Отговори
# 150
  • Яко в Матрицата...

— Аз не заслужих това, Сейран! Говори каквото искаш, прави каквото искаш, но аз не заслужих това.
— На мен не ми хрумна да поръчам Кязым, Орхан ли се сети?!
— Накажи го сам с най-тежкото наказание! Ти сам го накажи! Но сега Орхан има голяма нужда от теб!
— Добре пошли, г-н Сертер.
— Кой е този Сертер?
— Имаше период, когато с Ферит бяхме разделени...
— По-добре ти да беше умрял вместо брат си, че да не видя в какво положение си изпадал.
— Дядо!
— Много ви благодаря за всичко.
— Че ние още нищо не сме направили. Дойдохме, за да го направим.
— Умолявам те, татко, ще се променя. Татко…
— Дядо!
— Предател!
— Излез и не задавай въпроси! Не искам!
— Татко!
— Пусни баща ми!
— Коя си ти?
— Госпожа Пелин. Тя планира всичко.
— Колко ли още няма да вдигаш [телефона]?
— Ще накарам всички, които направиха това с мен, един по един да си платят. Дъщеря ми се погрижи за единия, Господ да я поживи. Останалото се пада на мен.
— Нюкхет, дъще, трябва да се върнеш вкъщи, докато болестта ти не е напреднала още повече.
— Ще отмъстим на баща ни по най-добрия начин!
— Какво говориш?
— Кой е бащата на бебето ти? Как можеш да криеш такова нещо от мен? Помисли какво ще направи Ферит, когато чуе за това!
— Какво става тук?

# 151
  • Бургас
Аniksi, от интервюто на Сейрошум сигурно Grinning Все пак тя е плеймейкъра Stuck Out Tongue Winking Eye
от където и да е, и Сертар го раздава отговорен баща Joy  Феро бей пък отговорен наивник...Сега остава да започнат с потеклото на рода - кой Корхан, кой - не и ще стане мазало Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Абе, и друго се замислих Сейран къде ще спи тая нощ? При чичото на бившата любовница на мъжа си или при свекърва си, която е съучастник в бягството на свекър й 🤔

Първо ще се радва на шоколада от новия ужажор , после ще му мисли Joy

# 153
Не знам какво ще направи Кязъм .Той само подскача насам натам  и с пари  и  имоти му запушват устата.
Обаче Сейран им разказа играта.
А Невра "елитната" направо си го купи Ферит , ама той още не го е разбрал.
Ах Фероо , то не беше чар , не беше чудо  , сега магазин чака. Както каза Аби   , може и ТЦ да ти прехвърли.
Искам да видя физиономията на  Ферит и Халис , когато се разбере чие е бебето.Дано не чакаме още 2-3 епизода.

Добра  е Невра ,защото  предлага  без условия .Както и Ферит  дава всичко за Сейран без условия Така правят добрите  хора,които обичат.Те не купуват хора и не се продават

Други  са  тия със сделките
Кязъм  прави сделки с   децата си
за Сейра сделката е любов  срещу подчинение на  Ферит ,ако не  -  наказание и отмъщение

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 00:17 от seungri

# 154
За сега ни мажат очите с този фраг ама Ферит нищо няма да разбере…
Поне за сега…
Още 2-3 серии трябват
Халис пак казва тежки думи.. писна ми от този дядка честно..
Еххх Ферит ти не заслужаваш това а Сейран какво да каже?? Тцтц
Тя заслужаваше ли всичко, което и причини??
И то без причина.. а от глезотия нараняваше момичето..
Сейран поне го прави защото има за какво…

Сейро ще спи в болницата още 1 вечер, после ще отиде при Шехо 😁😁😁

# 155
Леле, мани, жал ми е за завялията 😆😆. Ако знае какъв тъст го чака, да си е извадил очите веч,  да не я вижда Сейрян. 😂😂
Абе, и друго се замислих Сейран къде ще спи тая нощ? При чичото на бившата любовница на мъжа си или при свекърва си, която е съучастник в бягството на свекър й 🤔

