Отговори
# 630
момичета,ще поспамя малко

Скрит текст:
интереснен ми е другия Мерт-на Афра ескито
Дайте някой хубав,романтичен филм с него

# 631
Охх JoyJoyJoy
Ферит брои колко дни остават дo AFS
https://twitter.com/innerbiebs/status/1752041104256479237

# 632
С принтера - Любов 101

# 633
На мен ми харесва новия, има студена красота, висок, спортен тип, обаче я няма тая пленителност, обаятелност и очарователност на Мерт. Мерт е пожар 🔥
Да видим дали Суна ще се поддаде на дявола..  дано се вразуми, преди да направи някоя тъпотия..не веднъж е центрирала Сейран с много точни съвети..

# 634
  • Бургас
Вал
Скрит текст:
Darmaduman / В пух и прах/ е предпоследния сериал на Принтера Grinning в който се "заиграха" май с Хавсанур, но това не помогна на рейтинга и го приключиха на 9-та серия. А Любов 101 си заслужава и заради Пънар и Каан

Повториха 1-ви фраг в рекламите....Възможмо ли е да няма 2-ри?

# 635
На всички пуснаха фраговте ,пък нашия да не пуснат..  Някой прати  снимка на пост на Емрулах в Х за втори фраг ,ама на мен поста не ми излиза

# 636
Сякаш вас ще питат кой актьор да вкарат Joy
Но, пише положителен герой.
Тази вечер на повторението ефенди побесня, че губи контрол и над двете си "зависимости".

# 637
# 638
  • София
Ермулах нищо не е писал, скрийншотът е от фалшив профил, който много наподобява истинския.

# 639
Има трейлър вече!

Не ти излиза от Емрулах, защото няма от него. Това , което публикуваха тук е от някакъв фалшив акаунт!
На всички пуснаха фраговте ,пък нашия да не пуснат..  Някой прати  снимка на пост на Емрулах в Х за втори фраг ,ама на мен поста не ми излиза

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 21:40 от BELL-

# 640
И двамата кандидати съм гледала в други сериали. Хубави млади мъже. Одобрявам ги!
Да ги пращат и двамата при Сейран, за да балансират бройката 😉

# 641
# 642
  • София
Разправят, че Ферит и Сейран били на рибен ресторант тази вечер Heart Eyes

# 643
Ей тези рибни ресторанти,за тях са правени хахах,кефят ме много. Сега Акиф липсва пак да ги чака 7 часа . Явно си падат по рибата нашите 🤪

# 644
По-скоро да преброи дните на бременността на Пипилотка,може пък и да се светне,че е в 12-ти месец

Общи условия

Активация на акаунт