Къде в Пловдив??? - 104

• 36 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Викторията храната не струва
Раята горе долу става, но ми е едно овехтяло
Йегерхофт май от изброенити само ми е ок
Гребецът скоро не съм ходила и не мога да дам мнение
Йегерхоф избрах в крайна сметка. Благодаря за мнението на всички! Хубава вечер! Simple Smile

# 196
Защо,какво предстои да й се случи? Какви са плановете- ремонт,премахване??
Аз пак дапопитам - какво се случва с автогара ЮГ? Има ли някаква нова информация за затварянето й?
Към момента всеоще си работи.
Аз бях попаднала на статия, че ще я закриват, а линиите от нея ще ги прехвърлят към Родопи. Общо взето пишеше май, че от дълги години се обмисля затварянето и', нямало нужда от две автогари в такъв радиус. Плана май бил една хубава гара и една хубава автогара. Родопи  имала капацитетът да поеме и линиите от Юг.Само не си спомням към Север ще има ли прехвърляне.

# 197
Мами, съвет за избор на ресторант! Паваж, Смокини, Хемингуей или Съборна 23 Simple Smile

# 198
Мами, съвет за избор на ресторант! Паваж, Смокини, Хемингуей или Съборна 23 Simple Smile

Много различни са тези ресторанти... какъв е поводът, какви хора сте поканили и колко голяма е компанията?
В "Паваж" ходех най-често с малката ми дъщеря, която го харесваше много. През последните 1-2 години значително намалиха качеството на обслужването, писна ни да чакаме безумно много време да ни обърнат внимание, а после - и да сервират.
"Съборна 23" е на същите собственици, но различен тип, малко по-високо ниво ресторант с претенция за гурме. Менюто е чудесно, но доста ограничено като избор и не бих поканила повечко хора там, или пък хора, които не познавам добре, защото има риск някои да не могат да си харесат нищо.
"Смокини" избирам за повече хора, основно с колегите ходим - харесват индустриалния стил, а и има за всеки по нещо, без много претенции.
"Хемингуей" ми е най-безопасният избор. С каквато и компания да сме, винаги сме доволни. Единственото ми разочарование (но пък голямо!) беше менюто за Нова година.

# 199
  • Plovdiv
За мен в "Смокини" порциите са обидно малки, "Хемингуей" скоро не съм била, "Паваж" и "Съборна" са ми на едно ниво, с лек превес за "Съборна", защото обслужването е по-добро. Храната и на двете места е много вкусна

# 200
Повода е 3 двойки да си отпразнуват Трифон Зарезан или Св. Валентин, кой както го усеща. Паваж ми хареса като атмосфера, но някак с тези отопляеми масички от вън...Другите не съм посещавала. Като атмосфера най ми допада Хемингуей Simple Smile

# 201
  • Plovdiv
Пробвайте "Нож и Вилица" в Капана, има масички и вътре храната и цените са доста добри, Айлякрията в също е доста уютно вътре и храната е супер

# 202
  • Пловдив
И от днес за утре дали ще има свободна маса?

# 203
От днес за петък...надявам се

# 204
  • Пловдив
Накрая да не стане - където има места, а не където ми харесва.
Прослушайте ги възможно най-скоро.

# 205
Накрая да не стане - където има места, а не където ми харесва.
Прослушайте ги възможно най-скоро.

Много е възможно Simple Smile

# 206
Аз съм фен на Хемингуей. Последната година не съм ходила, нямам пресни впечатления, но никога не съм била разочарована.

# 207
  • Пловдив
Стига с този изкуствено прехвален Паваж, през последните години толкова вдигнаха цените, а храната им не е нищо особено! Просто локацията им е топ и разчитат на софиянци, прочели тук там за тях! Айлякрията също напоследък много намалиха порциите, увеличиха цените. За Капана, от няколко месеца месеца посещаваме често Шафран и сме много доволни от обстановка, храна, порции и обслужване, Фестивал също препоръчвам, просто менюто им е много ограничено, но всичко е вкусно.
Хемингуей е отличен ресторант, никога не ни е разочаровал през годините.

Трябва ми спешно майстор за пералня, моля ако някой има човек, от който е доволен да сподели.

# 208
  • Пловдив
Аз пък съм твърде против Хемингуей. За последните два месеца два пъти се налага да сядам там и всичко,което беше поръчано, беше силно пикантно,в смисъл с много подправки. Дни наред не можех да си оправя стомаха и да се отърва от киселини. А по принцип ям всичко и нямам никакви проблеми.
А и малко повече ми идва сервитьорите да ми се кланят до земята. Обичам да ме обгрижват,ама тук е прекалено. Макар че в интерес на истината не досаждат хората.
Абе угодия няма.

Моята препоръка е за Смокини -тихо,уютно и романтично.

# 209
  • Пловдив
Пробвайте Шафран - единствения ресторант в Капана, в който има пространство и въздух и масите не са нагъчкани една в друга - храната, атмосферата и обслужването са на ниво. Филипополис - в началото на Стария град - интересно меню, стилна обстановка и обслужване.

Общи условия

Активация на акаунт