Първо ще се радва на шоколада от новия ужажор , после ще му мисли Joy

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 00:35 от Ela1

# 156
Аз и епизода
https://twitter.com/uzaktaniyi/status/1750993975551668549

Най-доброто беше актьорската игра на Мерт Сцената с момченцето беше много хубава
Знаехме , че Кязъм няма да умре Прекалено го разтеглиха пък и той веднага се оправи Нямаше интрига
И с Орхан  провлачиха действието То не се наобичаха 54 еп сега се присетиха баща и син 
СейФер не видях

# 157
  • Яко в Матрицата...
Не знам защо все още търсите логика в сценария. Големи сте оптимисти.

Сейран и Ферит направиха това, което се очаква от тях. Кой как го е направил е друга тема и дали е прав. Кязъм каза - Орхан ме поръча. И Сейран действаше според това. Ферит искаше да спаси от затвора глупавия си баща. Ама тя била действала злобно, ама тя се надъхала така след като видяла, че Ферит седна при Невра, ама такова, ама онакова. Yok öyle bir dünya! Орхан извърши ли престъпление? Извърши. Тогава ще си плати.

Сейран вярва на очите си и в този случай не могат да я обвинят, че не е пожелала да изслуша Ферит. Колко пъти го попита и колко пъти той я гледаше в очите и я лъжеше... Може би, ако беше казал истината, тя щеше да направи нещо различно. Но такива като Орхан рано или късно престъпват закона и финишират в затвора. Може и да го изкарат оттам, но той вече е бита карта. И сега това като се разнесе из вестниците, много интересно кой няма да може да се покаже пред хората - Сейран или Ферит и Корханови?

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 00:28 от Reni 🧿

# 158
Благодаря за превода, Рени Flowers Rose

Ферит много му се събра тези дни, а още какво го чака, не ми се мисли.
Разочарованията от всичко около него.
Много неприятности ще има от "покупката" на Невра. Тази е хиена и
лесно отърваване от нея няма. Не се знае, може пък наистина да си се харесат
и да продължат с натурално връщане на дадената сума пари.
Орхан не замина, но парите сигурно са отишли при бандитите и трябва да
се връщат на момата. Пък и ако получи магазина, съвсем ще стане длъжник. Rage

# 159
  • Яко в Матрицата...
Да е мислил преди това Феро ефенди, а не след като се е случило... Това трябва да си го напише на челото Joy

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 00:50 от Reni 🧿

# 160
Прочетох едно мнение в Х и ми хареса:
Колкото повече неприятности има около Халис, той толкова по здрав става. Animal Dog2

# 161
Що бе, това беше най-логичното, което трябваше да се направи.
Ние знаем, че Феро не мисли дори след като е направил нещо. Да, с добро сърце е, но не мисли за последствията, всичко му е, като детска игра- и в тази серия как се зарадва (като детенце), като разбра, че Невра ще му даде парите, и спасяванията на Суна, после се радва и се кефи как го е измислил и че само той може да го измисли, като "отвлече" Сейран пак се радваше "как само го бил направил".

# 162
  • Яко в Матрицата...
Много долна постъпка от страна на Сейран. Тези сценаристи...Е как се прощава това...При положение, че баща й я пребиваше за щяло и нещяло, сега тя му е най-голямата защитничка. Пълен абсурд...Развалиха напълно хубавия филм...
Ау, как не я е срам! Трябваше сигурно да благодари на Орхан, че я е отървал от бащата-насилник. Направо тя да беше организирала бягството му.

Ами да не й прощава Ферит, вакуум аблата го чака с отворени обятия 🤦

# 163
Еее, тази радост /за парите от добрата мома/ще му излезе много скъпо на Ферит.
Влачихме Пело 50 епизода, но с Невра може да ги направим повече.
Дано се задейства доктора и да започне ухажването на Сейран.

Редактирам за допълнение, че няма пост след мен.
Да попитам: Във фрага дадоха как Сейран държи в ръцете си нещо и
много мило се усмихва, а до нея беше мама Есме.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 01:15 от Катерина49

# 164

Да попитам: Във фрага дадоха как Сейран държи в ръцете си нещо и
много мило се усмихва, а до нея беше мама Есме.
Скрит текст:
Рускините пишат, че е шоколад от така дългоочакваният доктор!
Някъде писаха ли вече кой актьор ще е в ролята на доктора?

Общи условия

Активация на акаунт