Отговори
# 135
Чакам с нетърпение еп 56!!! 😁😁

Страхотна игра от Мерт и в днешния епизод, пресъздаде душевните състояния на Ферит прекрасно.
Любимата ми сцена беше на младия Ферит хвърлен в полицейския участък. Flashback-овете на Ферит са много силни винаги и разкриват защо той действа по-определения начин в даденият момент. Също сцената с малкото момченце рано сутринта пред кафенето показва същността на Ферит, че е готов да помогне на всеки защото е с чисто сърце.

Няма прав и крив за финалната сцена, всеки направи това, което трябваше "Ти направи каквото трябваше за твоя баща и аз за моя". Това е достатъчно показателно.

# 136
Хайде да видим!И като си помисля,че всичко започна от една "метреса",една незнайно чия бременност,та се стигна до убийство,отмъщения и т.н.,че чак до "трудната" Невра!Ужас!През какво ни прекарват сценаристите?Достатъчно беше само някой да се светне за един ДНК тест и толкова!Ама нали Бучето трябваше да я пласират!Кака добре се е погрижила да не остане без парички!

# 137
От фрагмана сцената на Халис, Орхан и Ферит в полицията...
Ако и след нея Ферит не осъзнае кой за какво е виновен... и кой каква игра може и трябва да играе... няма спасение за него.

# 138
  • Бургас
Интересно, как ли Сертар разбра за бебето?

# 139
# 140
Аniksi, от интервюто на Сейрошум сигурно Grinning Все пак тя е плеймейкъра Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
Разсмя ме един коментар: Ако Фуат видел положението в семейството му, щял да бъде благодарен, че е мъртъв.

# 142
Искрено се надявам да не съберат нашите тривиално..  С бебе бум... Joy
Дано намаляват сройлерите,губи се тръпката от  фрага Joy

Благодаря на Чаатай Улусой и Ай Япъм, че удариха отрезвителен шамар на тъпия продуцент 😂😂😂
Сюмейе  и Чаатай са много сладки Heart Eyes

# 143
Ифакатицата защо бие Суна? Кая дано излезе мъж и я постави на място.
Сейран ага ще им ***** майката на всички, само на баща си и Ифакат не можа.  Бият и тровят подред.

# 144
Не знам какво ще направи Кязъм .Той само подскача насам натам  и с пари  и  имоти му запушват устата.
Обаче Сейран им разказа играта.
А Невра "елитната" направо си го купи Ферит , ама той още не го е разбрал.
Ах Фероо , то не беше чар , не беше чудо  , сега магазин чака. Както каза Аби   , може и ТЦ да ти прехвърли.
Искам да видя физиономията на  Ферит и Халис , когато се разбере чие е бебето.Дано не чакаме още 2-3 епизода.
Това с детенцето на пейката , не ми беше на място. Ферит лъже и след една минута  - добър. Баланс да има !

# 145
Интересно, как ли Сертар разбра за бебето?

От сателитите на Илон Мъск. Stuck Out TongueStuck Out Tongue
Или от изкуствен интелект. Шега разбира се!

Привет в късна доба.
Мистери, благодарности за темата. Flowers Hibiscus

Серията не ме грабна, напротив, малко ме подразни.
Знам, че ще ви скандализирам, но злобата на Сейран ми дойде вповече. Защо го мисля, защото нейното действие беше след като видя Ферит с Невра. Не, че не е правилно, напротив, всеки поръчител какъвто е Орхан, трябва да си получи заслуженото. Но това, че видя Ферит и Невра я вбеси и тогава в такива ситуации тя винаги бърза да действа. Аз също не бих простила и бих искала съдебна справедливост за една такава постъпка като на Орхан. Това няма как да се подмине, но начинът, по който го прави, тоест начинът по който ни го показват не ми харесва.
В същност в последните серии Сейран винаги наказва, а Ферит винаги спасява.  Както бе споменато много хубаво ни показват доброто сърце на Ферит с момченцето на брега.
Кязъм добре поиска прошка на момичетата, но веднага започна да раздава правосъдие, по-точно да търси мъст.
Още с единия крак в гроба, той вече прави план за отмъщение. Това не го разбирам. Може би се изгражда такъв да е образът на героя

# 146
Абе, и друго се замислих Сейран къде ще спи тая нощ? При чичото на бившата любовница на мъжа си или при свекърва си, която е съучастник в бягството на свекър й 🤔

# 147
Феритчо как тичка към припадналата Пелин, но ще остане с пръст в устата. Много искам да видя физиономията от бомбата за бебето и манипулациите на "невинната" метреса.
Всичко ще е бам, бам ,бам...както казва често Ферит. Stuck Out TongueYumSob

# 148
Абе, и друго се замислих Сейран къде ще спи тая нощ? При чичото на бившата любовница на мъжа си или при свекърва си, която е съучастник в бягството на свекър й 🤔

Сигурно на хотел .

# 149
При майка си може да спи, дори и в къщата на Шехо да е.
Аз съм за справедливостта, макар така да я показаха от "устата" на Кязъм.
Сейран, ако не беше накарала да следят Невра, нямаше да разберат за бягството на Орхан.

Общи условия

Активация на акаунт