Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 84

• 36 669
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • Mediterraneo
Ау, Мари, не обещавам, занимавка ми е. Чакай да потърся снимка в нета.

Ред. Това е от нета

Това е моята

Не намирам спецификации в описанието, ММ твърди, че е някакъв шперплат даже, но определено не един пласт, обвит с малко дунапрен и отгоре този дишащ плат. И от двете страни( въпреки че не е двулицева базата) има отвори за дишане, остават под този плат. Иначе има и такива модели

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 18:28 от Тарталета

# 451
Благодаря, Тарти. Това ми е достатъчно и от полза. Довечера ще ги покажа на ММ.

# 452
Такива матраци се въртят всяка седмица( по спомен с тази подматрачна).Аз и сега така ди практикувам при смяна  на чаршафите.

# 453
Здравейте. Някой, който е правил декоративни "тухлички" с мазилка, би ли споделил какво точно тиксо се използва. Благодаря.

# 454
Има ли някой с домашно кино, да речем с проектор. Тъй като нямам проектор все още, с който да експериментирам, ме интересува екранът може ли да е, айде не точно чаршаф, ами например мушама бяла, винил някакъв, щора голяма. Не закупен професионален екран. Ако е стена - чисто бял латекс става ли, мат например. Ще е в нещо като лятна кухня, и не ми се инвестира много.Имате ли  опит?

# 455
  • Street of Dreams
Аз имам, но ползвам екран - не беше много скъп, нещо от сорта на 300 лв. Преди 20-тина години обаче прожектирах директно на бяла стена без проблем, но тогава и биймърите бяха други.

# 456
Има ли някой с домашно кино, да речем с проектор. Тъй като нямам проектор все още, с който да експериментирам, ме интересува екранът може ли да е, айде не точно чаршаф, ами например мушама бяла, винил някакъв, щора голяма. Не закупен професионален екран. Ако е стена - чисто бял латекс става ли, мат например. Ще е в нещо като лятна кухня, и не ми се инвестира много.Имате ли  опит?
може да е, стига да не са релефни.

# 457
  • София
Май може и просто на стената, скоро ще дойде някакъв за експерименти в къщи🙃
На едно видео си прожектираха на гардероба, обаче нещо идеята ми се видя безумна, то вратички, то дръжки🫣😆

# 458
Здравейте. Някой, който е правил декоративни "тухлички" с мазилка, би ли споделил какво точно тиксо се използва. Благодаря.

не сме ползвали тиксо
ММ си направи „уред“ от отвертка,на която завари напречно едно парче метал/колкото да изрязва фугата/
с еднометров нивел,на който имаше разграфени размери,после отнемаше/рисуваше в леко засъхналата мазилка-все пак целта е да стане рустик
грапавите и неравни участъци ,изхлаждахме по малко с влажна гъба
Скрит текст:

# 459
Става, някога си прожектирахме домашни филмчета от кинолента, трябва само нещо по възможност бяло и гладко иначе се вижда текстурата, но ако не ти пречи това и на други материали става.

# 460
  • Пловдив
Търся съвет за аплик на бяла стена. Харесала съм този като визия.
Скрит текст:
Но бял аплик на бяла стена май не е много идейно. Апликът ще е в частта на стаята, в която ще има трапезна маса и столове в цвят меден дъб.
Можете ли да предложите нещо подобно като визия, но в цвят близък до меден дъб?
Скрит текст:

# 461
Супер е апликът.Не мисля, че е неподходящ.Въпрос на цялостна визия.

# 462
Виждала съм този аплик на живо и наистина е хубав. Ако не греша, същият се предлага и в черно. Лично аз не виждам проблем с бял аплик върху бяла стена - действително не се набива на очи и не може да е акцент, но все пак в помещението ще има и мебелировка и аксесоари в други цветове. Ще ми е интересно да се похвалиш като приключиш с обзавеждането.

# 463
Самата форма е достатъчен акцент.

# 464
  • София
Този не е ли екстериорен?

Общи условия

Активация на акаунт