Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 41

• 45 956
  • 497
  •   1
Отговори
# 375
За glow ефект, много препоръчвам този на Мейбилин

# 376
За glow ефект, много препоръчвам този на Мейбилин

Съгласна, доста по-глоуи от този, който показах аз.

# 377
Не съм го пробвала. Аз от няколко месеца не нося фдт, не знам какво ми стана. Ей така си стоят 2 броя, усещам тежест и стягане на лицето. Не виждам и смисъл да нося, откакто вкарах ретинол, лицето ми се освежи доста. Карам на оцветена слънцезащита и коректора на Мейбълин под очите и на някои петънца, понякога слагам нещо на скулите за цвят.

# 378
Не съм го пробвала. Аз от няколко месеца не нося фдт, не знам какво ми стана. Ей така си стоят 2 броя, усещам тежест и стягане на лицето. Не виждам и смисъл да нося, откакто вкарах ретинол, лицето ми се освежи доста. Карам на оцветена слънцезащита и коректора на Мейбълин под очите и на някои петънца, понякога слагам нещо на скулите за цвят.
Налиииии.. и аз откакто вкарах ретинол и др киселини в рутината и ми се поизчисти и поизбистри лицето, ползвам цялостен грим веднъж на 1-2 месеца за вечерно излизане и простоо едва издържам да се прибера и да се изтрия 😂

# 379
  • волно калдъръмче
И сега ли ползвате ретинол?  Защото аз го спрях за лятото., Оцветените слънцезащити много ми изкушават кожата. В момента съм с Миша и още една корейска 50 +++. От втората ми белва лицето, а Миша ми се събира в порите и ми изсушава кожата. Вашите слънцезащити какви са?

# 380
Аз ползвам на Uriage, но леко оранжевее Simple Smile
Понякога смесвам с крем, за да се "избели"

# 381
Ретинола съм го разредила сега за лятото, но не съм го спряла изцяло. Аз най-редовно ползвам слънцезащитата на Ревокс.

# 382
Не виждам и смисъл да нося, откакто вкарах ретинол, лицето ми се освежи доста.
И аз така, фон дьо тен ползвам само при вечерни излизания.
Аз ползвам серум с ретинал всяка вечер и не спирам лятото.

# 383
  • FRANCE
Може ли да ми препоръчате серум с ретинол моля? Взех на Лореал, но никакъв резултат. Благодаря

# 384
С ретинол аз ползвам на CeRave, само че лилавия. Няма го наличен по аптеките в Бг, поръчвам си го онлайн.
С ретинАл ползвам на A-Game 0,5%
Доволна съм и от двата, кожата ми изглежда чиста и освежена. Насочих се към серумите, защото с третиноина така и не можах да свикна.Колкото и да хидратирам, винаги имах сухи участъци.

# 385
Аз също ползвам ретинол/трет целогодишно и не го спирам. Ако чакам да няма слънце в моят град, ще ползвам 15 пъти в годината.

# 386
С ретинол аз ползвам на CeRave, само че лилавия.

Може ли линк към продукта? Blush

# 387
# 388
Здравейте,с какъв процент ретинол се започва и сутрин или вечер се слага?

# 389
Вечер се слага, възможно най-ниската концентрация. Започваш първо един път в седмицата, после 2,3 и така докато кожата ти може да понесе всяка вечер.
Задължително през деня със слънцезащита.
Може да правиш сандвич метод -хидратиращ крем-ретинол-хидратиращ крем.
Лично аз си го правя просто ретинол и накрая крем. Но това си е до кожа.
Аз съм с 1% на скинциклопедия.
Да ти кажа много време го ползвам, от зимата и още съм някъде на половината шишенце. Само че сега лятото съм го поразредила.

Общи условия

Активация на акаунт