Къде в Пловдив??? - 104

• 36 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Най- добре попитайте в банката. Когато отварях на синовете ми искаха акт за раждане( или ЛК, ако детете е над 14) и документ от училището( ако е ученик)- ученическа лична карта, също върши работа. Имайте в предвид, че не всички банки предлагат сметки и карти на непълнолетни, а тези които предлагат са с малко смотани условия.
За фризьор, при така зададените параметри, мога д две ръце да препоръчам Гаро Папазян- отстрани на Градската градина му е салона, подстригва много добре, боядисва страхотно( но работи с боя на клиента) и в оформянето на прическа е без забележка.  Не налага мнение, не клюкарства докато работи...Цените му са съвсем приемливи. Но трябва предварително записване( като при повечето добри фризьори).

# 226
  • Пловдив
За отваряне на сметка на непълнолетен какво ви искат от банката?
Ако искате детето да е титуляр на сметката трябва да има навършени 14 г. и лична карта.
+ Акт за раждане и родител (+ негова лична карта).

# 227
Благодаря за препоръката за Гаро!
Картата за деца вързах към моя сметка във Фибанк,без такси месечни.

# 228
  • Пазарджик
За отваряне на сметка на непълнолетен какво ви искат от банката?
Ако искате детето да е титуляр на сметката трябва да има навършени 14 г. и лична карта.
+ Акт за раждане и родител (+ негова лична карта).
За ДСК  има изискването и детето да  присъства при откриването на сметката, като и при получаването на картата след това.

# 229
Благодаря.
Днес се подразних на Уникредит. Понеже заплатите ни минават през банката решихме да е там. Вчера казаха само акт за раждане, и детето с личната карта с мен. Днес друга служителка в друг клон на банката ме застреля с искане на удостоверение от училището, че ще превеждат стипендии. Даже ми се сопна да съм ходила където съм питала. Да обаче ние гледахме най-близкия до работата клон за да изляза.
Както и да е. Днес питах и в ДСК  довечера да решим и дано успеем следобед  да стигнем до някоя банка. Че, излизането от работа в работното време на банката не е лесно.

# 230
  • Пловдив
Ама какво значение има за какви цели се създава сметката, щом детето отговаря на условията, да я има. Стипендия, спестявания, за красота, все тая.

# 231
  • Пазарджик
Благодаря.
Днес се подразних на Уникредит. Понеже заплатите ни минават през банката решихме да е там. Вчера казаха само акт за раждане, и детето с личната карта с мен. Днес друга служителка в друг клон на банката ме застреля с искане на удостоверение от училището, че ще превеждат стипендии. Даже ми се сопна да съм ходила където съм питала. Да обаче ние гледахме най-близкия до работата клон за да изляза.
Както и да е. Днес питах и в ДСК  довечера да решим и дано успеем следобед  да стигнем до някоя банка. Че, излизането от работа в работното време на банката не е лесно.
В ДСК не са искали никакъв документ, че детето ще получава стипендия.Сметката я открих през октомври, ако има значение.

# 232
  • Майничка
За сметка на името на детето на повечето места искат само бележка, че е ученик.

# 233
Картата за деца вързах към моя сметка във Фибанк,без такси месечни.
И аз така
никакви бележки не са ми искали
лична карта и детето с мен, толкоз

# 234
  • Пловдив
Това верно е учудващо...че детето ми може да не получава стипендия, а да речем пари от роднини всеки месец. 🤦

# 235
  • Пловдив
В УниКредит открих сметка на 14 годишна без да й превеждат стипендия миналия месец. В клона на Главната.
Явно е до служителя...което е глупаво и разочароващо

# 236
  • Пловдив
От къде мога да закупя от обикновените /тези, с които се продават по магазините/ кашпи за орхидеи?
В Бриколажа има от другия вид, но всичко налично е над фи 9.

# 237
От къде мога да поръчам сурова торта с качествени продукти в центъра?

# 238
От къде мога да поръчам сурова торта с качествени продукти в центъра?

Може да проверите тук, много вкусни неща правят
https://www.facebook.com/JustHealthyCakes

# 239
  • Пловдив
От къде мога да закупя от обикновените /тези, с които се продават по магазините/ кашпи за орхидеи?
В Бриколажа има от другия вид, но всичко налично е над фи 9.
В магазини тип "всичко за 1 лев".

Общи условия

Активация на акаунт