Спечелете една от 50 опаковки Fairy Lemon!

• 9 641
  • 408
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Купувам качествен препарат за почистване, от който използвам малко количество. Винаги спирам водата докато сапунисвам чиниите и така спестявам вода

# 286
Спестявам като мия съдовете с по-малко препарат и вода. Откакто разбрах колко икономични са препаратите Fairy, ползвам само от тях. Във вариант Lemon не съм купувала, така че ще се радвам да го тествам и него!

# 287
Как спестявате в кухнята? Споделете вашия опит, съвети и хитринки за икономии.

Първо насапунисвам всичко, което е за миене и после пускам водата като започна да изплаквам. Използам минимално количество препарат (старая се да опазвам и околната среда).

# 288
Накисвам за кратко мръсните съдове, макар че използвам съдомиялна. Така в голям процент от случаите мога да използвам кратка програма.
Пускам съдомиялната почти само нощем.
Купувам хубави препарати в големи разфасовки.
Относно покупката на продуктите - предварително знам какво ще готвя няколко неща напред. Така оптимизирам пазаруването и рядко се случва нещо да се изхвърли, поради изтекъл срок на годност.

# 289
Спестявам като използвам съдомиялна, ако ми се наложи да измия на ръка използвам специална помпа на  Fairy закупена от чужбина, защото така спестявам много препарат

# 290
  • София
Изчиствам първо на ръка остатъците от храна. Накисвам съдовете преди да ги измия.

# 291
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Когато мия чиниите се опитвам да спестявам вода. Спирам я докато сапунисвам и използвам малко количество от качествен препарат.

# 292
  • Там...
Използвам основно съдомиялна машина.

# 293
В съд наливам гореща вода, капвам няколко капки веро (като съм си подбрала веро, което да е ефективно в премахването на замърсяването, каквото е Fairy) натапям гъбичката и старателно натърквам всички съдове с пяната, после бързо изплаквам. Така изразходвам по-малко вода.

# 294
Купувам качествен препарат за миене и накисвам съдовете, които имат нужда предварително.

# 295
Ползваме отскоро Fairy Max. Купувахме обикновен препарат преди, но освен че слагахме доста от него при много омазнени съдове, те пак не се измиваха достатъчно добре и мазното си оставаше. Поради тази причина пусках много гореща вода, направо непоносима за ръцете, за да се отмие. С Fairy Max освен че пускам хладка, направо студена вода, мазнотоиите се отмиват от още първото изтъркване и то с количество една капка препарат за много съдове. Така се спестява освен голямо количество вода, цената за загряването ѝ е също много висока, но също и от самия препарат - в случая цената на обикновения препарат, който ползвахме беше поне двойно за месеца защото слагахме голямо количество (няколко туби) в сравнение с Fairy Max - една тубичка ни стига и реално излиза много по - евтино. Така се пести и от опаковки и пластмаса, която изхвърляме. Предимство е и еднократната лепенка, която е поставена на клапата на тубичката, т.к. не може да се залепи повторно. Това ми дава гаранция, че не е разреждан препаратът от търговците, каквито съмнения имам за други препарати в търговските вериги.

# 296
Спирам водата докато сапунисвам съдовете.  Накисвам предварително, когато е необходимо.

# 297
Използвам торбичките няколко пъти , мия съдове , когато се натрупат достатъчно. Използвам мултикукър , когато е възможно, вместо фурна. Накисвам съдовете , за да се мият по-лесно. Събирам разделно отпадъците.

# 298
  • София
Използвам  Fairy Max.С една капка измивам всички съдове,но преди това ги избърсвам с домакинска хартия от мазнината.По този начин спестявам и от препарата и предотвратявам неприятното запушване на канала от натрупани мазнини.

# 299
Почиствам чиниите преди да започна да ги мия. Ползвам препарат, за които вече знам че измива добре мазнината. Измивам всичко наведнъж, преди да започна да изплаквам.

Общи условия

Активация на акаунт