“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 089
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Нямам възможност за връщане назад, иначе нямаше да питам. 😃

На мен от тук ми дадоха съвет за еон приложението защото сме на виваком, но не можах да го намеря.Ама мен хич ме няма, може и грешката да е при мен.Дано някъде да го качат.
Шом сте на еон, връщай си на телевизора, можеш всички програми до 7 дни. Не ти трябват приложения, само дистанционно Simple Smile

Не сме, може би това е проблема.Но сме на виваком.

# 586
Да, съгласявам се. Само дето Филип май хич не може да се оправи с винарната - каза тежки думи на Наско за застраховката; изгуби Елина като енолог заради номерата на властната си майка, но пак й направи мръсно с Вале, на нея дето все им урежда разни сделки и им влива пари в затъващата винарна…А той какво?! Само се подсмихва и върти номера, а едни берачи не може да наеме като хората и даже лозето си не може да опази?!
Обаче иначе философства и много знае.
И в любов се обяснява и нож забива в гърба на един и същи човек.
Писна ми от него.
Сценаристите са търсели как да ни създадат емоции и хоп, франсето се появи.
Язък.
Както и да е.
Надявам се все пак да върнат Зоя - така след сблъсъка на Титаните Бончев и Харизанов, да стане и сблъсъка на Титанките, Зоя и Дария, не вярвам продажбата да стане някога и взаимно ще си опъват нервите🙈

# 587
Ние сме на Виваком( без еон, на смарт план) връщам до седмица само с дистанционно.
Провери какъв ти е рутерът и връзката, може технически да не позволяват.

# 588
  • Галифрей
Фил се опитва да направи нещо ама става все по зле. Изревнува когато Елина леко целуна Валето. Май следващите епизоди ще започва да си отворя очите. Проблемът му че не е борбен и се оставя на жените да го манипулират. Добричък кротък се държи като мома от 19 век където има уреден брак и не може да се омъжи за коняра 😁
Някак си забелязвам,че уж е главният герой обаче няма достъчно екранно. Да видим повече от неговите очи, да видим развитие и тн.

# 589
Филип страда от една илюзия на поамериканчените българи, от която страда и Марта. Че всичко става с маркетинг и достатъчно реклама. Напоследък това виждане е много популярно у нас, цели политици си мислят, че с достатъчно пи ар ще решат нещата, без да се занимават с юридически тънкости.
На Уолстрийт това работи при големите играчи, които са суперфинансити, или в най-лошия случай - брокери и разбират от икономическа или дори юридическа логика-
И при мениджърите работи, защото обикновено те са шеф-отдели, командват 10-15 човека и над тях е собственика или управителният съвет.  Собствениците пък плащат на някой изпълнителен директор, който да движи нещата,  а той наем екип от професионалист Но тук Филип иска да движи всичко сам, и това му е грешката. Може да го движи сам ако това бе ресторант, а не винарна. Винарната е нещо голямо и лесно може да фалира

# 590
  • Бургас
Ние сме на Виваком( без еон, на смарт план) връщам до седмица само с дистанционно.

Не може повече от няколко часа, от копчетата, които са връщане.Ако има някое друго, моля те кажи го.

Аз го изгледах от линка на Диана, но да си знам по принцип.

# 591
Май само аз не виждам Филип като манипулиран от жените. На майка си какво може да каже за винарната като тя е собственик. Той пак че настоя и не се отказа. С Марта е заради бебето. Чувства дълг към него. Вярно че може да е по - решителен и в никакъв случай не го оправдавам за някои от постъпките му, особено за това, че е неискрен с Марта. Тук по - скоро като иска да бъде баща на детето и да му осигури пълно семейство, то трябва да стои далеч от Елина и не му прави чест, че все я търси и гледа палаво. Че тя само да му подаде и той е готов. Но например не виждам какво толкова може да направи спрямо майка си.

# 592
Майката не е собственик, а съ-собственик.
Може да каже много неща, например че дори да се провали винарната той ще остане тук. Или да не му се бърка в личния живот и да не се опитва да му оказва натиск чрез винарната, защото  той е голям, а действията му може да има обратен ефект. Майка му не го приема насериозно защото и той се държи несериозно
 С Марта винаги може да се разведе и да се разбере, че ще участва в живота на детето. Няма да му е лесно, но ще е много по-чисто отколкото да лъже две жени и да им обърква живота
Поведението му спрямо Елина е направо престъпно. Аз искам да съм до мен, много те обичам, ама няма да се развеждам, ти стой като трето колело, а накрая от всички енолози в България ще викна баш бившия ти, да ти покажа колко много те обичам.
Не знам дали е манипулиран, но е безхарактерен Филип.

# 593
  • Варна

Не може повече от няколко часа, от копчетата, които са връщане.Ако има някое друго, моля те кажи го.

Скрит текст:

# 594
Фил се опитва да направи нещо ама става все по зле. Изревнува когато Елина леко целуна Валето.
Ако се не лъжа по лявата буза, по дясната буза и по устните, където леко се позадържа. Леко, леко, колко да е леко Thinking Нали затова й го е викнал Филип Wink

# 595
  • Бургас
Скрит текст:

Скрит текст:
[/quote]

Излезе ми тази страница с програмите, но нищо не можах да направя, явно не е включено в услугата ни, но ще го проверим, че е много удобно да го има.

# 596
  • Варна
Скрит текст:

Излезе ми тази страница с програмите, но нищо не можах да направя, явно не е включено в услугата ни, но ще го проверим, че е много удобно да го има.
Може да е полезно и за други
https://www.youtube.com/watch?v=qgbMPBobVbw

# 597
Включвам се чак сега след като изчетох цялата дискусия, която се е развихрила. На мен епизода много ми хареса, случиха се доста неща, но все си мисля, че останаха едва 6 серии, а много неща за доизясняване.
Играта на Елена Телбис много ми харесва. Втория сезон определено й е по- силен, показва повече емоция, даже се усмихва по- често, плака.Въобще видяхме, че нищо човешко не й е чуждо.
От друга страна някак си не харесвам все повече поведението на Марта, мисля че започна да усеща на къде вървят чувствата на мъжа й и сега се опитва да прави каквото може, за да му се хареса, но той си е  харесал Елина, защото му дава усещането хем за принадлежност( има доста повече връзка с България), хем е авантюристка със свободна душа.
От показания трейлър на сезона останаха още около 2-3 сцени, които не сме видели. Става все по- интересно.
Геро беше уникален, много се смях, напомни ми малко на Христо Стоичков и неговия “перфектен” английски. 😆
Даже ме е яд, че иначе е голям мрънкач, защото такива комични сцени много му отиват.
Милица Гладнишка пък изобщо не я харесвам като персона в телевизията. В театъра не знам как се справя, ама ми е
 доста превзета и гласа й ми е неприятен. Надявам се да  е с епизодична роля само.
Андрей Бончев и Харизанов ще се случва там сблъсък на титани и борба за надмощие… ще видим какво са ни подготвили.

# 598
Честит празник, мили съфорумци! Бъдете здрави и опиянени от любов!
Мисля, че това си е направо професионален празник на сериала и нашите герои!

# 599
Честит празник на всички любители на хубавото вино! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт