Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 34 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Привет, момичета! Честит празник! Бъдете здрави, ценени, обичани и щастливи и споделяйте още много красиви маникюри в темата!
Много ми се искаше за днешния празник да направя някоя поръчка на един-два нови лака, но уви, нищо ново не видях, което да ми грабне окото, нито пък има някакви промоции, които да ме мотивират да направя необмислени покупки. Бях решила да си поръчам поне от Али някакви аксесоари, но с последните си коментари ме отказахте направо.
Весел празник на всички!

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 14:33 от topsy1

# 616
  • Down south
Есмералда, то това става отдавна за да го пиша тук. Аз 2 пъти им писах в чат да ми върнат парите ( тези  119 евро), че ще спра да пазарувам в алиекспрес. И двата пъти казаха, че ще ги върнат, но така и не ги върнаха. Мина месец от последния път като ми писаха, че са ги били върнали уж, да чакам. Няма бонус, няма нищо...

Свържи се с банката от която е издадената кредитната карта, те ще се разправят  с продавача и ще си вземат парите обратно.

По повод наклонемото шише и четката за лакиране - много полезна информация! Сега се сетих,че някъде съм виждала нещо, като стойка/поставка поставяне на лака в наклонена позиция, но не знаех каква е целта.

# 617
На мен пък Али Експрес още миналата година ми блокира кредитната карта. И вече не мога да пазарувам. Пробвах с други, пак не става.
Явно трябва да отворя друг акаунт, но и тогава не е ясно дали проблема ще се реши.

На мен още преди години взеха да ми искат някакви си потвърждения, като копие на лична карта, шофьорска книжка и т. н. и аз дълго време не пазарувах от там. След това един ден, гледам сложили опция ПейПал и не искаха никакви потвърждения. Но след два-три пъти номера на не връщане на пари и други въртели гледам да не пазарувам от тях. Както писах Тему са много по-коректни, въпреки че нямат толкова голям избор както алито. Ибей също е опция, въпреки по-високите цени, но там има сигурнст и застраховка за връщане на пари при некоректни търговци.

# 618
Аз пък да попитам, ако ноктите ми са си добре не са проблемни, нужно ли е да им правя изравняване с каучуковата база на Коди или не е задължително?
П. С държа дължина 😄

# 619
При дълги нокти е добре даже не с база, а с гел да се прави укрепване.

# 620
Аз пък се подразних, че чакам от доста време едни малки лакови пратки от Алиекспрес, а вчера получих смс от БГ Пощи да си взема някаква пратка- НО пише, че дължа 4,20 лева. За какво ги дължа тези пари на БГ Пощите, като съм си платила ДДС и доставка още при покупката?! Някой знае ли?🙄🤔

# 621
Такса митническа обработка. Ако пратката минава през Узбекистан. Китайците изпращат малки пратки по 2-3 долара с тази доставка, явно им е най-евтино. Като поръчвате лакове не поръчвайте по един в поръчка, а по няколко от един продавач, за да ги изпрати с читави доставчици. Аз вече винаги гледам сумата да ми е поне 10 долара и нямам пратка, която е през Узбекистан.

# 622
Здравейте, момичета! Честит празник на всички ни!
Днес наистина се постарах с маникюра. Всичко да е равно, гладно, изпипано и мисля, че ми се получи.
Използвах 11NG на Коди. И да кажа, и аз ползвам продукти само на Коди. Вчера си купих нова база и топ и съм много, много доволна.
Да добавя и, че четката на 12мл No sticky top coat на Коди е много хубава в сравнение с другите четки на техни продукти.

# 623
Мерси. Моите пратки са няколко по-дребни и от различни доставчици. Може и да са ги обединили в една (дано!), защото не мога да разпозная по номера на пратката кое точно е пристигнало...Досега получих доста дребни пратки и нямаше митническа обработка.🤨
Аз съм с такива квадрати- скъсих ноктите и дооформих ъгълчетата с бяла ръбър база и тънка четчица. Отгоре е обикновен лак.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 22:51 от dolce miele

# 624
Здравейте Мадами!
Нещо скромно от мен, което сигурно скоро ще рефрешна, защото ми е доста скучно на вид, но чакам вдъхновението Wink

# 625
  • Down south
Много красива форма на ноктите и маникюр.
Визирам последните две снимки.

# 626
  • София
Здравейте, момичета! Честит празник на всички ни!
Днес наистина се постарах с маникюра. Всичко да е равно, гладно, изпипано и мисля, че ми се получи.
Използвах 11NG на Коди. И да кажа, и аз ползвам продукти само на Коди. Вчера си купих нова база и топ и съм много, много доволна.
Да добавя и, че четката на 12мл No sticky top coat на Коди е много хубава в сравнение с другите четки на техни продукти.
Не се сърди, но мисля, че в никакъв случай не е чисто, гладко равно и изпипано. Почиствай си лака от кожите преди да изпечеш, ще си докараш алергия. Лакирай тънко, защото си личи, че си лакирала изключително дебело.

# 627
Като за първи път май е добре?! 😁😊

# 628
LolaBebe23, мен ми харесва маникюрът ти. Да, може би има още какво да се желае, но не съм съгласна с CruellaDeVil.
Аз мисля, че просто малко се е разтекъл лакът докато лакираш цялата ръка и затова изглежда по-дебело в краищата. Lolabebe, просто преди да вкараш да печеш ръката погледни ноктите финално и ако има някъде разтечено го разнеси с тънката четка. По кожичките  има леко излизане, но мисля, че е почистено и просто е останало малко цвят. Пробвай с дървените пръчици натопени в лакочистител да избършеш преди да печеш. Иначе за мен е красиво. Все пак не сме професионалисти.

# 629
Привет, нещо ново от мен.

Малко от печата едвам се изчистих, и въпреки усиленото търкане приди печене, има няколко точки останали. Да ви се оплача бях си взела латекс за предпазване на кожата преди 2 месеца и сега му дойде реда да го ползвам, и той развален, много се ядосах. Взех го от Елена арт на Коди. Няма да повторя най-вероятно.
Гледах този ефект в инстаграм, аз ползвах котешко око, потеже ми се стори най-близо до клипчето.
https://www.instagram.com/reel/C1cp47zM_fs/?igsh=c29wNjk1NGo2eTJi

Общи условия

Активация на акаунт