“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 102
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Постъпката на Филип беше изключително глупава да извика Вале. Да, трябваше им енолог, но в страната има повече от достатъчно такива, щом само в собствената му винарна имаше двама.

Аз съм от североизточната част на България и тук също има лозя, много пъти знам за хора, които биват наемани на надник за ден за 3-4 дни, докато някое лозе бъде обрано. Никой няма договор за съжаление, но поне си взимат парите в края на деня.

# 556
  • София
На мен ми е симпатичен. Не е УАУ, но не е и бездарен.
Хареса ми епизода, освен подборът на актьор за франсето 🤣. Никак не я виждам Елина с него.

# 557
Хексе, и на мен много ми харесва! Интересът ми никак не е спаднал, напротив, всяка серия я гледам с удоволствие. Рядко успешен сериал.

На мен пък Вале ми хареса като мъж и не се учудвам, че Елина е била влюбена Grinning

# 558
По принципн става досадно, когато един актьор или шоумен се показва навсякъде. Геро е един от най-виканите актьори, викат го в Шоуто на Рачков, в Маскирания певец, участва в 14-15 филма, но да - той е страхотен комедиен актьор.

# 559
Ами само в последните няколко години участва в почти всички нови български филми, в " Жигули". "В кръг", в "Посоки", в "Уроци по немски", в " Уроците на Блага", в " Добрият шофьор", има и още, които изпускам
Отделно в театъра и те.предавания. Повтръснал ми е малко, да😁

# 560
  • Варна
По принципн става досадно, когато един актьор или шоумен се показва навсякъде. Геро е един от най-виканите актьори, викат го в Шоуто на Рачков, в Маскирания певец, участва в 14-15 филма, но да - той е страхотен комедиен актьор.
Геро го помня от едно предаване за брачни двойки на Къци Вапцаров /не помня името/, но Рачков не гледам, маскирания певец също, та не ми е втръснал. Героят му е много неприятен обаче.
Срещала съм такива - чуждо мнение не приемат, все те са прави и ако им навреш в очите, че грешат, все намират с кого да се оправдаят.

Скрит текст:
П.П.
Ами само в последните няколко години участва в почти всички нови български филми, в " Жигули". "В кръг", в "Посоки", в "Уроци по немски", в " Уроците на Блага", в " Добрият шофьор", има и още, които изпускам
Отделно в театъра и те.предавания. Повтръснал ми е малко, да😁
Леле, никой от изброените филми не съм гледала..

# 561
Един актьор щом е наистина добър и прави перфектни роли няма как да ми омръзне или досади. Удоволствие ми е да гледам много добри актьори, ако ще и само трима да са.
С Мая Бежанска са си "лика прилика" и ще бъдат интересна двойка /може би/.
Ася обаче веднага отрази Вале, смени сериозния фасон с широка усмивка.

# 562
И аз Геро го знам от въпросното предаване за брачни двойки.
За мен е много добър комик и в Капките повече ми харесва от Зуека.

Но героят му наистина е дразнещ и неприятен, като изключим комичните моменти с/около него.
Голямо мрънкало, все недоволен, все недооценен, все най-разбиращ и компетентен. Разбрах, че не Елина му е проблемът на него. И за Маурицио Какбеше мрънка, сега за Вале пак.

# 563
И сега след емоционалното признание насред лозята, Филип удари шамар на Елина с Вале като недвусмислено показа, че помни тяхната история? Що за отношение е това? Какво целѝ не разбрах?
А Вале да се сваля на Марта просто напомня как франсетата се имат за големите latino lover-и, дано не развиват нищо там, че язък за всичките напъни на Марта да задържи Филип до себе си🙃
Сериалът и за мен е чудесен, съпреживявам интензивно с всеки един от героите и реалистично обрисуваната действителност ни най-малко не ме напряга, дори напротив.
Щеше ми се да върнат Зоя. При всички проблеми на Маркова Изба, тя къде се скътава и защо се мота?

# 564
  • София
Той беше и в полицаите на края на града. Много е забавен.

# 565
  • Варна
И сега след емоционалното признание насред лозята, Филип удари шамар на Елина с Вале като недвусмислено показа, че помни тяхната история? Що за отношение е това? Какво целѝ не разбрах?
За протокола, той се обади на Вале, преди признанието към Елина.

# 566
По принцип Геро все такива типажи играе. ИМаше един филм с две брачни двойки, където е малко като "крал Лир" - две дъщери имаше, които бяха големи използвачки и те имат двамат съпрузи. Геро играеше единият съпруг и пак бе такъв типаж - пияница, мързеливец, простак, иначе като цяло добряк.

Все си мисля, че като е писар Гераците Елин Пелин и е създал образа на Петър е за такъв типаж е мислел.

П.С.  за протокола - признанието в любов е не на място, след такъв нож в гърба. Все едно дали е преди или след

# 567
Зоя хич няма зор за Маркова изба. Тя, така или иначе, иска да се отърве от нея. Добре дошло ще е избата да е на загуба и да я пробута на Дария.

# 568
  • Галифрей
И аз го помня от това предаване, казваше се “ Горчиво” беше забавно. Ехе къде ме върнахте 😁 и после “ Пълна лудница” му отвори много врати.

Дам. Зоя ми е страна зла личност не дойде на погребението на брат си, все й тая за винарната само да се отърве. Лъже сина си 30 години и го превърнала в уплашено добиче и тн. Бута ги в безната и казва “ Яйде оправяйте се” 🙄😒

# 569
  • Пловдив
А първата сцена с кражбата на гроздето...с каква цел беше?
Харизанов е поръчал това и за др.винарни, за да ги накаже и да не се разбунтуват?

Общи условия

Активация на акаунт