Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 84

• 37 406
  • 765
  •   2
Отговори
# 165
# 166
на първо четене - фейсбук маркетплейс
двете за 220 лв

в ОЛХ има много , но ето тази ми хвана окото - 175 лв

# 167
  • София
Мерси, но не са за стена...🤗🤗🤗В олх и аз гледах.
Всъщност просто обичам витражи, ще продължа да си ровя... Надеждата ми беше просто в някой магазин в сф да има такива, може и да ми изстине желанието ако ги видя на живо.

# 168
Аа,ако са наистина витраж,няма да ти истине желанието на живо😆
Мисля си,че един качествен  жичкаджия,няма да има проблем да направи от настолна,стенна лампа Поне около мен има такива.
Ако ти хареса нещо наистина много,опитай и този вариант.

Кубратова,сега го виждам.Извини ме,не е ирония.Може така да звучи.Понякога ми изглежда,че се обръща внимание на неща,които са очевидни.
Тифани е разработка върху витраж.Нещо,което със сигурност не е с американски корен.И мисля,че ако легално се продава някъде с името'Тифани",то нещата са под регулация.Вече в "Тифани стил"е ясно.😆Сайта за 2ра употреба е холандски.Тук е често срещано да се подарява или продава на символична цена Дори и скъпи неща.Те в България така си ги набавят и после преподават.
Аз се интересувам от витражи.Вече казах,де😆.
Та,извини ме,още веднъж!

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 21:08 от red soul

# 169
Въобще не се замислих, че питаш заради правописната грешка, признавам си.

# 170
  • София
Аз до колкото четох май всъщност въвежда нова техника за правене на витражи (или може би поне я прави мн популярна) и за това им казват стил Тифани...
Ред, а от тези сайтове, особено тип профавалника дали си има нормална доставка до бг... Или с някаква фирма трябва, иначе и в немския ибей ми харесаха на един продавач неща, ще го мисля, явно варианти има не само от китай. 👍

# 171
Ами,не знам.Може би,ако продавача се съгласи,след като платиш да го прати с dhl,примерно.
Ако харесаш нещо,говори с тях.Аз съм взимала неща,ама живея тук.Може би,със сайта ше е по-лесно.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 16:48 от red soul

# 172
Аз скоро купувах една винтидж ваза Kobaltblau от немския ибей (понеже счупих една такава и който счупи, купи Grinning). Пристигна доста бързо в Италия и съвсем невредима. Беше опакована в голям кашон, педантично натъпкан с намачкани страници от брошури на Лидъл. Стотици Joy Много се забавлявах с немската практичност. Железни. Hands Plus1

# 173
Аа,ако са наистина витраж,няма да ти истине желанието на живо😆
Мисля си,че един качествен  жичкаджия,няма да има проблем да направи от настолна,стенна лампа Поне около мен има такива.
Ако ти хареса нещо наистина много,опитай и този вариант.

Кубратова,сега го виждам.Извини ме,не е ирония.Може така да звучи.Понякога ми изглежда,че се обръща внимание на неща,които са очевидни.
Тифани е разработка върху витраж.Нещо,което със сигурност не е с американски корен.И мисля,че ако легално се продава някъде с името'Тифани",то нещата са под регулация.Вече в "Тифани стил"е ясно.😆Сайта за 2ра употреба е холандски.Тук е често срещано да се подарява или продава на символична цена Дори и скъпи неща.Те в България така си ги набавят и после преподават.
Аз се интересувам от витражи.Вече казах,де😆.
Та,извини ме,още веднъж!
Благодаря, приемам, че е недоразумение и грешка във възприятието от моя страна! Извини ме и ти! Heart
За някои очевидни, за други не толкова -  често ми се налага да обяснявам защо някои неща изглеждат еднакви (особено на снимка), а не са, пък и разликата в цената е съществена.
Да, витражите със сигурност не идват от САЩ, то и стилът не е оттам, но самото име визирах.
И мен много ме впечатляват, но нямам никакви данни да се занимавам с изкуство, дано при теб интересът не е само естетически и теоретичен, както при мен Grinning
Имам познат, който е работил във Франция години наред витражи на храмове (при реставрация или нови), после не знам защо е спрял, но ми е разказвал интересни неща за тях, включително за начина на работа. Подробности, естествено, не помня, далеч съм от материята.

# 174
Може и тук да видиш, но не съм сортирала по вид. Ако намериш нещо,все ще се договориш поне до германия да го пратят, оттам с габко или който ползваш.
https://www.marktplaats.nl/q/tiffany+lamp/

# 175
До колкото имам опит с тях,се съмнявам частни лица да се съгласят на такова нещо.Най-много,да се съгласят да го пуснат с dhl или post.nl до България.Затова смятам,че сайта ложе и да е по-успешен.

# 176
някой правил ли е гардероб на ъглова стена? Дъното на гардероба трябва да е на хипотенузата, а на двата катета да са разположени вратите( рафтове ) на гардероба? Не намирам нищо подобно в нета, а е много странна едната стена в едната спалня?

# 177
някой правил ли е гардероб на ъглова стена? Дъното на гардероба трябва да е на хипотенузата, а на двата катета да са разположени вратите( рафтове ) на гардероба? Не намирам нищо подобно в нета, а е много странна едната стена в едната спалня?
Представи си го като ъглов шкаф на ИКЕА. Аз имам такъв , в морската къща, но освен агъла, обхваща и. Цялата стена, вкл има и врата по средата му за банята.

# 178
Какво ще рече ъглова стена? Имаш ли възможност да го начертаеш?

# 179
  • София
😂 И аз не мога да си до представя... Дъното на един гардероб е към пода или се има предвид гърба... Обаче вратите по катетите😅
Стената като нос на кораб ли е?

Общи условия

Активация на акаунт