Къде в Пловдив??? - 104

• 36 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Пише, че на втори и трети етаж няма магазини. Но къде се е преместил китайския не знам.

# 406
  • Пловдив
Някой го е купил Форума и е в ремонт...
Китайския е до бившия р-нт Романтик, зад Мебелна къща. Има нов строеж, по улицата дето води към околовръстното е.

# 407
  • Тра-ла-ла
Някой го е купил Форума и е в ремонт...
Китайския е до бившия р-нт Романтик, зад Мебелна къща. Има нов строеж, по улицата дето води към околовръстното е.
В гуъгъл мапс зад Мебелна къща излиза, че е китайският Панда. А онзи горе във Форума беше с друго име.

# 408
Привет на всички! Много моля за препоръка за качествен ВиК. Трябва ми за монтаж на смесител и мелница на мивка. Предварително благодаря!

# 409
  • Пловдив
Някой да има координати на човек, който рецеклира стартери. Но да мога да му закарам колата и той сам да си го свали.

# 410
Знаете ли къде се намира автомат за приготвяне на пица? В града имало на две места, да сте чували нещо по въпроса?

# 411
  • Пловдив
Някой слагал ли е скоро външни ролетни щори  на прозорци на висок етаж?
Могат ли да се поставят без да се махат стъклата на дограмата?
Моля за препоръка за фирма, от която сте доволни.

# 412
  • Тра-ла-ла
Като споменахте пица...Верди са свалили цените. Най- малката е от 8.90 на 7.90 лв. Другите размери не знам с колко са надолу.

# 413
  • Plovdiv
Като споменахте пица...Верди са свалили цените. Най- малката е от 8.90 на 7.90 лв. Другите размери не знам с колко са надолу.
Вердито, което е на колелото на Билата на 6-ти септември ли? Бързо ли стават пиците или се чака доста?

# 414
Вердито, което е на колелото на Билата на 6-ти септември ли? Бързо ли стават пиците или се чака доста?
Страхотни пици,8-10 мин.!

# 415
  • Тра-ла-ла
Да, за същата пицария. Мисля имат и някъде в Кичука обект. Казват 12 мин, но стават по-бързо. Обаче е имало случай да имат много поръчки и времето е било 30 мин....които не съм чакала. Съвсем приемливи цени и вкусни пици. По едно време имаше и ваучери в Грабо.

Преди да ги открия бях фен на Пица лаб, но те удариха баси цените

# 416
  • Plovdiv
Ще се пробват в най-скоро време, имам един заклет фен на пицата у нас, ще остане доволен

# 417
  • Тра-ла-ла
Малко съм ви поизлъгала с цените на пица Верди. Това, което съм видяла, е стара табела със стари цени, която не са махнали. Иначе са вдигнали цените с 1лв някъде.

# 418
  • Plovdiv
За един лев няма да ти правим проблем Simple Smile

# 419
  • Пловдив
Препоръки за грууминг студио за голямо куче (лабрадор).

Общи условия

Активация на акаунт