. Този без лепкав не съм го срещала, от къде го купи?

От САЩ, чрез ggbg. Като цена с доставката излезе същото като от официалния дистрибутор за България. Не съм сигурна дали го внасят, не можах да намеря доброволец да ми го поръча към салон. А на мен като физическо лице ми отказаха да ми продадат топ (с лепкав), макар и със сертификат и легитимен стаж в салон.
Та реших че ще поръчам от друго място и като се разтърсих видях че имат и този и реших да пробвам. Имат и разни structure base и подобни, които преди ги нямаше.

# 188
HoneyBee33, може ли линк?
Аз поръчах на адрес на приятелка и тя като си дойде ми го донесе.
Пробвай го няколко пъти и сподели мнение! Simple Smile

# 189
А в щатите дали се продава свободно?

# 190
HoneyBee33, може ли линк?
Аз поръчах на адрес на приятелка и тя като си дойде ми го донесе.
Пробвай го няколко пъти и сподели мнение! Simple Smile
Ето това е сайта от който поръчах:
https://www.beautyzonesupply.com/products/gelish-no-cleanse-gel- … d=6700e30fa&_ss=r
Горе долу изглежда читав, но ако на някого му се занимава да проучи по-подробно да сподели.
Намерих и в други сайтове да продават техни продукти, така че знам ли.. но този, който дойде изглежда оригинален, поне докъдето се простират моите знания. Така или иначе в момента нямам друг, ще го ползвам и ще пиша ако има проблеми с издръжливостта или гланца.

# 191
  • Down south
Непременно да соделиш впечатления от продукта.
Ще ги поразгледам и аз,. На пръв поглед цените на Gelish са ниски $8? Обикновено са $12-16
При тези има безплатна доставка над $90. За един лак доставкста ще бъде $9 (базирано на моя зип код)

Ако е някакъв вълшебен топ, да купувам и да донеса Blush

# 192
Момичета, някой ползвал ли е лаковете Vasco от сайта на saloncare.eu? Може ли мнения дали си струват?
Че видях, че са и намалени доста, на по 6-7лв са.
Пък и имат физически магазини в София, та се зачудих дали си струват или да не се разкарвам.

# 193
Honeybee, база ли е синия цвят? Ако да коя? Много ми харесва.

# 194
Honeybee, база ли е синия цвят? Ако да коя? Много ми харесва.
Да, база - написала съм я в поста със снимката в началото - Коди Пастел 06. От серията пастел имам и цветови 07 и 08 - също много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт