Смяна на тазобедрена става

• 5 301
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Има кадри+ информация, които не мога да споделя.
Ако искате информация мога на лично
Там единствено ще качвам видеа ,които ще са "филтрирани "  процеса не е малък не може да се каже, нито в един клип, нито в два, нито в три и така нататък .
Готов съм на разговор, но стига да не е спам  или  някаква измама, че ми писна последно време в мрежата от подобни неща.
Останах с впечатление, че в своя канал споделяте неща, свързани с операцията на тазобедрената става. Както и да е!
Започнах от съвсем скоро да качвам клипчета.
 https://youtube.com/@ivo0419?
si=DEXL_vBNQSRrBQ1s
Благодаря! Кой е youtube канала?
[quote author=ivo0419 link=topic=1623781.msg49255664#msg49255664 date=1738608276]
Разбирам напълно твоето колебание, защото и аз преминах през дълъг и труден процес, преди да се реша на операция. Преминах през пет години боледуване, които постепенно се разшириха, и в крайна сметка ходех с патерица тип канадка в продължение на три години. Това беше тежко време, в което и аз се съмнявах, че нещо изкуствено може да е по-добро от собственото ми тяло.
      Но след операцията и възстановяването ми с работа върху мускулите и сухожилията, качеството на живота ми се подобри значително. Вярно е, че имплантът не е част от нашето тяло, но той е създаден да помогне да възстановим функцията, да облекчим болката и да върнем подвижността. Знам, че е трудно да повярваш в това, особено ако си преминал през дълъг период на страдание, но понякога операцията е най-доброто решение за възстановяване и облекчаване на болката.

Не подценявай и психо-емоционалната подкрепа, която може да се получи от хора, преминали през същото. А ако не си сигурен, можеш да потърсиш и мнение от различни лекари, за да вземеш най-доброто информирано решение. Също така, ако имаш желание, може да разгледаш моя YouTube канал, където споделям ежедневието си и как преминах през възстановяването. Може да ти бъде полезно.

Не мога да се реша на операция. Не мога да си представя, че състоянието ми ще зависи от едно парче пластмаса, или каквото е там изкуствено нещо. Защо тя да е по-добра от частите в моето собствено тяло?! Правя кинезитерапия, физиотерапия, минерален басейн, плуване. Имам чувството, че лекарите настояват за операция само за пари!
[quote author=ivo0419 link=topic=1623781.msg49221917#msg49221917 date=1738016016]
Преминах през операция за смяна на двете тазобедрени стави в Пловдив и ако имате нужда от някаква помощ или съвети по време на възстановяването, с радост ще помогна с каквото мога и с каквото съм научил. Ако все още имате интерес, не се колебайте да се свържете!

[/quote]
[/quote]

# 16
Има кадри+ информация, които не мога да споделя.
Ако искате информация мога на лично
Там единствено ще качвам видеа ,които ще са "филтрирани "  процеса не е малък не може да се каже, нито в един клип, нито в два, нито в три и така нататък .

Готов съм на разговор, но стига да не е спам  или  някаква измама, че ми писна последно време в мрежата от подобни неща.
Останах с впечатление, че в своя канал споделяте неща, свързани с операцията на тазобедрената става. Както и да е!
Започнах от съвсем скоро да качвам клипчета.
 https://youtube.com/@ivo0419?
si=DEXL_vBNQSRrBQ1s
Благодаря! Кой е youtube канала?
[quote author=ivo0419 link=topic=1623781.msg49255664#msg49255664 date=1738608276]
Разбирам напълно твоето колебание, защото и аз преминах през дълъг и труден процес, преди да се реша на операция. Преминах през пет години боледуване, които постепенно се разшириха, и в крайна сметка ходех с патерица тип канадка в продължение на три години. Това беше тежко време, в което и аз се съмнявах, че нещо изкуствено може да е по-добро от собственото ми тяло.
      Но след операцията и възстановяването ми с работа върху мускулите и сухожилията, качеството на живота ми се подобри значително. Вярно е, че имплантът не е част от нашето тяло, но той е създаден да помогне да възстановим функцията, да облекчим болката и да върнем подвижността. Знам, че е трудно да повярваш в това, особено ако си преминал през дълъг период на страдание, но понякога операцията е най-доброто решение за възстановяване и облекчаване на болката.

Не подценявай и психо-емоционалната подкрепа, която може да се получи от хора, преминали през същото. А ако не си сигурен, можеш да потърсиш и мнение от различни лекари, за да вземеш най-доброто информирано решение. Също така, ако имаш желание, може да разгледаш моя YouTube канал, където споделям ежедневието си и как преминах през възстановяването. Може да ти бъде полезно.

