Спечелете една от 50 опаковки Fairy Lemon!

• 9 932
  • 408
  •   1
Отговори
# 255
Гледам да спирам водата, докато мия и използвам качествени препарати.

# 256
Използвам качествени препарати и спирам водата докато сапунисвам съдове.

# 257
Спестявам, като първо натърквам всички съдове и след това ги изплаквам с топла вода на тънка струя. Винаги използвам висококачествен препарат за съдове.

# 258
Когато мия на ръка, спирам водата.

# 259
Аз мия на ръка, но спирам водата, докато сапунисвам съдовете. Ако имам загорели тенджери/тигани, първо ги накисва с препарат, после мия.

# 260
Използвам Fairy за измиване на съдовете, точно защото е икономичен и качествен препарат. Други икономии, които правя - не купувам торби за смет, а използвам торбички от предходни пазарувания,не изхвърля хранителни продукти - на всичко се намира някакво приложение. Като цяло не обичам разхищенията на каквото и да е.

# 261
  • Бургас
Изобщо не умея да пестя вода. Мия всяка една посуда поотделно, така и не изтърпявам да се съберат повече.

# 262
Спирам водата докато търкам чиниите.

# 263
Как спестявате в кухнята?
Пълня мивката с вода, сапунисвам всички чинии и после само изплаквам.

# 264
  • Габрово
Първо накисвам всички съдове,после ги измивам с веро, чак тогава пускам водата и изплаквам.

# 265
Спестявам като накисвам и после мия с по- малко вода, препарат и търкане.  Купувам качествени препарати. Така ми е нужно малко количество за много пяна.

# 266
  • Варна
И аз докато търкам с гъба и веро съдовете спирам водата.

# 267
С миялна машина.

# 268
Избирам веро което да е гъсто и да прави достатъчно пяна.

# 269
Как спестявате в кухнята? Споделете вашия опит, съвети и хитринки за икономии. - На ръка мия само нещата, които пазя заради покритието им. Всичко друго в миялата мазина. Отделни никога не хвърлям храна, тя е голямо перо в бюджета. Не знам колко е хитринка, но когато от печенто пиле ми отане малко и никой не иска да го яде вече, веднага от него правя пишешка супа да кажем Wink

Общи условия

Активация на акаунт