Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 695
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Да не е нещо замърсено или от идващи сополи дано е нещо леко.....с очето

Днес киха по-малко,носа една идея по-добре ама си е запушен,издухва но се оплака че я боли преди малко

# 106
Аз пак да кажа за моите бабешки методи, но при нас помага. Нарязан лук до главата за през нощта при секрети. Сега кашлицата когато карахме грип със сок от лук и мед лекувах.

# 107
Аз правих няколко часа лайката на тампони. Капнах физиологичен разтвор в двете очи и аз ще изчакам до утре да видя - залепнали, зачервени и прочие.
Моята мадама е трета седмица вкъщи, без контакти и без влизане дори в магазин. Разходка само по улицата, без площадки и прочие. Днес и е 6-ти ден риноджермина. Имам лош опит един месец миналата година (м.март), в който слагах риноджермината и имаше хемофилус инфлуенца тип А в носа, който бягаше от риноджермината в носа в очите. Всеки ден се будеше с гурли и имаше по няколко пъти на ден в двете очи. Докато не спрях риноджермината. Като свърши приема, всичко спря от раз. Естествено тогава не знаех коя е "бягащата" бактерия, само че е възможно. Е, сега със сигурност не знам какво има в носа (октомври в изолиран стрептокок пневмониос - убиван с 3 антибиотика през устата и два вида антибиотични капки). От тогава не съм пускала секрет.

# 108
  • shumen
Мими,Тони,оправяйте се скоро.
Димитрова,явно не действа Риноджермина.
Моя сега пак има Т 38.Явно ще излезе гърлото пак ми се струва.

# 109
Направи тест за скарлатина, че да го лекуваш на време ако е това.

# 110
  • shumen
Ваня,бързия е отрицателен.В Понеделник ще пусна и гърлен,но той ще излезе чак сряда,ако има нещо.Писна ми вече две седмици на училище и пак е болен.

# 111
Не знам как се навивате да слагате лайка на очите. Първо, че тя е алерген, второ, че ако не е от някой чист планински регион набрана от вас самите е пълна с боклуци и пестициди. Има едни хомеопатични капки, не помня май на Веледа бяха, при алергични и зачервени очи са помагали на моето дете (без да бъде бактерия).

# 112
Днес детето се събуди с леко червено око, няма гурли за сега…. Дали пак е конюнктивит? 😭😭 Вчера на басейн бяхме в хотела.
Може да е от хлора в басейна.

# 113
  • shumen
Не знам какво е,но се събуди сега от кашлица и меря Т и 38.8.А дадох Нурофен преди да легне.Майка и тя с бъбречна криза и сега стана да повръща.Ще се побъркам вече от притеснения.

# 114
Не я ли водихте в спешното жената? Аз като ученичка съм правила бъбречна криза и знам как боли.. Повръщах 1 час на коридора в болницата докато ме видят на ехограф. Но тогава ми сложиха някаква инжекция и веднага ме отпусна. Със сигурност има някакво по-силно лекарство, от което да и мине болката..

# 115
Дана,преди години майка ми като направи и и сложиха две банки с нещо си (непомня в отделението) . Пробрах я вкъщи ,искам да ти кажа ,че от болка и тя не е спа и аз не спах ..  водих я над 5пъти да повръща,че едвам се движеше и пак в спешното . И пак банки и накрая ми казаха “докато не изхвърши песъчинките така ще е “. Е това в онези години мо бяха най-лошите 3 дни в живота. Аз млада неразбираща на нищо (тя млада)да предържам майка си,че не може да стане.
Иначе аз пък почнах промивки на датето ,носа и се запуши. Изкарва едни мн хубави секрети,днес цял ден я питам боли ли те гърлото “малко”. Сега преди да легне го погледнах то страшна работа,и при скарлатина не и беше толкова зле…
Купих нещо ново за Нашето семейство” Голанил”. Не знам,ще има ли ефект но вече не ми дава да пръскам т-верде,от ефизола не видях ефект.
Мъжа цял ден с 37 и нещо си.. абе надявам се да се оправят.

# 116
  • shumen
Хоуп,Камъче,ходихме в спешното.Сложиха и една инжекция нош па,изписаха и лекарства и ни отпратиха.Понеделник,ако имало нещо при личния лекар.Нито изследвания,нито ехограф и правиха,че било почивен ден и нямали дежурен специалист.Засега я отпусна и спи.Аз също съм правила бъбречна криза и знам как боли.
Детето и то не е добре.Кашля,върти се,събужда се и сега мерих Т и има 38.2.Дадох Нурофен,но вече половин час и не мърда.
Камъче,и аз съм ползвала Голанил и имаше ефект.Гърлото и моя уж не го боли,а го гъделичка казва,а като го погледнах дъгите му доста зачервени.

# 117
  • София
И ние тъкмо от спешното на Пирогов се прибираме. Детето вдигна 39.2 температура и отидохме бързо , бързо да я погледнат.
Резултата  сега детето  е с грип тип В.

# 118
  • shumen
Пуфето,да минава бързо при вас.Аз не искам да го водя в спешното,че там предния път ни объркаха.Уж нищо му нямаше,а на другия ден при педи беше с гнойна ангина на АБ.

# 119
И при нас малката ми дъщеря кашля цала нощ влажно, от носа нищо не успявам дя издърпам,  но хърка жестоко. Имаше 37.4 снощи и сама си я свали. Стоях три седмици в къщи заради каката, която още не е оздравяла и сега малкото. Омръзна ми вече!

Общи условия

Активация на акаунт