Отговори
# 165
Аз от този сценарии очаквам скоро и Емин (починалият син на Халис) да е жив , особено след споменаването във фрага.
За Пельо според мен след 1-2 серии ще разбере Феро , до тогава всички ще знаят.Чудно ми Гюлгюн като разбере всичко на кой ще каже първо или и тя ще мълчи?

# 166

Добра  е Невра ,защото  предлага  без условия .Както и Ферит  дава всичко за Сейран без условия Така правят добрите  хора,които обичат.Те не купуват хора и не се продават

Много е добра Невра, само дето объркала ролите на Мъжа и на Жената и се прави на Спасителка. Сега като й върне сакчето, ще дойде на себе си.

# 167
Рени Благодаря за превода !! 😍
Мистери благодаря за темата малко късно но аз нещо май бях пропуснала и не разбрах че има нова тема 😂☺

# 168
В Х пак някакви драми покрай Афра и Мерт…
Били заедно на концерт, имали червени гривнички.. Мерт отишъл в дома на Афра..
Голямо чудо 😁
Честно да си кажа писна ми от това следене пък не знам за тях..
Живота си е техен те да си решават какво ще правят…

# 169
Добро утро,момичета,
не можах да догледам серията снощи-ще го направя днес
Чета,че сте започнали защитата на Сейран така,както предположих преди няколко поста
И както някой беше писал,че аз през 9 села в десето нося вода да защитавам Ферит,сега правите същото за Сейран
Много се надявам,когато догледам серията да видя Сейран как благодари на Ферит за спасението на баща си
Защото,ако беше друг човек ,те щяха да са му благодарни цял живот
Не казвам,че Орхан не трябва да понесе наказанието си,но мисля,че човекът,който трябваше да се занимава с неговото разкриване трябваше да е Кязъм.Или Есме,или лелята....Защо Сейран?Защо не Суна?
Начинът по който го е направила /и без да гледам/ ми е ясен  и няма нужда от никакво оправдание
Можеше да разговаря с Ферит и да му каже,че му е безкрайно благодарна за живота на баща си,но,че той трябва да понесе наказание
Тогава бих се съгласила
Една мисъл ми се загнезди в главата,докато Ви четях-Всеки направи каквото трябваше за собствения си баща,но Ферит направи както за собствения си,така и за чуждия баща-.Даже повече-даде му живот
А какво направи Сейран?
Даже по-далече ще отида-тя някога направи ли нещо за Ферит?
Може и да не ми отговаряте,така,или иначе сме на различни мнения за този образ

# 170
  • София
В Х пак някакви драми покрай Афра и Мерт…
Били заедно на концерт, имали червени гривнички.. Мерт отишъл в дома на Афра..
Голямо чудо 😁
Честно да си кажа писна ми от това следене пък не знам за тях..
Живота си е техен те да си решават какво ще правят…

Драмата на туркините е, че е трябвало да стана в 8, за да гледат едноминутен репортаж, който видяха и снощи Joy
Забавляват се хората в туитър в момента Simple Smile

https://twitter.com/kerem_tsn18/status/1751136910603403760

# 171
Вал, без да нося от девет кладенеца вода, Сейран благодари на Ферит, че спаси живота на баща й.
Сейран няколко пъти попита Ферит, той няколко пъти я излъга. Предполагам не мислиш, че в отсрещна благодарност, Сейран трябваше да помогне на Орхан да избяга? Да, никой не отрича, че Ферит има много добро сърце, проблемът е друг. Ние гледаме и зад очевидното, така да го кажем.

# 172
И сега , ще почне едно изнудване от Казъм и компания за пари, за да си оттеглят обвиненията.Ето това ме отвращава в Сейраниното семейство, никой не работи и само се чудят на чий гръб да живеят, паразити. Не, че одобрявам Орхан, нито пък начина по който иска да се отърве от тях, ама то аман от всички кръвопийци около тях. Само Орхан ходи на работа, а на трапезата то Шанлъ ли не бяха, то Пелин и компания, Кая и т.н. И претенции,  претенции. Отвратителни

# 173
Добро утро !

# 174
Понякога се чудя дали гледаме с някой от темата един и същ сериал 😁😁😁
Различни мнения разбирам да имаме , но не можете да ме убедите, че постъпката на Орхан е правилна и да правите пак Ферит ангелче..

# 175
Не е правилна постъпката на Орхан,  разбира се. Но, ако се поставя на мястото на Ферит и аз бих защитила баща си, колкото и да е виновен. Тук, в тази ситуация няма правилно решение за Ферит. И не оправдавам Орхан в никакъв случай,  да си понесе наказанието е правилно,  но досега Шанлъ показаха други ценности и не очаквам от тях , да търсят справедливо наказание

# 176
Шербета разби всички с рейтинг🙄...
различни вкусове, аз наистина не виждам никаква химия между главните двойки там.

# 177
Шербета разби всички с рейтинг🙄
Да бее, тази боза не разбирам какво й гледат.Когато и да се напъна има само 1 интересна сцена.Като дневен сериал ми е.

# 178
Добро утро!

Напълно естествено е, че постъпката на Орхан е подсъдима. Въпросът е как ще рефлектира в останалите.
Ферит видяхме как реагира, тръгна да спасява баща си, което като първа реакция е съвсем нормално-
Това, че той става съучастник в прикриване на престъпление също би трябвало да е подсъдимо.
Ще видим какво ще стане. От фрага се вижда, че Халис, доколкото съм разбрала, ще накаже Орхан, но не се знае как.
Интересно ми е да видя как леля Хатуч и Халис ага ще се срещнат, за да решат проблема. Много добре си спомням как решиха проблема с Тарък - един разговор и решение, и виновникът в затвора, а останалите
взаимоотношения замазани.
Да видим тук какво ще направят.
От фрага пак се вижда, че е извикано подкрепление от Антеп и Сейран май ще стане Сейран ага.
Дали тя ще влезе в родовата мъст? Само гадая и ми е много интересно.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 09:33 от Dimana-nova1

# 179
Шербета разби всички с рейтинг🙄
Да бее, тази боза не разбирам какво й гледат.Когато и да се напъна има само 1 интересна сцена.Като дневен сериал ми е.
И на мен, не мога да си го обясня.

Общи условия

Активация на акаунт