Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 84

• 37 359
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Отдавна не гледам лампите в детайли, но тези не са ли ти много ретро?
Ако не се лъжа в Бриколаж съм виждала подобни.

# 121
  • София
Това дали са ретро има ли отношение?
Не, в бриколаж и баухаус няма.

# 122
Не, никакво значение няма, няма да си ги купувам аз, просто си казах мнението.

# 123
  • пустинята Гоби
Много са хубави лампите, напомнят на семпъл вариант на Тифани.

# 124
  • София
Точно така се водят, тип тифани, тази е най-семплата, има и по-натрюфени... Единствено ме оритеснява как изглеждат на живо в изгасено състояние и каква е вероятността да дойдат от китай цели, при все, че не са евтини.

# 125
Точно така се водят, тип тифани, тази е най-семплата, има и по-натрюфени... Единствено ме оритеснява как изглеждат на живо в изгасено състояние и каква е вероятността да дойдат от китай цели, при все, че не са евтини.
Не е ли по-безопасно да си вземеш от български сайт, пък ако не ти харесат, и по-бързо и лесно можеш да ги върнеш?
Аз така бих подходила.  С китайците сигурно месеци ще отнеме да ги доставят, пък при проблем, не дай си Боже, още месеци да ги върнеш и ти възстановят парите.
Тук гледам, че имат доста модели Тифани:
 https://bgsvetlina.com/?s=TIFFANY+&post_type=product&type_aws=true
Аз лампи за две къщи си купувах от Ултра лайт, не съм имала проблем с обслужването, даже още имам да пазарувам. Не съм гледала при тях, но вероятно имат такива модели, доста им е богат асортиментът.
Акцент ли ще ти бъдат или имаш и друго замислено в Ар нуво?

# 126
  • София
Ами тук не намирам вариант за стена... Даже по-бих от германия, че повече има някаква гаранция.
😂 😂 😂 Аз съм безстилова събирам дреболии, които ме радват, множество от доставящи ми радост неща, прави дом носещ щастие и уют за мен.
За нощна лампа я искам, един брой, моята, над шкафчето с мрамора, което като дойде ще оправям😅точно до тапицираното икейско легло...

# 127
Ами тук не намирам вариант за стена... Даже по-бих от германия, че повече има някаква гаранция.
😂 😂 😂 Аз съм безстилова събирам дреболии, които ме радват, множество от доставящи ми радост неща, прави дом носещ щастие и уют за мен.
За нощна лампа я искам, един брой, моята, над шкафчето с мрамора, което като дойде ще оправям😅точно до тапицираното икейско легло...
Да, от Германия също е добра идея.
Може да потърсиш и тук:
https://ultralight.bg/search?search=%D0%A2%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B8

# 128
  • София
Мерси, търсих и тук и там, не намирам в бг, иначе би било идеално. 🤗🤗🤗

# 129

Това ми хареса много! Тип Тифани и аз бях загледала.Следя този творец.Не е Тифани,но са бг и освен това,той често прави уъркшопи и може и сама да си направиш лампата до икейското легло.
https://ntabakovart.com/

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 23:12 от red soul

# 130
От Германия съм поръчвала, само да се. сетя сайта-много доволна останах.

# 131
  • София
Мн сладко red soul 😁
Но, стоящи са, хартиени... Иначе страхотна идея, изглежда готин човека, но имам такава хартиена декорация петел, имала съм хартиени лампи, не са мн трайно нещо.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 00:29 от Angel_Dust

# 132

Това ми хареса много! Тип Тифани и аз бях загледала.Следя този творец.Не е Тифани,но са бг и освен това,той често прави уъркшопи и може и сама да си направиш лампата до икейското легло.
https://ntabakovart.com/
На мен пък ми хареса девиза на този творец Simple Smile

# 133
Ако ги намериш при китайците тези лампички  и те устройва цената си ги поръчай смело.Аз съм много доволна.Идват добре опаковани и това не трябва да те притеснява.Снимаш докато отваряш пратката и ако има нещо счупено ще ти възстановят сумата.Преди 10 дни си получих моите /различни модели от показаните/ и съм очарована.Днес си поръчах още 2 броя.

# 134
  • София
Ооо🤗🤗🤗 ти какви си поръча? В смисъл пак ли някакъв тип "витраж"...?

Общи условия

Активация на акаунт