Отговори
# 615
Този мъж е на 37г и му личат Някак не ги виждам със Сейран/Афра
Симпатичен е , явно има опит като артист Сигурно ще и остане по-дълго Отказвам се от паралелните сцени JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 616
Той няма да се жени за Сейран, пък и в сериала сигурно ще го пишат на 30, не на 37. Все пак и Афра играе 19 годишна, пък е на 26. Да не издребняваме. Нали трабва да има истинска конкуренция Ферит. Видяхме бебетата приятели на приятелката на Сейран. Малко пиене , дискотека и забравиха кой за какво се бори ....
Този мъж е на 37г и му личат Някак не ги виждам със Сейран/Афра
Симпатичен е , явно има опит като артист Сигурно ще и остане по-дълго Отказвам се от паралелните сцени JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 617
Новия за Сейран  е  точно такъв  ,какъвто  е нужен  за да прадизвика ревност.
Сейран каза на Ферит ,че го е видяла с Невра в болницата малко язвително но  е подминала
Това ми подсказва ,че и Ферит няма да  е агресивен.Все пак и двамата са  заявили  желание  и подписали  за раздялата си
 Очаквам и той като Сейран да  преглътне  болката...

Спойлер от нета

Скрит текст:
Красив актьор Мелих Озкая се присъедини към актьорския състав на прочутия „Кингфишър“, който ще даде живот на герой на име Акин. Преди това актьорът привлече вниманието и спечели популярност, като изигра ролята на комисар Али в популярния телевизионен сериал "Emanet", както и с участието си в доброволческия екип "Survivor All Stsr". Снимките с участието на Мелих вече започнаха и днес вървяха с пълна сила. По-рано беше съобщено, че Акин ще бъде лекар и ще се срещне със Сейран в болницата, но тази информация не е вярна. Акин ще бъде положителен герой. Той ще бъде галантен, добре възпитан и на всичкото отгоре ще има прекрасно чувство за хумор. Той е този, който вижда Сейран да плаче и й предлага носната си кърпичка, опитвайки се по някакъв начин да успокои момичето; обещава им се и сцена на пиене на чай заедно. Все още не е известно колко дълго ще остане този герой, тъй като му е предписан краткосрочен престой в актьорския състав на сериала, но всичко може да се промени драматично, защото това е непредсказуемият „Кингфишър“.
Добре дошъл, Акин-бей, моля те, бъди добър, да не си бившият на Невра и старият познат на Ферит😄]

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 20:19 от seungri

# 618
  • София
Цитат
missence, Извинявайте, но и аз не съм съгласна. Нямам намерение да споря, нито да обидя, нито да докладвам.
И като сравнително нова в групата (пиша активно от само 6 месеца, преди само ви четях), се усеща едно надпреварване и състезание, и демонстрация на превъзходство, на тези които са тук от началото, и тези, които скромно четем и ви харесваме от балкона, докато се опитаме да влезем в тона на темата.
Извинена си, но ако ти "под скромно писане" разбираш,
Скрит текст:
че на снимката от вчера АфРам са се целували като майка и син, дето се вика, сериозно се замислям за психиката на хората, които само и само да задържат внимание в темата, защото такова явно у дома им липсва, могат да родят подобни гнусотии.
Отделно същите персони си позволяват да заплашват потребители на темата на лично съобщение, че ще бъдат докладвани на модератори, докато не бъдат изхвърлени или не се извиняват публично на някой, на когото явно му хлопа дъската (и изобщо не се извинявам за това, което пиша). Въпросната потребителка е хубаво да си кротува, защото от много натидкснр нс бутона "информирай модератор", да не информираме ние модераторите за нейното състояние и заплахите ѝ на ЛС.

Който спазва добрият тон, е добре дошъл. Който има някакви бръмбари в главата, да не ги пренася в темата, моля. Не сме психо диспансер, за да търпим тормоз.

п.с. Хора, не ни карайте да изнасяме публично информация за въпросното лице, ще стане много грозно, честно.

Sign Exclamation Дайте да си коментираме АфРам и СейРам и да се правим, че някои хора в темата не съществуват. Sign Exclamation

# 619
И на мен ще ми е интересна реакцията на Ферит. Сейран достойно понесе задушевната атмосфера между него и Невра. Сега ще е негов ред.
А  Мелих Озкая си е готин . Спортен тип - професионален войлейболист е бил. Само да не му напишат някой лигав герой  или мазен сваляч.

# 620
Ками, за равновесие трябва да е богат, образован, свободен, интересен и фалан Grinning
И най-вече да не е селянин или паразит, разбира се Smiling Imp

# 621
Ками, за равновесие трябва да е богат, образован, свободен, интересен и фалан Grinning
И най-вече да не е селянин или паразит, разбира се Smiling Imp

Логично - да !  Ама ти да си видяла логика в дизито.  Каквото за Ферит , такова и за Сейран.
Психически съм подготвена  !

И нещо което ме усмихна !

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 20:35 от Kami_J

# 622
  • София
Дайте го тоя Акън в близък план или снимка. На клипа нищо не виждам. Да видим, дали е харизматичен.

Много ми е лъснат за вкуса 😉😂
Идеален за лятните сапунки вид

🧿🫶🏻 Феритииим🧿🫶🏻✔

https://x.com/uzaktaniyi/status/1751993498289545521?s=46

Ауууу, този ли е? На мен пък супер ми допада на пръв поглед. Направо е мой тип отвсякъде. Heart Eyes

# 623
Относно логиката:
Цитат
Все още не е известно колко дълго ще остане този герой, тъй като му е предписан краткосрочен престой в актьорския състав на сериала, но всичко може да се промени драматично, защото това е непредсказуемиятКингфишър“.

# 624
Относно логиката:
Цитат
Все още не е известно колко дълго ще остане този герой, тъй като му е предписан краткосрочен престой в актьорския състав на сериала, но всичко може да се промени драматично, защото това е непредсказуемиятКингфишър“.
Всичко е възможно. Пело я чакахме близо 60 епизода да излезе. Тя влиза , излиза , забременява  и какво ли още не. Давиха я в Босфора , съживиха я.  Сега този и Невра може  дълго да си ги гледаме и тях.

# 625
Да, видяхме цветенцето Smirk

Heart

# 626
Добър вечер  момичета  Hug
Новия не изглежда зле ,даже доста става ,нооооооо Сейран си е за Ферит ,а този май Акън беше  само малко ще позадвижи и затопли  отношенията между СейФер ,че те сега са в абсолютен застой.
Ферит вече е в чуденка как ще се отървава от новия ухажор.  Simple Smile

а Сейран както май и голяма част от феновете са  в очакване как Феро бей ще се напрегне яко   Simple Smile

# 627
  • Яко в Матрицата...
Пак ли ще го пуснат фрага по нощите, за да вдигат рейтинга на Йомер? 🙄

# 628
Фрага пак в полунощ ли ще го пускат?
Рени повтарям те, извинявай

# 629
Аз така и не разбрах каква е драмата ама се надявам скоро да няма споренки и обиди в темата,защото се напрягам още повече.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 20:52 от Kirilovaa98

Общи условия

Активация на акаунт