Спечелете една от 50 опаковки Fairy Lemon!

• 9 638
  • 408
  •   1
Отговори
# 330
  • SF
Винаги спирам водата и много ме дразни, когато от чешмата просто тече струя вода. Освен това предпочитам препарати, които измиват с една капка. Понякога забравям кога последно съм купувала препарат.
Имам и миялна машина.

# 331
Спестявам вода с миялна и пускам на еко режим.

# 332
До преди съдомиялната всички съдове се мият и трупат да поседят с пяната, след което накуп всичко измивам. Сега използвам по-кратка/ еко програма. Стремя се да не повтарям съдовете (мивка+съдомиялна)

# 333
За да пестя вода , накисвам всички съдове с топла вода и препарат за съдове и след това ги измивам заедно . Стремя се да не оставям съдовете със засъхнала храна по тях.

# 334
  • Враца
Откакто си купувам Fairy в обърнатата опаковка, пестя много от препарат. Другите са прекалено разредени и ми стигат за 2-3 седмици. С новата опаковка на Fairy мия съдове поне 2 месеца. Купувам го от Германия и най-добрата ми покупка.

# 335
Изобщо не мога да спестявам от вода, ако се налага да мия на ръка. От препарат спестявам обаче, като ползвам само качествен. Няма да споменавам марката, за да не ви правя реклама. Нямате нужда от реклама, името е достатъчно.

# 336
Купувам си голяма опаковка по-гъст припарат за чинии, натривам ги всичките, да са с пяна и чак след това ги отмивам.

# 337
  • Elhovo
Използвам по- малко препарат. Спирам водата , докато обработвам съдовете.

# 338
Използвам само Fairy,това е достатъчно за икономия.

# 339
Как спестявате в кухнята? Споделете вашия опит, съвети и хитринки за икономии.
Нещо средно между спестяване и грижа лично за мен, но се старая да използвам качествени препарати. На първо място са икономични и почистват с малко усилия, на второ място не раздразват кожата толкова / случвало се е след употреба на препарати с ниско качество да се налага да купувам скъпи козметични продукти за раздразнената кожа/.

# 340
  • burgas
Ползвам съдомиялна и рядко мия на ръка.Купувам Fairy защото измива добре  с малко количество от препарата.

# 341
Първо сапунисвам съдовете, после ги мия с хладка вода. Препарата определено помага за еднократното сапунисване на съдовете, което спестява количеството на използваната вода Simple Smile.

# 342
Винаги спирам водата, докато търкам съдовете. В един от съдовете сипвам малко вода и препарат и така пестя от препарата. Загорели съдове накисвам предварително.

# 343
1. Използвам миялна машина.
2.Когато мия на ръка, първо накисвам, а след това търкам и изплаквам.
3. Спирам водата, докато търкам съдовете.

# 344
Пестя вода като мия бързо и с  качествени препарати, за пране

Общи условия

Активация на акаунт