“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 076
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Е, любовница е доста силно казано.
Тези неща се изясняват с мъжа, но не за сметка на детето, поне според мен.
А че ѝ е важно да си задържи мъжа е ясно, но поне на мен цената не ми харесва и с това ще постигне само обратен ефект.

# 631
Само да ви кажа, че само тука в темата се следи всяка малка подробност от сериала, то времеви линии, то сезони, то месеци на бременност.. средностатистическия зрител гледа в неделя вечерта и до понеделник сутринта е забравил какво е гледал.. аз също. Ако не четях темата, въобще нямаше да се замислям за такива подробности. Та за това и има дупки в сценария, защото и сценаристите не са си давали чак такъв зор да смятат кога е забременяла Марта, кога е заминала, че се върнала, че колко й е голям корема. За целите на сценария жената е бременна и точка, така може да си изкара още 2 сезона и чак тогава да й проличи Grinning

# 632
  • Бургас
Да, в крайна сметка става дума точно за това, че се усещат дупките в сценария и че е работено на парче... Неща, които почти при всеки продължение на сериал се усещат... Което си е жалко! Аз лично чинно си гледам и се наслаждавам на актьорите и всичко което е добро, но признавам че не се чувствам така  развълнувана за героите, както в първи сезон
.  Доста се разбягаха персонажите в страни от това, което бяха... Дано вържат добре финала!  Лично аз, предпочитам да няма следващо продължение.

# 633
  • Галифрей
Аз не бих нарекла Елина любовница, тя не е такава жена. Те спаха само веднъж и тя веднага се отръпна след събитията.
Не бих го нарекла изневеряла от Филип,защото те

Както и да е съгласна с времената линия никаква я няма,вижда се че са писали сценарият в движение и има дупки.
Хубав си е сериала аз кеф го гледам. Всички играят супер никой не мрънка.

# 634
Ами то и сценарият е написан за 2 месеца, дори и да не е негово това дете, колкото и да ревнува от Елина, тя рискува живота му, като пропуска ходене при лекар. Дано не абортира, но ако пропуска още един , като нищо да се случи нещо. Вече кой е бащата, за мен не е Филип, а някой в Щатите.[video][/video]

# 635
  • София
Ели-Мели, не всички гледаме постоянно телевизия, за да не обръщаме внимание. Аз телевизия изобщо не гледам, даже нямаме вкъщи. Това е единственият сериал, който следя, затова обръщам внимание и искам да гледам качествен филм, а не дъвка.
Сега чакам продължението на ДГ. И това е.

Елина не е любовница в нашите очи, но нима не познавате жени, които в ревността си виждат възможност мъжете им да им изневерят, докато казват Добър ден на комшийката. Още повече, че тук напрежението между Ф и Е е видимо.

Чак пък да се рискува животът на бебето от един преглед. Още повече при липса на проблем. Ако има да се случва нещо, дори и прегледите не могат да помогнат, а и с 1 или 2 часа или дни по-късно не свършва светът.

# 636
И аз не се вторачвам в детайли, как пък няма да седна да смятам месеците и дните, па кога дошла Марта, кога си тръгнала, в коя минута беше секса и връзва ли се с гестационната седмица.
Гледам цялата картина, в която Марта е бременна.
Не търся под вола теле и за какво да се хвана да критикувам. Не виждам и причини.

И да, голяма глупост е това, че пропуснат преглед щял да застраши плода. Плода ако е застрашен и по 3 прегледа на ден да правиш, пак е обречен. Казвам го от личен опит.

Много падна нивото на коментарите в темата, не ми е приятна за четене.

# 637
Подкрепям напълно коментара на *stella Hands Thumbsup
Това не е научно-популярен филм, за да са точни всички анатомични и физиологични подробности.
Изобщо не търся съвпадение по месеци и секунди, не пресмятам термини и не меря корем.
Идеята, изпълнението, реалистичността и междучовешките отношения ме вълнуват. Затова и почти не коментирам, но чета.
Филмът ми харесва във всяко отношение, не искам да свършва.

# 638
Е, доста от вас мисля, че бяха и в темата за "Порталът", там какво разнищване на подробности имаше... сещам се, че имаше драма с цвета на бутилките от олио, че по него време по Соца не били баш така зелени Joy та това с бременността си е направо бял зрителски кахър Grinning

# 639
В тази тема наистина се пишат големи глупости и става нечетима от спам и някакви лични догадки, несъответстващи на сериала.
Той е направен за забавление и не цели никакви точности във време и места.

# 640
  • Галифрей
Съглана съм, освен това  изобщо не е толкова важна Марта, тя е просто дразнител в един момент ще си ходи. Да не се фокурираме върху нея. Примерно върху останалите.
Харизанов и Бончеви.
Защо Дария се направи на изненада като Елина и каза,че това са Марко и Катина? Има някаква драма в тази снимка.

# 641
Стигнахме до типичен бгмамски въпрос- от кой месец личи бременност Satisfied

Напоследък е Бг филми хич не се старят в играта на бременност. И онази другата от Алея на славата вече в 2 филма я гледам бременна и този корем не само че не расте, ами и тя поне малко не се държа като бременна.

# 642
  • Варна
Съглана съм, освен това  изобщо не е толкова важна Марта, тя е просто дразнител в един момент ще си ходи. Да не се фокурираме върху нея. Примерно върху останалите.
Харизанов и Бончеви.
Защо Дария се направи на изненада като Елина и каза,че това са Марко и Катина? Има някаква драма в тази снимка.
Аз не мисля, че Марта не е важна, напротив съдружник е вече, амбицирана е да учи за винарството, така че може и да не си ходи. За дразнителя съм съгласна.

А може Дария да не е знаела кои са хората от снимката и сега да научава , че са Марко и Катина. Аз не помня другите хора на снимката роднини на Дария ли са били или на съпруга й?

# 643
Скрит текст:
Съглана съм, освен това  изобщо не е толкова важна Марта, тя е просто дразнител в един момент ще си ходи. Да не се фокурираме върху нея. Примерно върху останалите.
Харизанов и Бончеви.
Аз не мисля, че Марта не е важна, напротив съдружник е вече, амбицирана е да учи за винарството, така че може и да не си ходи. За дразнителя съм съгласна.

А може Дария да не е знаела кои са хората от снимката и сега да научава , че са Марко и Катина. Аз не помня другите хора на снимката роднини на Дария ли са били или на съпруга й?

Дария мисля каза, че са баба й и дядо й.

# 644
Стигнахме до типичен бгмамски въпрос- от кой месец личи бременност Satisfied

Напоследък е Бг филми хич не се старят в играта на бременност. И онази другата от Алея на славата вече в 2 филма я гледам бременна и този корем не само че не расте, ами и тя поне малко не се държа като бременна.
Стараят се. В "Ол инклузив" героинята на София Маринкова рзхожда един корем и роди пред камерата. Онзи ден гледах повторението. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт