Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 84

• 37 418
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
За минификс искат чертеж в Салекс и не винаги правят на клиентите до колкото ми е известно. Роси не знам да имат и те проектанти.
За панти правят не е проблем, без чертеж, само казваш от коя страна.

Под коронки имам предвид тези за отвори за контакти или в шкафа под мивката (ако се прави културно, а не без гръб) и ако нещо не пасне трябват елементарни инструменти, за да се продължи...

# 196
Аз мисля, че нито Роси, нито Салекс имат проектанти, както е в съливер. Да седнеш, да ти начертаят всичко и да вземеш разпробити плоскости.

# 197
Аз мисля, че нито Роси, нито Салекс имат проектанти, както е в съливер. Да седнеш, да ти начертаят всичко и да вземеш разпробити плоскости.
Да, нямат такава практика/услуга.

# 198
А има ли изобщо в София такова място? Ние за всеки шкаф ходим до Пловдив от доста време насам.

# 199
А има ли изобщо в София такова място? Ние за всеки шкаф ходим до Пловдив от доста време насам.
Може да питате Коко Естер и Лонира. При воторите тази услуга по спомен беше с оскъпяване около 30% върху цената на разкроя.

# 200
Дами, някоя от вас слагала ли е свободностояща слим пералня в обикновен долен шкаф с вратичка отпред? Ако да - може ли снимка.

# 201
Дами, някоя от вас слагала ли е свободностояща слим пералня в обикновен долен шкаф с вратичка отпред? Ако да - може ли снимка.
Аз, но имам снимка само със затворената врата. Върши ли работа?
На нашия модел чекмеджето за препарат не може да се ползва, но аз така или иначе инструктирам да слагат в барабана. Та имайте предвид като избирате уред, защото са резлични.

# 202
Защо не може да се ползва? какво да гледам за да избегна тоя момент?

моля, ако не искаш тук - пусни ми на лично снимка. Цокъл сложи ли отдолу?

# 203
Защо не може да се ползва? какво да гледам за да избегна тоя момент?

моля, ако не искаш тук - пусни ми на лично снимка. Цокъл сложи ли отдолу?

Защото реално я бутаме навътре, за да има място за вратичката на кухнята. От там чекмеджето се оказа, че не се издърпва като хората и остава почти изцяло скрито. После като ми се случи, гледах по магазините, че тези чекмеджета реално са разлини при различните модели и марки и има такива, които биха могли да се ползват.

Пералнята е между мивката и колоната с фурната, т.е. под котлоните. Има цокъл отпред, да.
[img[/img]

# 204
Много ти благодаря! И аз искам да сложа котлони отгоре.
Отделно от това, може би ако чекмеджето е по-дълбоко има шанс да се подаде напред достатъчно, ще трябва да отварям масово..

# 205
Много ти благодаря! И аз искам да сложа котлони отгоре.
Отделно от това, може би ако чекмеджето е по-дълбоко има шанс да се подаде напред достатъчно, ще трябва да отварям масово..
Точно така, тествай на място, просто на мен не ми беше хрумнало Simple Smile.

# 206
Second, и аз съм със Slim пералня зад вратички

, нямам проблем с чекмеджето.

# 207
Супер! Много благодаря, Natt!

Drago, последен въпрос - твоята в шкаф 60 ли е или по-широк, както е при Natt?

# 208
Супер! Много благодаря, Natt!

Drago, последен въпрос - твоята в шкаф 60 ли е или по-широк, както е при Natt?
Вратата ми е 60 см. Не знам дали има разлика в ширините, но и това трябва може би да се мери, за да е сигурен човек.

# 209
Не мога да помогна със снимка. Моята пералня е свободностояща, голяма е и се намира под плот, но без врата. Наместена е в нещо като кутия, целта на която беше да мога да извадя уреда без да си надера ламината като дойде ден за смяна на пералнята. В шкаф с врата виждам само негативи, понеже аз оставям люка и чекмеджето за препарати леко открехнати, за да съхнат и при това положение вратата на шкафа щеше да е вечно отворена. Другото ми съображение за това решение беше безопасността, понеже от крана до уреда пътят на чистата вода е 5 метра и ако се появи теч искам да го усетя на секундата и да мога да реагирам. Да чукна на дърво, не ми се е случвало, но реално маркуча за чиста вода е най-рисковия елемент.

Общи условия

Активация на акаунт