Отговори
# 390
  • Бургас
Честито да ни е момчето!
Само здраве да го преследва, труд и търпение по пътя към висините!
Останалото е късмет и му го желая в изобилие!      

"На бегом" изчетох разгорещения спор /уж по диагонала, но ми стана ясно за какво иде реч/, а реакцията си ще поставя в скрит текст, че току виж са ме докладвали....

Скрит текст:

# 391

Да напълня темата с хубав материал.... Heart

Кирилова , като пишеш нещо към някой ако не го хареса не тъгувай знай ,че има все някой ден. Един съвет когато ме лайкнаха толкова актьори в предния ми профил даже и последва дори по грешка изпаднах в шок ,но се запитах сега не съм направила нищо да ме следваш? Защо сега го направи а после се усетих ,че бях рекламирала сериала на този човек който също е доста касов. Така ,че... всичко е време ето пак дойдохме до моята любима думичка понеже на мен ми отне време да прегърна мечтата си затова може би я ползвам толкова често. Толкова голям фандом нищо не направиха освен един ХАШТАГ като знам в какви инициативи участвам всяка година - срамота.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 02:19 от x BlackRose x

# 392
Да ни е жив и здрав Мерт🍾🍾🍾🍾Още много години да ни радва с хитови сериали!!! Аз досега празнувах в негова чест!!! Ще кача пак моята любима снимка, защото и мен ме докладваха😁
Аз се радвам, защото така са видели какво ми е мнението за тях, тези постове са за тях, а не за някой друг❤️❤️❤️

# 393
Честит рожден ден Мерт !! Бъди жив и здрав много щастлив и успешен !! 😍

# 394
В деня на Рамо му пожелавам да продължава да озарява с усмивката, добротата и таланта си! Нека продължава да блести ярко и да вдъхновява околните! Нека е заобиколен от хора, които го обичат и ценят и да сбъдне с лекота мечтите си! Аааа и да не забравя, че в България е пробол сърцата на доста хора вече! Grinning

Акиф обеща АфРамски снимки днес, чакам си гииии! Cupid

# 395
Честит да е!

# 396
Честит рожден ден на това красиво момче

Мечтай,Мерт
Сбъдвай мечтите си
Champagne

CakeCocktailFlowers Hibiscus

# 397
Какъв ПР? За кого? Сериалът противно на много очаквания, включително и моите си държи рейтинг. И то достатъчен, че да си изкара сезона, даже и трети да се направи /пази Боже!/.
Да не забравяме, че това са хора под 30 години. Може нещо да им накривее, да се скарат и после да се съберат пак. Нищо човешко не им е чуждо. Да, Афра каза, че са колеги само с жлъч в гласа. Явно са били разделени тогава. За Бога всеки може да се ядоса на някого и после да се сдобри. И къде е Онур, къде е добра реклама на сериала, айде моля ви се 😂😂😂😂
Много са сладки!
Мерт да е жив и здрав и да покори върхове. Талантлив е много! ❤️❤️❤️

По отношение на атмосферата в темата. Наистина е станало непоносимо за четене. 🤨

# 398
Добро утро, момичета! Simple Smile
Първо - и от мен ЧРД на Мерт! Без него Ферит Корхан нямаше да е чаровният чапкънин, предизвикващ толкова женски страсти. Grinning
Второ, обаждам се, за да нанеса корекция в един свой пост от вчера. Късно снощи изгледах последната серия със субки и разбрах от сцената на Кязъм с близките му и Шехмуз в болницата, че Сейран е заръчала да следят не само Невра (какво ли означава името й в превод?), но и Ферит. Това не променя мисълта ми, че Сейран в онзи момент не беше водена на първо място от ревност. Но променя същността на аргумента, за което се извинявам на Димана. В контекста на цялата ситуация с баща й, водещи според мен, бяха недоверието към обясненията на Ферит за причинителя на случилото се. И болка от факта, че дори в болницата Ферит се среща с жена, с която вече е видяла, че той флиртува (по собствените й думи). Не бих нарекла това чувство "ревност", защото ревността има за основание страхът от загубата на любимия човек, а тя вече съзнава, че не е била единствената.
Нататък ще ми е интересно да видя, дали ще се поддаде на плановете за отмъщение на Кязъм. Това пристигане на цяла армия от Антеп означава обявяване на война и то в най-грубия вид. Аз бих искала да воюва с Корханови на полето на работата и творчеството, където е силата й. Но ... какво е намислил Гюнгер ... ще видим. Още повече, че ми се струва - и "великият Халис Корхан" е настроен агресивно. Confused

