Любители на котки - Тема 192

• 33 975
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Мари,кал дойдоха,има ли специални куриери за животни?

# 436
Хваля тази храна от зооплюс, всичките котки много я харесаха, което рядко се случва, но и аз ги хванах 24 за 23 евро на промоция от тукашния магазин, не знам защо в бг версията са толкова по скъпи Rolling Eyes

# 437

Ще полудея с тия котки. Намерих на малкия една огромна бълха 🤯🤬 преди 15-16 дена съм им слагала пипета. Уж беше хубава 😭😭😭. Чудя се може ли да се има вяра на тези каишки и дали да не им поръчам
Не виждам да се отваря в случай, че котката се закачи? Да не стане някоя беля. Дали не е по-добре с друг препарат (друга активна съставка), по принцип през седмица може, в случай на нужда.
Да вярно, но тези май лесно се отваряха. Още докато бях с една котка бях взела от Кауфланд, но не си спомням лесно ли се сваляше.Те повечето са на един принцип май.
Аз скоро ще съм опитала всичко възможно на нашия пазар🤯🤯🤯. Чист фипринол- не , Фиприст Комбо- не, Пестигон- не, Фронтлайн- не, супер убиецът на бълхи Адвентидж също НЕ 😵😵😵. Моксиклиър имам за другия месец, ако и там е Неее 🙅🤦🤷. Ще съм използвала всичко 😬.
Скъпи каишки не искам, защото ги губят.

# 438
  • София
Мари,кал дойдоха,има ли специални куриери за животни?
Няма. Писаха ми от магазинът, от който поръчах, че нямали в момента и не доставяли. Препоръчаха ми магазин, който е на другият край на града. Чухме се с тях о телефона и отидох на място. Не можах да платя с карта, но поне ми обясниха къде има банкомат.
Таксито до нас ми излезе към 40 лв. Но като гледам щерката колко е щастлива и като ги гледам тези сладури - заслужаваше си Simple Smile

Утре ще ходим да купуваме лампи. Сега карат без подгряващи лампи.
Но пък ядоха. Казаха, че може и да не ядат тази вечер, заради стреса и страха. Явно и те ще са лакомници Joy

Големите деца не обръщат внимание на малките.

# 439
Да се похваля, че кастрирахме днес моя уличен приятел. Голям зор докато го хвана, а каква борба падна в клетката, не е истина, мислех че ще се разпадне тая клетка. Добре, че ветеринарят се намира на 50 м. и е много оправен, натика една дреха в клетката, притисна го и го упои. Разказвам, не е за хора със слаби нерви!

Не бих водил котки за упойка без кръвни тестове първо. Шансът може да е малък нещо да се случи, но си струва. Едно мое беше отключило FIP от кастрацията. При лоши стойности на някои показатели могат и да умрат от упойката, а не винаги си личи, че нещо не им е наред.

# 440
  • До хладилника, който обичам
Чист фипринол- не , Фиприст Комбо- не, Пестигон- не, Фронтлайн- не, супер убиецът на бълхи Адвентидж също НЕ 😵😵😵. Моксиклиър имам за другия месец, ако и там е Неее 🙅🤦🤷. Ще съм използвала всичко 😬.
Първите 4 са все с еднаква съставка, фипронил, който доста лоша слава събра, че бълхите са вече резистентни към него 🤷‍♀️
Адвентидж и Моксиклиър също са с еднаква съставка.

Може би пробвай с други, не знам какво има на пазара, стронгхолд и кределио са с други съставки, но са скъпи.

# 441
  • София
Момичета, някоя от вас има ли на удобно място рецептата за отмирисване на котешка урина?
Отваряш първи пост и намираш. Да си новобранец, да ти обясня. Ама не си. Wink
https://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862763.315

Кажи как е бандата?

АнМари, честито! Много са сладки! Heart

# 442
  • София
За падането на козината, наистина напоследък не му давам витамини, забравям.
Ще трябва да почна редовно, имам тези.
Тези в оранжевата тубичка са му много вкусни. Другото е уж малцова паста, хич не му допада така директно. Ще пробвам поразбъркано в малко пауч.
Че бая козина си похапва, предполагам, засега не е повръщал.

