Къде в Пловдив??? - 104

• 36 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
От къде мога да поръчам сурова торта с качествени продукти в центъра?
В "Зеленият кът" на ул. "Райко Даскалов" 59 предлагат торти на сладкарския цех на магазина за здравословни храни Zoya (София). Продават на парче, но обикновено имат и няколко вида цели торти. Може да попитате дали може да ви поръчат и друга, ако наличните не ви харесват. Аз съм опитвала няколко вида и всички са много вкусни.

# 241

Може да проверите тук, много вкусни неща правят
https://www.facebook.com/JustHealthyCakes
И аз препоръчвам Just cakes. Правят фантастични торти за всеки режим - кето, веган, без глутен и т.н.

# 242
Какво значи "сурова" торта?

# 243
Дева, такава, чиито компоненти не подлежат на топлинна обработка. Аз мога да препоръчам десертите на Netilicious за Пловдив, но не е в центъра 😕

Аз преди време имах едно запитване, за което не получих отговор, сега се връщам пак с него и с много надежда - дали някой знае къде мога да "реставрирам" плюшено мече? Става дума за най-най-най-любимата играчка на детето, която обаче е страшно изстрадала и се нуждае от спешен "ремонт"

# 244
  • Plovdiv
В "Слънчевата пекарна" също има доста разнообразие от здравословни торти и десерти.

# 245
  • Тра-ла-ла
Аз преди време имах едно запитване, за което не получих отговор, сега се връщам пак с него и с много надежда - дали някой знае къде мога да "реставрирам" плюшено мече? Става дума за най-най-най-любимата играчка на детето, която обаче е страшно изстрадала и се нуждае от спешен "ремонт"
Във ФБ има много групи за хендмейд творци. Може да попитате там.

# 246
  • Пловдив
chrissie-d, може да направиш запитване в групата
https://www.facebook.com/groups/369212334446352/?ref=share

# 247

Аз съм поръчвала от “Зелена библиотека” в Капана.
https://greenlibrary.bg/store/category/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8

# 248
Моля ви, кажете ми магазин за портмонета по  главната?  Търся разнообразие от модели.

# 249
  • Пловдив
Моля ви, кажете ми магазин за портмонета по  главната?  Търся разнообразие от модели.
Доусън в ТЦ Гранд, но е встрани от Главната.

# 250
Някой да знаете , който ходи често в Одрин или Турция, трябва ми едно лекарство от там?

# 251
  • Пловдив

E-stil - ще имате качествен портфейл.

# 252
  • Пловдив
Някой да знаете , който ходи често в Одрин или Турция, трябва ми едно лекарство от там?
Има тема за Одрин, но в момента не мога да дам линк. Със сигурност някой там ще се отзове.

# 253
  • Пловдив
Момичета, издирвам контакт с преподавател от ТУ в града. Казва се Тодор Костадинов, преподава висша математика.

# 254
От Естил съм купувала

Общи условия

Активация на акаунт