Спечелете една от 50 опаковки Fairy Lemon!

• 9 501
  • 408
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Спирам водата докато търкам съдовете.

# 106
1. Използвам миялна машина.
2.Когато мия на ръка, първо накисвам, а след това търкам и изплаквам.
3. Спирам водата, докато търкам съдовете.

# 107
Спестявам най - често, като купувам качествени препарати, ползвам ги икономично, пестя водата, ползвам миялна машина.

# 108
Купувам качествени препарати  за миене  и почистване/в по-големи количества - 3, 4 броя, когато са на промоция/и се опитвам да не разхищавам,  до колкото мога:smile: водата.

# 109
Използвам само качествени препарати за миене на съдове ,накисвам съдовете ,за да ги измия по-лесно.

# 110
  • Пазарджик
Когато се налага да мия на ръка, спирам водата, докато сапунисвам съдовете. Ако имам загорели тенджери/тигани/тави , първо ги накисвам с препарат, после мия.

# 111
Като мия чиниите с по хладка вода и предварително ги накисвам , ако са с повече загоряло

# 112
Спестявам, като купувам качествени препарати и така използвам по-малко количество от тях.

# 113
Спестявам, като купувам качествено веро, с което използвам по-малко препарат.
И също така със съдомиялната Simple Smile

# 114
Спирам водата, докато сапунисвам чиниите.

# 115
Пестя вода като я спирам докато натърквам съдовете, понеже нямаме съдомиялна машина. Спестявах пари  с евтини препарати, но се оказа по-скъп този вариянт.

# 116
Когато мия на ръка, спирам водата докато търкам съдовете.

# 117
Нямам миялна, мия си на ръка. Обичам да мия чинии.
Използвам хладка вода, хубав препарат и измивам примерно два пъти дневно натрупаните съдове.
Спирам водата, докато сапунисвам съдовете.
Имам претенции към препарата - аромата му, пяната, която прави и гъстотата.

# 118
Накисвам съдовете предварително и ги изтърквам без да върви постоянно водата. Използвам по разпенващите се препарати.

# 119
Спестявам като използвам миялна машина, еко режим. А когато ми се налага да мия на ръка, използвам качествени препарати, като спирам водата, докато сапунисвам съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт