Ако искате информация мога на лично
Там единствено ще качвам видеа ,които ще са "филтрирани " процеса не е малък не може да се каже, нито в един клип, нито в два, нито в три и така нататък .
Готов съм на разговор, но стига да не е спам или някаква измама, че ми писна последно време в мрежата от подобни неща.
https://youtube.com/@ivo0419?
si=DEXL_vBNQSRrBQ1s
[quote author=ivo0419 link=topic=1623781.msg49255664#msg49255664 date=1738608276]
Разбирам напълно твоето колебание, защото и аз преминах през дълъг и труден процес, преди да се реша на операция. Преминах през пет години боледуване, които постепенно се разшириха, и в крайна сметка ходех с патерица тип канадка в продължение на три години. Това беше тежко време, в което и аз се съмнявах, че нещо изкуствено може да е по-добро от собственото ми тяло.
Но след операцията и възстановяването ми с работа върху мускулите и сухожилията, качеството на живота ми се подобри значително. Вярно е, че имплантът не е част от нашето тяло, но той е създаден да помогне да възстановим функцията, да облекчим болката и да върнем подвижността. Знам, че е трудно да повярваш в това, особено ако си преминал през дълъг период на страдание, но понякога операцията е най-доброто решение за възстановяване и облекчаване на болката.
Не подценявай и психо-емоционалната подкрепа, която може да се получи от хора, преминали през същото. А ако не си сигурен, можеш да потърсиш и мнение от различни лекари, за да вземеш най-доброто информирано решение. Също така, ако имаш желание, може да разгледаш моя YouTube канал, където споделям ежедневието си и как преминах през възстановяването. Може да ти бъде полезно.
[quote author=ivo0419 link=topic=1623781.msg49221917#msg49221917 date=1738016016]
Преминах през операция за смяна на двете тазобедрени стави в Пловдив и ако имате нужда от някаква помощ или съвети по време на възстановяването, с радост ще помогна с каквото мога и с каквото съм научил. Ако все още имате интерес, не се колебайте да се свържете!
[/quote]