Къде в Пловдив??? - 104

• 36 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Plovdiv
Викторията храната не струва
Раята горе долу става, но ми е едно овехтяло
Йегерхофт май от изброенити само ми е ок
Гребецът скоро не съм ходила и не мога да дам мнение

# 181
дали ако идвам от Централна гара по Хаджи Димитър мога да завия на дясно по Царевец (май така се казваше павираната, ако не се лъжа) и да си изляза на Пещерско шосе.... някъде ми се мярна информация, че имало затворени участъци там :)

Благодаря много!
Можеш. Всеки ден правя този курс Yum

# 182
От Сточна гара може и пеша през прелеза и покрай събота пазара. Иначе с 11 за най-близо.

Благодаря на dundi73 и на Кло, че ме насочиха към 11.
Ходих първо до НМ на Главната, да върна една торба за рециклиране и от Тунела хванах 11 за Кожния диспансер.
И в тази връзка - при запазване на час през Супердок излиза съобщение, че диспансера работи със зелени талони, а също и с направления, но на регистратурата казват, че не работят с направления.

За връщането на дрехи в НМ - на Главната талоните са на изчерпване. Някой, ако иска да носи, да го има предвид и да побърза. После само в приложението, с 6 месеца валидност.

# 183
Защо,какво предстои да й се случи? Какви са плановете- ремонт,премахване??
Аз пак дапопитам - какво се случва с автогара ЮГ? Има ли някаква нова информация за затварянето й?
Към момента всеоще си работи.

# 184
  • Пловдив
Мис Ю, в общи линии в момента май не може

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Radost-za-shofyorite-Do- … v-Plovdiv-2000465

# 185
Дунди, аз също го видях това, но така написано ми изглежда, че в момента е затворено, а коментарите под публикацията друго пише, та реших и тук да питам, ако някой минава или живее там може би с по-точна инфо Simple Smile

Sharpy, значи изобщо не е затворено? Побъркаха ни с тези ремонти, всеки ден нещо ново като информация...

То че ще намерим алтернативен маршрут, ще намерим, ама... Simple Smile

# 186
Мен ме вълнува каква ще е организацията на движението в района на пешеходната пътека към училище "В. Петлешков" на ул. "Царевец"...Знае ли се?

# 187
  • Пловдив
Трапезица, в края на лятото/началото на есента се чу, че ще я развалят за сметка на поредния комплекс или нещо подобно. Не пътувам кой знае колко, но линиите, които ползвам,тръгват оттам.

# 188
Дунди, аз също го видях това, но така написано ми изглежда, че в момента е затворено, а коментарите под публикацията друго пише, та реших и тук да питам, ако някой минава или живее там може би с по-точна инфо Simple Smile
Sharpy, значи изобщо не е затворено? Побъркаха ни с тези ремонти, всеки ден нещо ново като информация...
То че ще намерим алтернативен маршрут, ще намерим, ама... Simple Smile
Не, изобщо не е затворено. Предполагам, че в новината имат предвид да асфалтират последно точно на завоя от Хаджи Димитър към Царевец. Точно на завоя участъкът е посипан с камъни, има и малко дупки, та се минава по-бавно, иначе пътя си е отворен от поне повече от месец.

# 189
В Йегерхоф е голяма лудница, Виктория е доста по-добре. Зависи какво се търси.
Останалите два не съм посещавала.
Благодаря за мнението! Хубава вечер! Simple Smile

# 190
От всички, гласувам за Райя.
Благодаря! Поразпитах и казаха, че наскоро са сменили готвача и нивото на храната е спаднало.
Хубава вечер! Simple Smile

# 191
Здравейте! Скоро смятам да празнувам рождения си ден. Ще се радвам, ако споделите мнения за няколко ресторанта, които съм набелязала, но скоро не съм посещавала.
1) Йегерхоф
2) Виктория в МОЛ Марково тепе
3) Гребеца
4) Райя
Благодаря! Хубава седмица! Simple Smile

Лично аз не бих избрала заведение в мол.
Райя има много хубава кухня и е подходящо, Йегерхоф ми е любим по принцип, Гребеца не съм го посещавала, но имам добри отзиви.
Благодаря за мнението! Обмислях Виктория заради паркинга. Хубава вечер! Simple Smile

# 192
В момента хвалят Ла Долче Вита в Кършияка, но и там паркирането е ад. Особено вечер.

# 193
  • Пловдив
... хванах 11 за Кожния диспансер.
И в тази връзка - при запазване на час през Супердок излиза съобщение, че диспансера работи със зелени талони, а също и с направления, но на регистратурата казват, че не работят с направления.
От години е така, "работят" с направление и зелен талон, затова плащаме по 15лв., вместо 50-60-70...колкото там взимат по кабинетите си.

# 194
abv-123, ако Виктория е избор заради паркинга, то по-добре идете в тази на Тримонциум. На влизане на паркинга казвате, че сте за ресторанта, а в ресторанта при напускане си давате талончето за печат и сте готови.

Общи условия

Активация на акаунт