Не мога да се реша на операция. Не мога да си представя, че състоянието ми ще зависи от едно парче пластмаса, или каквото е там изкуствено нещо. Защо тя да е по-добра от частите в моето собствено тяло?! Правя кинезитерапия, физиотерапия, минерален басейн, плуване. Имам чувството, че лекарите настояват за операция само за пари!
[quote author=ivo0419 link=topic=1623781.msg49221917#msg49221917 date=1738016016]
Преминах през операция за смяна на двете тазобедрени стави в Пловдив и ако имате нужда от някаква помощ или съвети по време на възстановяването, с радост ще помогна с каквото мога и с каквото съм научил. Ако все още имате интерес, не се колебайте да се свържете!

[/quote]
[/quote]

# 17
Вие сте измамата! Защо спамите и си рекламирате канала, като не можете да дадете никаква информация?! На лично! Форумът е анонимен. Довиждане!

# 18
Вие сте измамата! Защо спамите и си рекламирате канала, като не можете да дадете никаква информация?! На лично! Форумът е анонимен. Довиждане!
Не пишете глупости.
Искате да пиша роман тук, окей, ще го направя.
Големи сте ми умници ....

Виждам, че някои хора тук много знаят, много разбират и са винаги готови да обиждат, без дори да си направят труда да се информират. Така че, за да няма глупави коментари, ще ви разкажа подробно през какво съм минал и защо изобщо стигнах до смяна на тазобедрените стави.
Проблемите ми не започнаха вчера, нито миналата година. Не е било от мързел, не е било от липса на движение, не е било от лош начин на живот. Просто съдбата си има собствен начин да подрежда нещата, без да пита. От малък започнах да усещам болки, но както всеки нормален човек, първоначално не съм обръщал особено внимание. Казваш си "ще мине", "не е нищо", "просто съм натоварил крака". Докато в един момент това "ще мине" се превръща в ежедневие.
Болките станаха част от живота ми, а нещо, което хората приемат за даденост – свободното движение – при мен започна да се превръща в предизвикателство. Отиваш някъде, кракът започва да те реже. Изкачваш стълби – всяка стъпка боли. Лягаш да спиш – въртиш се, защото не можеш да намериш позиция, в която да не усещаш ставите като нажежени въглени.
Минаха години, през които се опитвах да се справя с положението. Разбира се, първата реакция на лекарите беше стандартна – "Ще пиеш лекарства", "Ще се мажеш с това", "Ще минеш на физиотерапия". Всички тези неща временно облекчават, но реалният проблем остава. Докато в един момент ставите не стигнаха дотам, че единственият вариант беше операция.

И сега, за всички, които си мислят, че смяната на стави е като да отидеш в магазина и да си купиш нови обувки – не, не е. Това е тежка операция, която променя живота ти, изисква време за възстановяване и не означава, че ставаш "като нов" от раз.
Имплантите, които имам, са на Zimmer – керамична глава и керамична ямка. Това са едни от най-издръжливите и качествени импланти, но и те не вършат чудеса, ако не се грижиш за себе си. Само смяната на ставите не решава всичко – трябва да работиш върху мускулите, сухожилията, стойката, движението. И ако някой си мисли, че след такава операция човек става някакъв "робот", който няма право да се движи нормално – пак не позна.
Възстановяването не беше лесно. Всеки, който е минал през подобно нещо, знае какво е да се учиш да ходиш наново, да превъзмогнеш страха, че можеш да паднеш, да се справяш с болката и да продължаваш въпреки всичко. Разтягания, упражнения, постоянни грижи – това е част от ежедневието ми. Нищо не е станало с магия, всичко е резултат на упорита работа.

И сега, за тези, които си позволяват да обиждат и да ръсят "мнения" без никакво реално разбиране – ще ви кажа само едно: ако не сте минали по този път, ако не знаете какво е да се бориш с хронична болка, да те оперират, да се възстановяваш и да се учиш да живееш с изкуствени стави, просто млъкнете. Не ви прави по-умни или по-силни това, че говорите глупости. Само показва, че не знаете нищо за живота извън собствената си ограничена гледна точка.
Аз не търся съжаление, не искам никой да ми ръкопляска – но и няма да търпя неуважение от хора, които хал-хабер си нямат какво е да минеш през нещо такова.

Това беше безплатният ви урок по реалност. Ако не ви харесва – проблемът не е мой.

# 19
НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В БОЛНИЦА ВИТОША!
ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ МЕ ОСАКАТИХА ПРИ СМЯНА НА ТАЗОБЕДРЕНА СТАВА. ПЛАТИХ 5200 лева, ЗА ДА ХОДЯ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА С БОЛКИ И ПАТЕРИЦА.
НАЛОЖИ СЕ ВТОРА ОПЕРАЦИЯ НА ТАЗИ СТАВА.
 ПРЕДИ ТРИ МЕСЕЦА МЕ ОПЕРИРАХА В МБАЛ СЕРДИКА.
... НО ЗА СЕГА СЪМ С БОЛКИ И ПАТЕРИЦА.

Общи условия

Активация на акаунт