Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 41

• 46 585
  • 497
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас/Пз
В онлайн сайта на лили има такива капки в продукти ново бяха.
Да, видях ги и там. Линкът беше примерен , за да покажа продукта

# 361
Приятно изненадана съм от фдт на катрис. Аз като човек, който фдт ползва изключително рядко, предимно бб крем, тонален крем и тн. Допреди това ползвах по някакви поводи този на лумс, но ми направи някаква реакция (пареше ми на лицето, да спомена, че моя приятелка също го ползва и не е имала проблеми, моята кожа просто е такава от 1-2г). Онзи ден си взех този на катрис с пипетата и го слагах без пудра и без база, само него, държи на тези жеги яко и не се омазнява.Днес си го сложих към 14:00, сега отивам нощна и ще видим колко ще издържи и ще пиша утре какво е положението. Но ми допада много това, че не става cakey и не се олъщява на тези горещини. Иначе си взех и пудрата фон дьо тен на лореал и съм много доволна, но я ползвам, когато искам бърз грим с покритие.

# 362
Бих казала, че добре се държа като се има предвид жегата, задуха и че полегнах за малко 😀 може би за повече от 12 ч носене трябва да се фиксира с пудра или да се поднови, но аз обикновено не държа толкова дълго грим на лицето си. Доволна съм. 🥰

# 363
  • Бургас/Пз
Бих казала, че добре се държа като се има предвид жегата, задуха и че полегнах за малко 😀 може би за повече от 12 ч носене трябва да се фиксира с пудра или да се поднови, но аз обикновено не държа толкова дълго грим на лицето си. Доволна съм. 🥰
Може ли да напишете точно за кой фдт става въпрос, защото не се разбира от поста ви

# 364
Може ли да напишете точно за кой фдт става въпрос, защото не се разбира от поста ви
https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fmedia.dm-stat … &shem=abme%2Ctrie

# 365
Момичета,
в търсене съм на дрогериен фдт, който поне малко да се доближава до Shiseido Revitalessence Skin Glow
Ще съм ви благодарна за препоръки. 💐

# 366
Момичета,
в търсене съм на дрогериен фдт, който поне малко да се доближава до Shiseido Revitalessence Skin Glow
На Шисейдо съм виждала само на снимки тук как стои и какъв е ефекта, аз също се придържам към глоу и по-хидратиращи формули. От дрогерийните фдт на твоите критерии отговарят Bourjois Healthy mix, L’Oreal True match и Infallible fresh wear, Max Factor Miracle pure май се казваше. И още нещо, което аз харесвам и използвам поредна опаковка базата на Катрис 10 в 1.

# 367
Здравейте ,понеже и аз искам да се поддържам към глоу ефекта проблема е че имам комбинирана кожа, някое подходящо фондьотенче с глоу 😁?

# 368
Момичета,
На Шисейдо съм виждала само на снимки тук как стои и какъв е ефекта, аз също се придържам към глоу и по-хидратиращи формули. От дрогерийните фдт на твоите критерии отговарят Bourjois Healthy mix, L’Oreal True match и Infallible fresh wear, Max Factor Miracle pure май се казваше. И още нещо, което аз харесвам и използвам поредна опаковка базата на Катрис 10 в 1.

Много благодаря за препоръките. Аз ползвам Infallible fresh wear, но с него не постигам глоу ефект. Може би, ще тествам и true match.

# 369
Защо не си вземете отделен озарител, който да смесвате със любимите си ФДТ вместо да скачате от формула на формула?

Nelly, комбинирана кожа и глоу формула на 30+ градуса рядко е най-лицеприятната гледка. Особено ако е стакната и със по-сочен сънскрийн. Горният съвет ще го предложа и на вас Simple Smile

# 370
Защо не си вземете отделен озарител, който да смесвате със любимите си ФДТ вместо да скачате от формула на формула?

Nelly, комбинирана кожа и глоу формула на 30+ градуса рядко е най-лицеприятната гледка. Особено ако е стакната и със по-сочен сънскрийн. Горният съвет ще го предложа и на вас Simple Smile
Да ,ясно ми е благодаря 😊

# 371
Иначе всеки бранд, който прави фдт имат и глоу продукт и матов продукт и дълготраен, етц. Въпрос на лично предпочитание.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:42 от Agent Provocateur

# 372
Серумният ФДТ на Мейбълин е чудесен за целта. Не е мокрият ефект на Шисейдо, но е доста добър.

# 373
Серумният ФДТ на Мейбълин е чудесен за целта. Не е мокрият ефект на Шисейдо, но е доста добър.
Ниа, може ли да сложиш снимка, че ми излизат различни неща? Благодаря ти ❤️

# 374

Общи условия

Активация на акаунт