# 399
Честит да е Мерт! Здрав, щастлив, успешен и все така прекрасен! 🍀🧿🥂🥳🎂🔥❤🤍

# 400
  • Яко в Матрицата...

Дано скоро поканят Рамо на някое интервю, не в списание, че да се посмеем отново Grinning

# 401
# 402
Честит да е Рамо! ❤️🥳🎂🍀💃
Да е здрав, обичан, обичащ и сбъдващ мечтите си човек!❤️
Пожелавам му Рибарче да е само началото и тепърва да го гледаме в успешни и  интересни проекти!
Щастливи години, прекрасно момче!🍀🥰❤️

# 403
Цитат
Аз бих искала да воюва с Корханови на полето на работата и творчеството, където е силата й. Но ... какво е намислил Гюнгер ... ще видим. Още повече, че ми се струва - и "великият Халис Корхан" е настроен агресивно. Confused
Каквато война ти обявят в такава воюваш.
Детството на едно дете да опропастиш в собственото му семейство, на 20 години да идеш в друг дом, и там "четал на врата". Ще се озлобиш не, ами с "Катюши" ще стреляш.
Нито на физически, нито на психически тормоз се издържа.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 10:10 от tigasa1

# 404
Цитат
Аз бих искала да воюва с Корханови на полето на работата и творчеството, където е силата й. Но ... какво е намислил Гюнгер ... ще видим. Още повече, че ми се струва - и "великият Халис Корхан" е настроен агресивно. Confused
Каквато война ти обявят в такава воюваш.
Детството на едно дете да опропастиш в собственото му семейство, на 20 години да идеш в друг дом, и там "четал на врата". Ще се озлобиш не, ами с "Катюши" ще стреляш.

Хич не ми се искаше да влизам в спор,обаче Вашият пост, Тигаса ми дойде в повече
Какъв чатал,бе джанъм?
Та тя за първи път седна да яде на маса като хората,за първи път се разходи из магазините и си купи нещо
За първи път се разходи свободно и нормално без да се оглежда и ослушва
За първи път някой разговаряше с нея като човек и като личност
Вместо да се обърне и да търси обяснение от човека,който и е опрапастил детството,тя обърна всичката си злост и омраза към това семейство още преди някой да и беше направил нещо лошо

Влизайки в тази война,както я наричате,тя се превръща във втори Кязъм,който незнайно защо и на кого си отмъщава?
Защото не му дадоха имение на брега на Босфора?
Или не го храниха и поиха точно като паразит през цялото време на съвместно съжителство?
Кязъм сам предизвика тази война,той е основният виновник в цялата ситуация
И не само с последните серии,а изначално в сценария
И сега Серан,за разлика от Суна,която много добре знае кой е виновникът за нейните страдания,решава да отмъщава.
Застава на страната на баща си,съгласна е с неговите откачени приумици за отмъщение,даже и светнаха очите в болничната стая,когато Кязъм обясняваше какво ще направи на Корхан
Ми да стреля с "Катюши",ама първо към баща си да стреля
И това,ако е положителна героиня,страдалка,с характер на херувим,значи аз съм оперна певица
Да не разваляме днес хубавия празник
Честит да е Рамо

Общи условия

Активация на акаунт