“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Върнах си пак серията. Заради Пламенчо. Мииии, харесва ми това момче. Свежарка е, напук на всичко, което му се е случило. Надявам се накак да пропукат бронята му, но те са подхванали толкова сюжетни линии, че трябва поне наполовина на "Дързост и красота" да се влачат.....

# 571
  • София
Има ли го някъде епизодът?

# 572
  • Пловдив
Връщам назад с A1 Xplore TV.

# 573
  • София
Нямам възможност за връщане назад, иначе нямаше да питам. 😃

# 574
Егати и майката ако целѝ избата на сина й и нейната собствена да фалира🙄
По такъв ли гаден начин ще ги прибира в Щатите, като най-напред ги разори?!
На запад наистина само пари са им в главите, никакви семейни ценности не ги вълнуват.
Хексе, а Филип с какъв акъл точно на Вале се обади като още от 1ви сезон знае за нещастната любов на Елина точно с тоз екземпляр?! Или целта оправдава средствата?!
На мен ако ми погодят подобен номер, повече няма да ми видят очите🙄

# 575
Веселяшка, Зоя сама си каза за винарната, че няма интерес да я задържи и предпочита да я продаде.
Не е въпрос на наши интерпретации.

# 576
Като има проблем с добива на грозде, всички ще бързат да оберат малкото което имат и на никой няма да му е до протести.

# 577
  • Бургас

На мен от тук ми дадоха съвет за еон приложението защото сме на виваком, но не можах да го намеря.Ама мен хич ме няма, може и грешката да е при мен.Дано някъде да го качат.

# 578
Да, stella, спомням си го тоз момент🙈
Зоя изобщо не искаше Филип и Марта да се установят в България и направо й е зор да се отърве от винарната.
При условие обаче, че единственото й чедо се заинати и иска да се бори за тази винарна, неговата маминка къде се покри?!
Или както каза Радост “Бутна ни в бездната пък после вика знам, че ще се оправите!”🙄
То бива безхаберие ама чак пък толкоз.
Затова казвам, че се е поамериканчила - на запад парите минават пред децата, от видяно го разказвам.

# 579
  • Галифрей
Полека полека ги качват в ютуб.
А качили са ги в

Скрит текст:

# 580
https://www.imdb.com/title/tt24218504/episodes/?season=2

тук може да се гласува за филма.

Веселяшка,
Зоя свързва и България и този край само с неприятни неща - смъртта на съпруга си, изнудването на Бончев и пр. Иска да се отърве от тая винарна, дори с цената на фалит и да се върнат всички в САЩ. Доволна е от снахата, дразни се на Елина, която за нея е нещо като Жулиета спрямо синьора Монтеки и се чуди как да накара Филип да си тръгне веднага оттук. Ако от нея зависи ще продаде винарната за един лев. Дария Томова е повече от отличен кандидат - има пари, има интерес към региона, не е свързана с Бончев (поне допреди да наеме Елина не беше)

# 581
Да, Зоя ми е ясна. Но като гледа как детето й го влече тази земя, защо по дяволите да му чупи хатъра?! Аман от разни мами дето умират да дирижират живота на децата си, аман.

# 582
Тя в случая не му чупи хатъра, просто си би камшика и го остави да се оправя сам. Ако успее, да си я движи винарната. Ако не - ей я Дария Томова, ще я купи.

# 583

На мен от тук ми дадоха съвет за еон приложението защото сме на виваком, но не можах да го намеря.Ама мен хич ме няма, може и грешката да е при мен.Дано някъде да го качат.
Шом сте на еон, връщай си на телевизора, можеш всички програми до 7 дни. Не ти трябват приложения, само дистанционно Simple Smile

# 584
Да, Зоя ми е ясна. Но като гледа как детето й го влече тази земя, защо по дяволите да му чупи хатъра?! Аман от разни мами дето умират да дирижират живота на децата си, аман.
Ами те огромна част от мамите умират да дирижират живота на децата си. Зоя вярва, че по-добре от Филип знае какво е добро за него - вместо да си разваля семейния живот с Марта, и да се замесва с Андрей Бончев да си живее в САЩ. Според нея доброто за Филип е там, той очевидно е малък, не може да прецени сам за себе си и тя трябва да го води за ръчичка. Няма значение, че той има собствено мнение, тя не уважава сина си, че да цени мнението му.
И после има егоистичен момент - Зоя е съсобственик, ако Филип остане в България, тя или ще изгуби напълно контакта с него или ще трябва поне чат-пат да лети до Сандански и да се среща със стария си враг Бончев, когото иска да избегне. А ако Филип и Елина се съберат тя направо ще се побърка. И определено ще отрови живота на Елина
Зоя е много реалистичен перносаж, такива са множество бг-майки. Впрочем този типаж - свръхпокровителствена майка - го има и в американците филми. Да си спомним Церсей Ланистър. Да си спомним и филма Свекървище с Джейн Фонда и Дженифър Лопес. Ами оперетата "царицата на чардаша"

Общи условия

Активация на акаунт