Къде в Пловдив??? - 104

• 36 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Една капачка вода се сипва в 1 литър обикновена вода и я пият. Поне аз такава съм купувала, но котките ми не я харесаха. Не забелязах и ефект от нея върху зъбите им и дъха.
Провери и в малки зоомагазини аз от такъв им я бях купила. Моята беше на Trixie струваше нещо от рода на  7-9 лв, но както казах не се хареса от животните.

# 361
Проверете в магазини Зоомания, на Александър Стамболийски в ритейла, или в Тракия до Баумакс.

# 362
Търся място за годишен технически преглед в близост до МОЛ Пловдив. Да препоръчате някъде?

# 363
  • Пловдив
Търся място за годишен технически преглед в близост до МОЛ Пловдив. Да препоръчате някъде?
Аз ходя в този, в Смирненски

# 364
Вода за уста за кучето ми съм купувала от зоо магазина на ул. Иван Гарванов 4, до Събота пазара.
Както са написали по-горе: излива се от продукта във водата за пиене на животното.

# 365
От къде мога да поръчам сурова торта с качествени продукти в центъра?

Аз също препоръчвам Just Cakes - освен в Тракия, вече имат магазин и в Кършияка много близо до хотел Новотел. Изключително вкусни!

# 366
  • Хасково
От къде мога да поръчам сурова торта с качествени продукти в центъра?

Аз също препоръчвам Just Cakes - освен в Тракия, вече имат магазин и в Кършияка много близо до хотел Новотел. Изключително вкусни!
Аз пък не останах впечатлена. Пробвахме 5вида и нито един не ми хареса . Даже бих казала, че вкусът беше твърде тежък и трудно ги изядохме.  Една приятелка каза пък, че еритролът и хрускал. А парчето май беше 8,5лв.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 00:10 от Ivayla_

# 367
Имате ли представа от къде мога да купя бял оцет ? Има ли в някой магазин не ми се поръчва онлайн?
Искам да опитам да си направя такава саксия
https://youtu.be/X2zHKt1m62M?si=QJBQMGTXrrLLMX2z

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 19:25 от Morkovelka99

# 368
Имате ли представа от къде мога да купя бял оцет ? Има ли в някой магазин не ми се поръчва онлайн?
Искам да опитам да си направя такава саксия
https://youtu.be/X2zHKt1m62M?si=QJBQMGTXrrLLMX2z
Можеш да сложиш пакетче лимонена к-на със същия ефект.

# 369
Къде в Смирненски мога да намеря салвия, прясна?

# 370
Опитай на пазара до спортния диспансер, през другото Лекси минах днес и не видях да има. Въпреки, че сега не е сезон, а не знам някой точно салвия да гледа в оранжерия. Евентуално в Метро, ако има внос, при зелените подправки.

# 371
Благодаря! Далече ми е Метро, но пък пазарът до диспансер ми е сравнително наблизо. В Лекси съм виждала, но беше отдавна, но пак ще проверя, като имам път натам.

# 372
  • Майничка
Долче, ако имаш път към Четвъртък пазар, влез в двора откъм светофара и оттам влез през втория вход, до будката с кюфтетата. Първата сергия отдясно вътре е с цветя и подправки, жената е производител, има разсадник. Винаги залага и салвия.

# 373
Благодаря! Ако не е много трудно, бих се пробвала да отглеждам салвия и в саксия. Много обичам.

# 374
Не е трудно. На четвъртък пазара съм виждала и разсад, по едно и също време с чубрицта и босилека. През април някъде.

Общи условия

Активация на акаунт