Бях писала, че преди две седмици някъде го водих на доктор за ушите. Чистя и слагам капки когато се сетя, 1 или 2 пъти дневно. Вече нищо не излиза от ушите му, в смисъл, чистички са...
Чудя се дали да го заведа пак, да установят има ли още буболечета в ушите му или няма. Simple Smile
Определено спря да си тръска главата и не се чеше, слава Богу.

♥ Димяни ♥, сподели.

Аз не искам да снимам какво изкара тази която купих, че то човек срам да го хване.

Това е моята

Има UV лампи, ултразвук и отрицателни йони.
Иначе този модел пък е един от най- бюджетните и купувани

Уникални са,гарантирам! Ще покажа тези дни ,какво вадя от матраци и завивки…

# 443

Ще полудея с тия котки. Намерих на малкия една огромна бълха 🤯🤬 преди 15-16 дена съм им слагала пипета. Уж беше хубава 😭😭😭. Чудя се може ли да се има вяра на тези каишки и дали да не им поръчам
Не виждам да се отваря в случай, че котката се закачи? Да не стане някоя беля. Дали не е по-добре с друг препарат (друга активна съставка), по принцип през седмица може, в случай на нужда.
Да вярно, но тези май лесно се отваряха. Още докато бях с една котка бях взела от Кауфланд, но не си спомням лесно ли се сваляше.Те повечето са на един принцип май.
Аз скоро ще съм опитала всичко възможно на нашия пазар🤯🤯🤯. Чист фипринол- не , Фиприст Комбо- не, Пестигон- не, Фронтлайн- не, супер убиецът на бълхи Адвентидж също НЕ 😵😵😵. Моксиклиър имам за другия месец, ако и там е Неее 🙅🤦🤷. Ще съм използвала всичко 😬.
Скъпи каишки не искам, защото ги губят.
Остава ти Стронгхолд да пробваш, също. Нашийник Беафар (не е скъп) или в комбинация с Празимек (репелент). И ако пак има бълхи, ще се уплаша... Frowning

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 11:08 от amy_nka

# 444
Благодаря много! При мен излизат на близка цена,но тази,която не е про е по-мощна,но няма 2 контейнера.Какво всъщност прави 2рия контейнер.Про има йонизация,другата няма.Коя от двете ще миморепоръчаш да взема.Аз имам обезвлажнотел,който йонизира и не ми е важно в тоя случай.Друга разлика май не видях.Дори и втората прахосмукачка е на подобна цена.

# 445
Ужасно зарибяващи сте с тези прахосмучи. Лоши, лоши жени. Smile

# 446
  • София
Димяни, благодаря, че сподели 😘
Направо се зарибих.
Моята прахосмукачка е от Кауфланд

Върши работа, но не ми харесва филтърчето (което в един момент ще се задръсти и къде ще търся такова...), ама я взех за проба.
Сега ще трябва да я връщам, продавам, подарявам...

Мен за кой ли път ме тръшна ковид (всъщност само миналата година ме прескочи) и все по това време- февруари, март. Блеко усеща, че нещо не е ОК, пази ме, но от разстояние. Спи на другото легло, съдирам се от кашлица и явно не му е ОК при мен.

# 447
  • София
Боже, Ани, бързо да оздравяваш. Ние с ММ и свекърите не сме го хванали нито веднъж (аз съм с 5 бустера, ММ с 4).

# 448
  • София
Ани, бързо оздравяване.
И ние сме от щастливците, които не са боледували. Само дъщеря ми не е ваксинирана.

Сега ще ме карате да търся и аз мини прахосмукачка. Макар че имам голяма Simple Smile

# 449
Моята ще дойде в събота.Предполагам,че доста мръсотия ше изкарам от матраците.
Мари,имаш голяма за акари?

Общи условия

Активация на акаунт