Къде в Пловдив??? - 104

• 36 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Имате ли представа от къде мога да купя бял оцет ? Има ли в някой магазин не ми се поръчва онлайн?
Искам да опитам да си направя такава саксия
https://youtu.be/X2zHKt1m62M?si=QJBQMGTXrrLLMX2z
Можеш да сложиш пакетче лимонена к-на със същия ефект.
Наистина ли ще се получи? Чудесно, още по-лесно ще ми е с лим. киселина.
Съвсем скоро ще пробвам значи, но то пък няма слънце още😕

# 376
Ми те го ползват за консервант, същото е.

# 377
Здравейте,предложения за магазини за подаръци,може би ръчно изработени неща,трябва ми спешно хубав подарък от днес за утре за около 100лв.

# 378
  • Пловдив
Здравейте,предложения за магазини за подаръци,може би ръчно изработени неща,трябва ми спешно хубав подарък от днес за утре за около 100лв.
Магазин 123 на ул. Отец Паисий 3
Студио562 на Пешеходния мост

# 379
Благодаря! Ако не е много трудно, бих се пробвала да отглеждам салвия и в саксия. Много обичам.

За какво я ползвате? Аз за чай за болно гърло. Много помага! За подправка знам,че е за дивеч,но не съм ползвала досега.

# 380
  • под тепетата
Не само за дивеч. Пепчо има рецепта за заек, при която се слага салвия. Има и пиле салтимбока, много вкусно. На агнешко също подхожда.

# 381
Салвия - за спиране на лактация при кърмене.

# 382
Мога ли да платя глоба за неправилно паркиране към общината, наложена на мъжа ми, от моя банкова сметка?

# 383
Мога ли да платя глоба за неправилно паркиране към общината, наложена на мъжа ми, от моя банкова сметка?
Можеш.

# 384
mama irina, за готвене. Писали са и преди мен. За салтимбока предимно.

# 385
  • под тепетата
Аз освен за готвене, слагам по две-три листенца в чая. Помага за концентрация и памет, че след ковидите големи дупки ми се заформят.

# 386
  • Пловдив
Може, но в основанието, освен номера на документа, пишете неговото име. За по-сигурно, че ще го отнесат правилно.

# 387
Аз освен за готвене, слагам по две-три листенца в чая. Помага за концентрация и памет, че след ковидите големи дупки ми се заформят.
Наистина ли? Ще взема и аз да пия тогава.

# 388
# 389
Къде в центъра ще препоръчате да си направя панорамна зъбна снимка в събота? Досега не съм правила такава и не се сещам къде съм виждала да правят в централната част, в близост до Иван Вазов, Гранда, около Новотела, Панаира ме устройва?

Общи условия

Активация на акаунт